Z M A J Napisano 15. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 15. marec, 2016 Gledam LP, pa zdele Atletico na doma?em igri??u ni neki dost pokazal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 16. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 16. marec, 2016 Spet malo pisal na support igo my way, za ios nobenega update-a, mape so 2014......celo odgovorili da se obeta v roku enega meseca.... Zna biti da bomo dobili 2015 mape... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 17. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2016 Pi?em eno dokumentacijo, in preklinjam tablece, ki sem jih naredu v Wordu, majo ?ist svojo pamet in ska?ejo po svoje..... sodelavci tudi ?e priparvljajo eno belo jakno z rokavi, ki se dajo zavezat.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 17. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2016 Pridi v ?empeter, te priklopimo na kisik, pa se ti bo samo ?e smejalo... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 17. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2016 Planico poslusat po radiu, namest da bi bil tam Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 17. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2016 Planico poslusat po radiu, namest da bi bil tam to je kot bi lizu sladoled skoz ?ipo 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 17. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2016 Pridi v ?empeter, te priklopimo na kisik, pa se ti bo samo ?e smejalo... Mislim, da men ves smejalni plin na tem svetu ne pomaga ve?... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 17. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2016 Eh, ja po 4 mesecih sem dobila po?to od ZZZS, da sem bila neupravi?eno na bolni?ki za otroka. Mo? ima skraj?an delovni ?as. In tega, da potem jaz ne morem na bolni?ko za 8ur nisem vedela. Tudi pri zdravniku sem novembra dobila bolni?ko za 8 ur. Baje je pa to ?e od zmeraj tako. In sedaj moram jaz njim pisno utemeljit zakaj sem bila odsotna od dela. Ja zato, ker so mi dali bolni?ko in tega nisem vedela. Tudi ra?unovodkinja nas na to ni opozorila, sedaj pravi, da je to napaka ministrstva. No letos (pred 14dnevi) pa so me pri pediatru opozorilo na to potem, ko sem bila cel teden doma in v bolnici s tamalim. ?e dobro, da sem bila tudi sama bolna in sem zase dobila bolni?ko. In kaj naj zdaj odgovorim na to po?to al kak?ne bodi sankcije. Ima kdo izku?nje s tem? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 20. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 20. marec, 2016 jaz mam vse, pa tud listek je pustila, ampak kaj ti nuca, ko zgubis cel dan s tem pa se avta ne bos mel par dni...Anze zrihtal kot zna :-) (nov odbijac) 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 21. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2016 Anze zrihtal kot zna :-) (nov odbijac)tmp_14848-DSC_1662632209915.JPGEj...lepo izgleda bolj?e kot Novo...super lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2016 Izgubu oz.zalozu nek pomemben papir Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 21. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2016 Dons bolj? da ne bi iz pojstle ustal. Kak bedak sem bil dons se opisat ne da. Ne vem zakaj mene moji mo?gani ne marajo in popolnoma nehajo delat. Tako klaso idiota, kot sem bil dons mor? pa ?e orenk iskat. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 22. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2016 Celo no? ni? spal, ker sem se kregal sam s sabo.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2016 Daskan, probej si nekako malo moralo dvignit in razpolo?enje, da si ne bo? ?e kej naredu (dobesedno). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 22. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2016 Tako klaso idiota, kot sem bil dons mor? pa ?e orenk iskat. Mah, pri meni v slu?bi dobim precej idiotov, za nekatere menim, da so visoko kvalificirani idioti, tako da menim, da bi se na?el tudi kak?en, ki bi ti konkuriral... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 22. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2016 Haha Slivka. Tola?ilne besede Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 22. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2016 F**k...prvi? v moji dooolgi zgodovini obiskovanja koncertov se mi je zgodilo, da sem pri?el pred koncertno dvorano in ...zagledam napis:concerto annullato (koncert odpovedan). To se mi je zgodilo to nedeljo v Trstu za koncert Dream theater. WTF?Upra?am na okencu koji f***g s**t se grejo, ?e je pa bil koncert razprodan in ni bilo potrebe za odpoved. Mi lepo razlo?ijo, da je eden izmed ?lanov dobil trebu?no gripo ta isti dan. Se pravi, da niso super ljudje in tudi oni driskajo. Lepo. Je pa sin, ki se je pripravljal na ta kocert par mescev dr?al nos ?e v?eraj.Upam, da bo kak prost termin, da koncert vseeno odigrajo.Pa tako dobre karte sem imel- na balkon?ku tik ob odru. Igrati bi morali namre? v gledali??u.Nauk: ko gre? na koncert vedno preveri, preden gre? na pot, ali koncert sploh bo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2016 Nasa bo pa samo danes presegla EU neomejeni, ?e ve?, neskon?ni klici.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 23. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2016 Fak... sfukal se mi bo. Kur?ev pleh!!Na sre?o grejo itq voznikova in zadnja leva vrata na lepotni tretma. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 23. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2016 ?ena videla stro?ke, ki jih je minibus ustvaril ta mesec. in za?ela nekaj ra?unati. Kolikor jo poznam, iz tega ne bo ni? dobrega... 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 23. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2016 ?ena videla stro?ke, ki jih je minibus ustvaril ta mesec. in za?ela nekaj ra?unati. Kolikor jo poznam, iz tega ne bo ni? dobrega...Mogo?e bo pa nov minibus 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 24. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 24. marec, 2016 Kam je ?el ta svet! ?eprav sem se prvi oglasil, na besedo nih?e ve? ni? ne verjame in ker nisem bil tam dve uri preden je mo? napisal oglas, je prodal drugam... Pa to se mi ni prvi? zgodilo. Lahko se vse lepo zmeni?, pa beseda ni? ne velja! Hudi?u v rit vse skupaj! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 24. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 24. marec, 2016 A bi kaj nucal zimske gume 205/60 16 (poleg felten)? ker razmisljam da bi prodal zimski komplet in dal celoletne tudi na dizelco. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2016 O?e v slabem zdr. stanju in vpra?anje kako se bodo odvijali prihodnji dnevi. V vsakem primeru pa ostajam optimist. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 28. marec, 2016 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2016 O?e v slabem zdr. stanju in vpra?anje kako se bodo odvijali prihodnji dnevi. V vsakem primeru pa ostajam optimist. Upam, da se srecno konca! 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.