Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja, silikonska mast, recimo tale je OK: Material Za Vodovod Unitas Mast Za Armature - Merkur.si - Merkur WWW.MERKUR.SI Mast za armature
-
Kje naj začnem... Torej... Ja, vem, sm kmet an s hribu doma. An starejš k sm, mn zastopm... Pri naši hiši imamo voznico - začetnico. Se pravi, da vozniškega dovoljenja še nima tri leta. Zato moramo zanjo skleniti dodatno zavarovanje za začetnika. In grem na zavarovalnico in začnemo. Obstajata dve možnosti: doplačilo na avtomobilski polici ali posebna polica, ki je vezana na voznika-začetnika. Pri prvi se doplača na polici vozila in mladi voznik lahko vozi zgolj in samo tisto vozilo. Pri drugi je pa nova polica, vezana na voznika in lahko potem vozi vsa vozila. Pa smo se lotili. Odločili smo se za drugo varianto. Urejamo, beremo in ugotovimo, da je doplačilo potrebno samo za vožnjo osebnega vozila. Se pravi: - če bo vozila Fiat Cinquecento (osebno vozilo), mora imeti dodatno zavarovanje, ker je večja nevarnost za nesrečo. - če bo vozila Iveco Daily 35.140 L4H3 (tovorno vozilo), ne potrebuje dodatnega zavarovanja, ker ni večje nevarnosti za nesrečo... Premišljujem, da bi namesto FucksWagna vzel Toyoto Hilux. Potem ne potrebujemo dodatnega zavarovanja za mladega voznika, ker Mazda BT-50 in Toyota Hilux spadata pod tovorna vozila in ne pod osebna. A sem jaz edini, ki mu to ni logično?
-
Ce mi kdo lahko na hitr odgovori Pri dovodu vode v pomivalni stroj je zacelo puscat. Zamenjat je potrebno tesnilo. Sedaj sem dobil novo in bom danes skup sestavil. Gre se za tole: https://maintainlife.com/si/sl/p/000000000000517668 Ali bi bilo pametno to prej s cim namazat? Kakana silikonska mast? Vazelin kar sem zasledil ni ok, ker razžira gumo. Namontiran pride tko (to je stara, ki rabi menjavo):
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.