Katjaa Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 11. avgust, 2016 ?e v drugo se mi je pri?gala lu?ka za tlak v gumah....No in danes peljem k vulkanizerju in ta, je na?el ?eblji?ek:( Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 11. avgust, 2016 ?e v drugo se mi je pri?gala lu?ka za tlak v gumah....No in danes peljem k vulkanizerju in ta, je na?el ?eblji?ek:(Ej...dobro ,da se je pri?gala lu?ka za tlak...?e ne....lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 12. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2016 Meni se skoraj vsako jutro pri?ge lu?ka za tlak...Samo ne zaradi prazne gume, zaradi tamale... :ne vem: 4 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 12. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2016 Kmetu se spet ni dal zapirat pipce ko gre iz travnika na travnik po cesti..... Tole se ti s peskom zazre v kolotek in s seboj dolgo casa vozis' diseco smrekco' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 12. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2016 Meni se skoraj vsako jutro pri?ge lu?ka za tlak...Samo ne zaradi prazne gume, zaradi tamale... :ne vem: Sam na tej lucki verjetno ne pise TPMS Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
SpEkTr Napisano 12. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2016 Ne, se mi pa v?asih zdi da pi?e PMS 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 15. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 15. avgust, 2016 Al pa ?e mam mo?a prehlajenga in bogega ?e 3 teden...no in iz tega je danes izvedel, da je plju?nica. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 15. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 15. avgust, 2016 Al pa ?e mam mo?a prehlajenga in bogega ?e 3 teden...no in iz tega je danes izvedel, da je plju?nica.Vozniki alf niso navajeni da v avtu dela klima.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 15. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 15. avgust, 2016 Vozniki alf niso navajeni da v avtu dela klima....Haha:) Ej to je celo po?timal. Jz sm tudi najprej na to posumla k se je dost z Mazdo vozu:) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mamica Napisano 15. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 15. avgust, 2016 Konec dopusta. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 16. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2016 Konec dopusta.Zame tudi:) Letos sem imela 3 dopuste in od tega 2x bolezen vmes! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 26. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 26. avgust, 2016 Namesto v Novi Sad sem ?la k zdravniku. Angina:( Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 28. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2016 Ti se pa nemors teli bolezni izognt Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 29. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2016 Sem precej neprespan in krivdo pripisujem eni mladenki, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 29. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2016 Sem precej neprespan in krivdo pripisujem eni mladenki, hehe ne obsojaj drugih, ?e si kriv sam 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 29. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2016 Pol ure pred koncem dopoldanske izmene me obvestijo, da je imel tisti, ki bi moral prevzeti popoldansko izmeno, nesre?o in da bo do petka na bolni?ki. In tako mi pade danes ?e popoldanska in jutri zjutraj spet moja redna dopoldanska. Ni ravno za vriskat od veselja... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 29. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2016 Ti se pa nemors teli bolezni izognt Mah... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 29. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2016 V?eraj detaljno spucal avto s profesionalnimi zadevami dons pa opazm, da je sredinska konzola vsa pikasta :S. Zgleda, da ko sem sprical tepihe z disavo je malenkost slo po konzoli in je dobesedno barvo dol snelo. Kljub temu da pise da je sestavljeno brez nevarnih ali agresivnih kemikalij ter da je varen za uporabo na vseh materialih. Jezn k ps! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
pob Napisano 30. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 30. avgust, 2016 najve? objav na forumu je v tapravi temi. da ?e js mal pojamram. sem danes izredno na dopustu in trenutno v centru ankarana pijem ?e drugi kofe, zraven pa izrabljam zastonj wifi za surfanje in ?akam, da fotr kon?a pregled v valdoltri. po 14 dnevnem dopustu in izle?avanju na pla?i, bi trenutno ?e najraje delal v slu?bi. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 30. avgust, 2016 Prijavi Deli Napisano 30. avgust, 2016 da ?e js mal pojamram. sem danes izredno na dopustu in trenutno v centru ankarana pijem ?e drugi kofe, zraven pa izrabljam zastonj wifi za surfanje in ?akam, da fotr kon?a pregled v valdoltri. po 14 dnevnem dopustu in izle?avanju na pla?i, bi trenutno ?e najraje delal v slu?bi. Aha, ja, seveda. Nato pa svizec zavije ?okolado... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Katjaa Napisano 1. september, 2016 Prijavi Deli Napisano 1. september, 2016 1. dan brezposelnosti... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gelipter Napisano 1. september, 2016 Prijavi Deli Napisano 1. september, 2016 1. dan brezposelnosti...Uf....kaj ti niso podalj?ali???..pri nas smo rabli..dve vzgojiteljice in pomo?nice..vem je nemogo?e..razdalja in dru?ina...lp:-):-) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tadej7ad Napisano 1. september, 2016 Prijavi Deli Napisano 1. september, 2016 Ne razumem nekaterih voznikov.Na semaforju rde?a lu?, avto A se ustavi 10 m pred zadnjim avtomobilom v koloni. Nato za tem avtom ustavi naslednji. ?ez 10 sekund se avto A premakne za nekaj metrov in ?ez pribli?no toliko ?asa ?e enkrat. A se ni mogel ?e prvi? ustaviti 2 m za zadnjim v koloni? 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 2. september, 2016 Prijavi Deli Napisano 2. september, 2016 Hoce vsem pokazat start stop... 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
pob Napisano 2. september, 2016 Prijavi Deli Napisano 2. september, 2016 1. dan brezposelnosti... Au?. Druga?e pa da pojamram, da imam polno glavo vsega - jemanje kredita, pogajanje z zavarovalni?kimi agenti, itd itd.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.