S'tan Napisano 25. april, 2016 Prijavi Napisano 25. april, 2016 Se kar cistim led z avta skoraj vsak dan, danes za spremembo ne samo zjutraj ampak tudi ob pol 11h zvecer ko sem sel na siht. Kje je zdej tisto globalno ogrevanje ffs?! Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Z M A J Napisano 26. april, 2016 Prijavi Napisano 26. april, 2016 Namest tradicionalnega 1-majskega kopanje bom ?el tokrat o?itno kar smu?at, ker menda je celo na Bra?u sne?ilo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. april, 2016 Prijavi Napisano 26. april, 2016 Namest tradicionalnega 1-majskega kopanje bom ?el tokrat o?itno kar smu?at, ker menda je celo na Bra?u sne?ilo. smucat al "smucat" Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
daSKAn Napisano 28. april, 2016 Prijavi Napisano 28. april, 2016 Spet jezn sam nase za popizdit... Citiraj
Katjaa Napisano 29. april, 2016 Prijavi Napisano 29. april, 2016 No se spakiras za na dopust in hoces odpeljat pa se avto odloci,da hoce pozornost!Matr..se zascita od avspuh...tole podvozje ni kar razpada... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. maj, 2016 Prijavi Napisano 3. maj, 2016 Ele banko uporabljam od verjetno prve minimalne mo?nosti da sem to dobil pa NIKOLI(zaenkrat) ?e niti ene pizdarije. Brez tega jaz verjetno ne bi mogel pre?iveti, jebe? banko(tam sem mogo?e na 3 leta 1X za cca 5 minut), bankomate, po?to, pumpe, kar se pla?evanja polo?nic ti?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 5. maj, 2016 Prijavi Napisano 5. maj, 2016 V Medvodah ob 10:00 nepretrgana kolona spet..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 6. maj, 2016 Prijavi Napisano 6. maj, 2016 Hmmm... Izdano oranzno opozorilo za toco.. Ljubljana in okolica ter gorenjska... Zunaj pa lepo soncno vreme... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 12. maj, 2016 Prijavi Napisano 12. maj, 2016 Na Mazdi vrata zadaj desno ?kripajo k norc. Zgleda, da vseeno ?e ne zadost, da bi kej na?pricala. Citiraj
Katjaa Napisano 13. maj, 2016 Prijavi Napisano 13. maj, 2016 No pa smo spet pri ?pricanju... Se morem sama pobrigat, ?e desc nima cajta 3 Citiraj
Gorjup13 Napisano 13. maj, 2016 Prijavi Napisano 13. maj, 2016 Se morem sama pobrigat, ?e desc nima cajta Ja dec ma sigurno s svojim avtom dost dela, ne more ?e tvojga rihtat 1 Citiraj
Boss Napisano 13. maj, 2016 Prijavi Napisano 13. maj, 2016 ampak vseen... ?prical bi pa lohk ...vsaj mal :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Globok priklon temu vremenu, ko ?e misli? da se bo zjasnilo, se de?evje OKREPI! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tadej7ad Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Edino pravilno vreme za ledene mo?e. ?e jutri na Zofko naj malo pade, potem pa... Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Slivka Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 ... potem pa bi bil ?as, da se toliko segreje, da regrat zacveti. Uboge moje ?ebelice... Citiraj
S'tan Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Logitech g502, gaming mis za dobrih 100?, po enem letu zacel zafrkavat kolescek. -.- 3 leta garancije, seveda se mi tudi sanja ne kam sem dal papirje. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2016 Prijavi Napisano 16. maj, 2016 ?E bi namesto kole??ka ve? uporabljal kak ??egetav?ek, bi mi?ka sigurno ?e delala bp. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Martin Cufer Napisano 16. maj, 2016 Prijavi Napisano 16. maj, 2016 ?E bi namesto kole??ka ve? uporabljal kak ??egetav?ek, bi mi?ka sigurno ?e delala bp.WORD!!! hahaha Citiraj
SpEkTr Napisano 17. maj, 2016 Prijavi Napisano 17. maj, 2016 Mazdojka, se je zjutraj za?ela prvih nekaj minut cvile?e se ogla?ati Al jermen ni dost zategnjen, al pa bo kaj tretjega. Citiraj
jures Napisano 17. maj, 2016 Prijavi Napisano 17. maj, 2016 Drugega skorajda ne more biti....no jermenica je se opcija (malo verjetno) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. maj, 2016 Prijavi Napisano 17. maj, 2016 Dans se po treningu nazrl k merjasec in se dobr da se nisem prej, ker bi bil namest kvihtanja, sklec in pretepanja vrece na vrsti najbrz kar DREMEZ! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 19. maj, 2016 Prijavi Napisano 19. maj, 2016 Kr v redu, vsaj design mi je tak dinami?en. Seveda pa ?as poka?e svoje kako je s tehniko itd.. http://www.avtomobilizem.com/predstavitve/poslovni-dvojec-ki-stavi-na-povecano-prakticnost-in-varnost/14-05-2016/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=3&utm_content=c1&utm_campaign=19_5_2016 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.