SpEkTr Napisano 8. julij, 2016 Prijavi Napisano 8. julij, 2016 pa vufer ma? tud....ja ta klik klik klik je ?tarter ki ne more zagnat, klasika ko gre aku (ali slab kontakt na klemi)naslednji? ?e bo ne stakniti ampak daj drug avto poleg na kleme pa probajTut varianta ja. Citiraj
Boss Napisano 8. julij, 2016 Prijavi Napisano 8. julij, 2016 A ti je kdo pustil lu?ko v kabini pri?gano pa je po?asi spraznila akku? Citiraj
SpEkTr Napisano 8. julij, 2016 Prijavi Napisano 8. julij, 2016 A ti je kdo pustil lu?ko v kabini pri?gano pa je po?asi spraznila akku? Ne ni? tak?nega ni bilo. Saj pravim iz v?eraj na danes. ?e grem zdele merit akumulator, grem stavit da je b.p. Je pa to tisti akku, ki ima zgoraj eno luknco, ?e je notri kao zelen odtenek, je v redu, sicer pa ne. Mislim, pa da nima odprtine za filat teko?ino. Citiraj
Slivka Napisano 8. julij, 2016 Prijavi Napisano 8. julij, 2016 Vse je to fajn pa krasn,ampak men tuke neki ni ?ist jasn... ?e sname? klemo z akumulatorja za eno minuto in potem natakne? nazaj, se akumulator ne napolni. Kako da ti je potem pa v?gal? Ali sem le jaz malo za ?asom, pa so sedaj sodobni akumulatorji druga?ni... :ne vem: Ali pa le vzrok i??e? na napa?nem mestu... Citiraj
SpEkTr Napisano 9. julij, 2016 Prijavi Napisano 9. julij, 2016 Ma, sej pomoje ni akku. Kak stik, slaba masa, kaj vem. Kabl ki pride na ?asijo je bil mastn, pa sem spucal tko da zdej bi mogl bit ok. Seveda pa ne vem, ?e ma to to. Na?eloma mazde nimajo te?av z elektroniko. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
dpicul Napisano 9. julij, 2016 Prijavi Napisano 9. julij, 2016 No, si vsaj poizkusil zamenjati akku??Preveril napetost? Kar pravi? so simptomi praznega akku..?e ve?krat do?ivel. Ne zdr?ijo vsi 5 let. Citiraj
SpEkTr Napisano 9. julij, 2016 Prijavi Napisano 9. julij, 2016 Mja, nisem ?e. Mogo?e mi danes uspe. Ja meni tudi tako izgleda, ampak ne morem verjeti, da sedaj je pa vse kot da ni? ni bilo. Sem mel ?e parkrat ?voh akku, ampak takrat je tudi v?igal te?ko. Nikoli ga ni ?isto odrezalo, potem pa naslednji? kot da ni? ni bilo... Ne vem no Citiraj
LabiGT Napisano 9. julij, 2016 Prijavi Napisano 9. julij, 2016 danes sem ravno kupil akumulator za bencinarkosem vzel energizer (proizvaja johnson controls, kot varto in mnoge druge), 60Ah, 510 CA, 76 eur (ce prineses starega)http://www.akumulator.si/izdelek/A1%2030%2060%20JD/avto-akumulator-60-d-510a-energizerna gami je okoli 110 eur za dizla je treba mocnejsega vzet vzel sem tukaj: http://www.akumulator.si/katalog/63/avto-avtomobili-avtomobilski Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 16. julij, 2016 Prijavi Napisano 16. julij, 2016 Po vsej verjetnosti se je po 12ih letih uporabe poslovil Razer Diamondback (ra?unalni?ka mi?ka) Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 17. julij, 2016 Prijavi Napisano 17. julij, 2016 Po vsej verjetnosti se je po 12ih letih uporabe poslovil Razer Diamondback (ra?unalni?ka mi?ka)Preve?krat si jo selil, al so jo pa chemtraili nad teboj.......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. julij, 2016 Prijavi Napisano 20. julij, 2016 Epilog cestnemu dogodku... Tudi zadnja desna ima zarezo... Popolnoma enako, pizde ciganske. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 20. julij, 2016 Prijavi Napisano 20. julij, 2016 Epilog cestnemu dogodku... Tudi zadnja desna ima zarezo... Popolnoma enako, pizde ciganske.Kaj si u?pi?il? Sent from my SM-G920F using TapatalkA vidim v drugi temi. kaj a ti jih je kdo prerezal? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
jures Napisano 20. julij, 2016 Prijavi Napisano 20. julij, 2016 Eto zdaj mam zadaj levo zlizano pirelli, desna pa upam da v hladnejsih pogojih pripelje domov. Ne gremo na avtocesto... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 21. julij, 2016 Prijavi Napisano 21. julij, 2016 Sestra ima Forda. A moram biti bolj natan?en ali je to dovolj? 1 Citiraj
Katjaa Napisano 21. julij, 2016 Prijavi Napisano 21. julij, 2016 Sprednjo gumo imam na?eto (mal olupl?jen ko??ek)....pa nevem od kdaj/kje...Opazila v?eraj danes pa se je pri?gala ?e lu?ka za tlak. Itak je zmeri neki z avtom, preden grem na dopust...jutri zjutraj do vulkanizerja 1 Citiraj
Gelipter Napisano 23. julij, 2016 Prijavi Napisano 23. julij, 2016 konec morja Ej...tako je toooo,,,pridi do mene na morje...he he lp 1 Citiraj
robertos664 Napisano 23. julij, 2016 Prijavi Napisano 23. julij, 2016 Ej...tako je toooo,,,pridi do mene na morje...he he lp ve?, da pridemo enkrat.. Citiraj
Gelipter Napisano 23. julij, 2016 Prijavi Napisano 23. julij, 2016 ve?, da pridemo enkrat.. Ok...zmenjeno...lp:-):-):-):-) Citiraj
mazdaman Napisano 23. julij, 2016 Prijavi Napisano 23. julij, 2016 konec morja A si dolgo stal tu pri nas? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
robertos664 Napisano 23. julij, 2016 Prijavi Napisano 23. julij, 2016 A si dolgo stal tu pri nas? na prehodu 15min, ni bilo panike. So se mi pa smilili vsi , ki so ?li na morje Kolone po par km vse do Zadra.. pred Sv.Rokom so celo ustavili promet, da ne bi bilo kolone v samem tunelu.. mi smo lagano z enim postankom in 15min postanka na prehodu porabili 4h za 390km. Citiraj
Deeyan Napisano 24. julij, 2016 Prijavi Napisano 24. julij, 2016 v?eraj oddelal 16h, dans sm pa ?e spet tu.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 24. julij, 2016 Prijavi Napisano 24. julij, 2016 v?eraj oddelal 16h, dans sm pa ?e spet tu.... Kako? Dela? na Mazdinem forumu? :ne vem: 1 Citiraj
Deeyan Napisano 24. julij, 2016 Prijavi Napisano 24. julij, 2016 Kako? Dela? na Mazdinem forumu? :ne vem:Kadar utegnem, mam cas tut to pocekirat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 8. avgust, 2016 Prijavi Napisano 8. avgust, 2016 Od celega kampa v Termah Ptuj se ravno na sosednjo parcelo parkira Ljubljan?an s psom velikosti manj?ega teleta! Za povrhu je pa Ljubljan?an inteligenten pribli?no toliko kot manj?e tele... ?e dobro, da jutri zjutraj odvandramo naprej. 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.