Slivka Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 ?e prav razumem, boste torej kmalu imeli avtocesto do Podlehnika. ?estitam! Citiraj
mazdaman Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Ja ?e 2,5 let potem pa bo. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
SpEkTr Napisano 27. november, 2015 Prijavi Napisano 27. november, 2015 Hm, tut BMW ma sindrom nara??anja nivoja olja. ?ena se je cca 2 meseca vozila bolj na kratke relacije, takoj se je olje zvi?alo. A glej ga zlomka. Zadnji? na poti v porodni?nico sem ga po?teno pritiskal,naslednji dam pogledam, pi?e level ok. Zdej, al senzor la?e, res je da nisem gledal na ?ipki... Citiraj
Katjaa Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Spet bolni?ka.Tokrat zame... Citiraj
Jest Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Spet bolni?ka.Tokrat zame... Je bunker skodoval? Ali potep po snegu? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Pomoje vse po malem plus vrtec.Pa sm bla zimsko napravljena,ti pa napol nag:) Citiraj
Jest Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Pomoje vse po malem plus vrtec.Pa sm bla zimsko napravljena,ti pa napol nag:) Noja... ravno napol nag nisem bil ... imam pa malo vec "izolacije" pod kozo in zato se ni bilo ptorebe po bundi... Saj pred bunkerjem sem dal bundo gor... pas sem jo potem spet pospravil v avto, ko je bilo receno, da je v bunkerju bolj toplo kot zunaj ... Ko sem vas cakal pred vhodom, pa sem oblekel bundo 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Noja... ravno napol nag nisem bil ... imam pa malo vec "izolacije" pod kozo in zato se ni bilo ptorebe po bundi... Saj pred bunkerjem sem dal bundo gor... pas sem jo potem spet pospravil v avto, ko je bilo receno, da je v bunkerju bolj toplo kot zunaj ... Ko sem vas cakal pred vhodom, pa sem oblekel bundo No danes sem pa zelo vro?a...visoka vro?ina - angina:) Citiraj
Boss Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 prvi del stavka se dobro sli?i - ostalo pa precej manj 3 Citiraj
mamica Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 prvi del stavka se dobro sli?i - ostalo pa precej manj Eh, mo?ki pa?. Le na kaj bodo najprej pomislili? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
daSKAn Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Pri?el od zobarja....pa ?e na ?iht se mi ne da ve?... prav muka se je zjutraj vstajat, bo res treba najt nekaj drugega. Citiraj
Katjaa Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Eh, mo?ki pa?. Le na kaj bodo najprej pomislili??enske pa provociramo:) Citiraj
Boss Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Dvoumnost napisanega stavka je bila o?itna - hihi 1 Citiraj
Z M A J Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Naspal sem se k zmaj, ampak zdej sem ?e bl len kukr, ?e se ne bi. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Folk je ?el totalno v kurac Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 ja kaj, tole je real life te igre: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 ja kaj, tole je real life te igre:v te igri ne more? v 3 vrste parkirat.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Prepesacil pol Laibacha, ampak res pa je, da mi ponavadi hoja ne skoduje in v njej uzivam (sicer raje po naravi, se razume). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Prvi dan decembra pa ?e na radijih cel dan posiljujejo z bo?i?nimi pesmimi - Sam doma je tudi ?e na sporedu tako kot vsako leto ?e 25 let zapored. 2 Citiraj
Baby Viper Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Si mislu da bo letos kaj druga?? ?e huj? kot prej?na let..veseli december se je baje v Zokyvillu za?el ?e 27.novembra in je bla zarad pri?iga je***ih lu?k nenormalna gu?va kljub neuradnim zgodbicam o teroristi?nih gro?njah. Nekje sm celo zasledu, da se za leto?nji december napoveduje rekordno zapravljanje, ?eprov ne vem na podlagi ?esa? To pomen da je krize konc in ?efi ne bojo mel ve? izgovorov za stiskanje? 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Katjaa Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Meni gre tole tudi na k****.In sm tudi ?e razmi?ljala,da bi za praznike pobegnila na dopust.Pa nekako ne smem (je tradicija,da se dru?ina 20-25ljudi dobi pri star?ih od mojega). Sej je lu?tno,?e je mal vzdu?ja sam tam po 20.12.ne 20.11:) Citiraj
jures Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Jaz ze gledam kako binprisel do Sicilije da se mi z njimi vred jebe za last christmas Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 ?e cel ve?er sam gledam, pa gledam kam bi ?li na morje in ?e zdej se mi me?a pa sm komej za?ela. In precej je ?e zasedenega, kar mi je v?e? Citiraj
Slivka Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 ?akaj malo. Na morje? Pa saj si huj?a kot trgovci, ki za?nejo po prvem novembru z Bo?i?no dekoracijo... Citiraj
Katjaa Napisano 2. december, 2015 Prijavi Napisano 2. december, 2015 Ej dobre lokacije se zgodaj i??e:) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.