Boss Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 En "heroj" se je odlo?u, da 8 let stara Mazda ?e vedno preve? lepo zgleda pa je potegnil ris po celem boku od havbe ?ez oboje vrat do prtlja?nika. Upam, da bo naslednji? zmogel tolk jajc, da to naredi pred mojimi o?mi. Citiraj
Scr3am Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 To je pa res za jamrat ja. Ne razumem zakaj se folk na avte spravla. Ce gre komu kej u nos nej lepo cloveka pocaka in mu to tudi pove... ne pa da gre ko ena picka avto podrajsat alpa brisalc odtrgat. Take mongloide je treba sam povozt. Upam, da imas usaj kej zavarovano. 2 Citiraj
Boss Napisano 3. junij, 2016 Prijavi Napisano 3. junij, 2016 mam zavarovano ... ampak bo spet brezvezna jeba pa zguba cajta, da se to porihta Citiraj
Deeyan Napisano 4. junij, 2016 Prijavi Napisano 4. junij, 2016 En "heroj" se je odlo?u, da 8 let stara Mazda ?e vedno preve? lepo zgleda pa je potegnil ris po celem boku od havbe ?ez oboje vrat do prtlja?nika. Upam, da bo naslednji? zmogel tolk jajc, da to naredi pred mojimi o?mi. pa da ga vidim, ga dobesedno zatol?em! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dpicul Napisano 4. junij, 2016 Prijavi Napisano 4. junij, 2016 En "heroj" se je odlo?u, da 8 let stara Mazda ?e vedno preve? lepo zgleda pa je potegnil ris po celem boku od havbe ?ez oboje vrat do prtlja?nika. Upam, da bo naslednji? zmogel tolk jajc, da to naredi pred mojimi o?mi.z lopato bi bila ve?ja praska ne? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 4. junij, 2016 Prijavi Napisano 4. junij, 2016 Pheh trapaste dohodnine bom doplacal prek 200 cekinov. Na zdravje! Vsaj nisi brezobrestno kreditiral dr?ave. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 10. junij, 2016 Prijavi Napisano 10. junij, 2016 Neuspesno pomagal eni teti s HR, ki ji je brez razloga krepnil akumulator in to na 1 leto stari Benz 6Ki. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 10. junij, 2016 Prijavi Napisano 10. junij, 2016 Ja, pri tvojih letih bi lahko vedel, kako gre to: najprej poriva?, ?e pa ni dovolj, pa ?e napolni?... Citiraj
Z M A J Napisano 10. junij, 2016 Prijavi Napisano 10. junij, 2016 Ja, pri tvojih letih bi lahko vedel, kako gre to: najprej poriva?, ?e pa ni dovolj, pa ?e napolni?...Kar izvoli, ce ti pase, to je bila nekje v starosti moje mame in nimam zelja v stilu M.I.L.F., da ne recem GILF. (Kar se tice akumulatorja je potem klicala Mazda asistenco in verjamem,da se nekako postimali in to verjetno ne s potiskanjem) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tadej7ad Napisano 10. junij, 2016 Prijavi Napisano 10. junij, 2016 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Slivka Napisano 10. junij, 2016 Prijavi Napisano 10. junij, 2016 Kar izvoli, ce ti pase, to je bila nekje v starosti moje mame in nimam zelja v stilu M.I.L.F., da ne recem GILF. (Kar se tice akumulatorja je potem klicala Mazda asistenco in verjamem,da se nekako postimali in to verjetno ne s potiskanjem) Sicer ne vem, kaj si imel ti v mislih, a jaz sem mislil takole: Najprej porine? in poskusi? v?gati na porivanje (pri tem je potrebno biti zelo pazljiv s sklopko, da ne nastanejo ?e ve?je te?ave), ?e ne pomaga, pa kable in malo napolni? njen akumulator. No, ?e je star eno leto, je pa res najbolje poklicat asistenco, pa naj re?ijo... 1 Citiraj
Katjaa Napisano 11. junij, 2016 Prijavi Napisano 11. junij, 2016 Ustavna ureditev, predpisi...u?enje tega ni zame Citiraj
jstdoma Napisano 12. junij, 2016 Prijavi Napisano 12. junij, 2016 V sredo skurilo modem. V petek so pri?li in priklopili novega. Danes pono?i ga je spet skurilo! Citiraj
Boss Napisano 12. junij, 2016 Prijavi Napisano 12. junij, 2016 Ustavna ureditev, predpisi...u?enje tega ni zame Zakaj ne... vzemi kot izziv. Citiraj
Slivka Napisano 12. junij, 2016 Prijavi Napisano 12. junij, 2016 V sredo skurilo modem. V petek so pri?li in priklopili novega. Danes pono?i ga je spet skurilo! Kak?ne spletne strani pa obiskuje?, da ti modem skuri? :ne vem: Jah, saj ve?, kmet pa s hribov doma. Kaj pa jaz vem, zakaj ti modem skuri... Citiraj
jstdoma Napisano 13. junij, 2016 Prijavi Napisano 13. junij, 2016 Kak?ne spletne strani pa obiskuje?, da ti modem skuri? :ne vem: Jah, saj ve?, kmet pa s hribov doma. Kaj pa jaz vem, zakaj ti modem skuri... Citiraj
Slivka Napisano 13. junij, 2016 Prijavi Napisano 13. junij, 2016 Ja, kak?en strelovod pa ima?? In pa ozemljitev? Mislim, ?e pri nas na vrhu hriba strela ne skuri ni?esar v hi?i, potem vzrok mogo?e ni v neurju... Citiraj
jures Napisano 13. junij, 2016 Prijavi Napisano 13. junij, 2016 Ja, kak?en strelovod pa ima?? In pa ozemljitev? Mislim, ?e pri nas na vrhu hriba strela ne skuri ni?esar v hi?i, potem vzrok mogo?e ni v neurju...Modeme ne kuri preko hise....kuri jih preko TK linije. Takonkot TVje preko kabelske linije Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 13. junij, 2016 Prijavi Napisano 13. junij, 2016 Ja, kak?en strelovod pa ima?? In pa ozemljitev? Mislim, ?e pri nas na vrhu hriba strela ne skuri ni?esar v hi?i, potem vzrok mogo?e ni v neurju... Tudi mi smo na vrhu hriba Modeme ne kuri preko hise....kuri jih preko TK linije. Tako kot TVje preko kabelske linijeRes je, ker pri sosedu je ?el tudi modem in printer (fotokopirc, fax) ki je bil priklopljen na tel. linijo. Citiraj
LabiGT Napisano 22. junij, 2016 Prijavi Napisano 22. junij, 2016 se pravi 3 mesece pa pol, pa spet isto me caka na parkingu danes....in spet na istem mestu. Tokrat niso pustili listka. Balkanijada... Zjutraj me je docakalo tole ko sem prisel do avta...vsaj je bla prijazna in pustila listek. Ampak se vedno, keri skillsi da sfookas cel odbijac, ristepk..tmp_8397-DSC_16371702687970.JPG Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Katjaa Napisano 22. junij, 2016 Prijavi Napisano 22. junij, 2016 se pravi 3 mesece pa pol, pa spet isto me caka na parkingu danes....in spet na istem mestu. Tokrat niso pustili listka. Balkanijada... Ljubljana ane... No jz pa nisem nardila strokovnega izpita. Jebemti ustavo ipd. Citiraj
LabiGT Napisano 22. junij, 2016 Prijavi Napisano 22. junij, 2016 Ma ja, izpit bo prej ali slej padu,sam obupat ne smes.Odbijac se bo tud popravu. Zakaj mamo velemojstra Anzeta :-) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 22. junij, 2016 Prijavi Napisano 22. junij, 2016 se pravi 3 mesece pa pol, pa spet isto me caka na parkingu danes....in spet na istem mestu. Tokrat niso pustili listka. Balkanijada... mogo?e listka ni, ker ?e ima? podatke..... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. junij, 2016 Prijavi Napisano 23. junij, 2016 P 406 coupe me je popolnoma obsedu s svojim Pininfarina dizajnom in le se vprasanje casa je kdaj grem katerga gledat/pelat/kupit. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.