Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kaj takega domnevam. Panasonic Charger Smart & Quick Charger BQ-CC55E + 4x Eneloop Pro AA Battery | akkuteile.de WWW.AKKUTEILE.DE
-
@skritikrt izgleda moj bosch crkuje. Vpenjalna glava se rada v prazno vrti. Ti to bolj slediš. Če bo kje kaka Metabo SB 18 LTX BL QI akcija, me prosim obvesti. Rabim tudi baterijo in polnilec.
-
Polnim z eneloop pro polnilcem. Služi že kar nekaj let.
-
Mi je všeč barvna kombinacija, tako lepo kičast mi je tale ADAM https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20399584&display=Opel Adam
-
Ugotavljam, da BMW vozil oz. LASTNIKOV (zraven zlahka pripišemo približno enako usekane Gospodarje prstanov; Audi voznike), ker to kar počnejo na cesti, pa tega enostavno ne moreš verjet kaj vse lahko doživiš, kot nekateri pravijo, da so zraven nakupa avta kupili še DEL CESTE in abonma na prehitevalnem pasu, kjer se zdaj nahajamo nebodigatreba; ostali vozniki. Sem imel 4xBMW, ampak vedno uporabljal smernike, odstopil komu prednost, držal varnostno razdaljo, skratka BIL ČRNA OVCA te znamke, heh.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.