Mraušk Mčk Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 4K pa bo zahteval ?e ve?jo bli?ino gledanja ali pa diagonalo ?ez celo steno, sicer bo brezveze imet tako rezolucijo. Kar ho?em povedat, arhitekti so s tem kako je danes vsaka dnevna 60kvadratov, od kav?a do televizije pa mora bit 10m mo?no mem pihnli. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 Slika je odlicna. Med drugim mamo pa kabelsko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertos664 Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 hihi, 55" s petih metrov? meni je ?e 65" s treh metrov malo premalo 1 Citiraj
jures Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 Do sedaj smo imeli 32' . Zdinse kot da je Messi v merilu 1:1 danes... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 Moj frend ima dober izraz, ko ga kdaj vpra?am zakaj je videt tako izmu?en in odgovori, da od gledanja televizije prav gotovo ne. On je pravzaprav utemeljitelj izraza NEGLEDANJE TELEVIZIJE; ki pomeni neki malo bolj energi?nega in produktivnega Jaz imam 32-pal?no ki?to, ki je dokaj redko v?gana, ampak s 3m razdalje mi ob minimalni dioptriji povsem ustreza za kej pogledat. Se pa spomnim cajtov v koncu 80-ih, ko so imeli pri bratrancu Sony (ne vem black trinitron al neki takga), tedaj je bil to stroj in statusni simbol, kot danes ko nekdo da na mizo najnovej?ga Jabol?nika, gsm mislim. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 hihi, 55" s petih metrov? meni je ?e 65" s treh metrov malo premalo 55" je za gledat z 2,3m, za isto razdaljo bi za 4K rabil ?ez 70" : http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 55" je za gledat z 2,3m, za isto razdaljo bi za 4K rabil ?ez 70" : http://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationshippa saj ne i??em kina... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 Slika je odlicna. Med drugim mamo pa kabelsko Mas kabelsko? A nisi enkrat rekel, da tam sredi polja ne morete nic imeti? In da mas internet speljan od starsev preko brezzicnega linka? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 Mas kabelsko? A nisi enkrat rekel, da tam sredi polja ne morete nic imeti? In da mas internet speljan od starsev preko brezzicnega linka?5 let sem imel to, sedaj evj/telemach. Tk prikljucka pa ne bo nikoli. Zjebal me je se Hofer, ki se je postavil direktno na pot .... Saj sem napisal zadnjic da so nam dvignili internet. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 4. december, 2016 Prijavi Napisano 4. december, 2016 5 let sem imel to, sedaj evj/telemach. Tk prikljucka pa ne bo nikoli. Zjebal me je se Hofer, ki se je postavil direktno na pot .... Saj sem napisal zadnjic da so nam dvignili internet. Vem da si napisal...samo sem mislil, da imas se vedno od starsev tisti link ... In ce so starsem dvignili, se tebi tudi pozna ... Sicer pa sem pred kratkim preslatal na trojcka... in internet res fajn leti... Verjetno bom kmalu odjavil se zadnjo Telekomovo stvar v hisi ... Mogoce bom (oz. bolj zena) pogresal funkcijo "ogled nazaj" ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 5. december, 2016 Prijavi Napisano 5. december, 2016 Zdej mam pa res dost:( ?e mesec in pol ka?ljam sem zabasana...in spet bom ?la nazaj k zdravniku. Citiraj
Freak Napisano 8. december, 2016 Prijavi Napisano 8. december, 2016 Mene pa centrometalova pe? na pelete je*e Se mi 2x na dan ugasne in izpi?e okvara ?istilca re?etke. Sem use spucal, pregledal, ?e je kje kaj, kar bi lahko spregledal,pa ?e zmer ni ok. O?itno me bo mogu lih serviser re?it Citiraj
Katjaa Napisano 8. december, 2016 Prijavi Napisano 8. december, 2016 Tole je pa pod na?o smrekco. Manjkata ?e dva antibiotika Citiraj
jures Napisano 12. december, 2016 Prijavi Napisano 12. december, 2016 A ni zima? VSAK dan gnojijo...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 12. december, 2016 Prijavi Napisano 12. december, 2016 Ja, Jures, a ti ?e nih?e ni povedal: ?e ho?e?, da Seat zraste, ne pomaga, da ga gnoji?... 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. december, 2016 Prijavi Napisano 14. december, 2016 A oni to resno? http://www.zurnal24.si/inspektorji-brskajo-po-vasih-profilih-clanek-282553 Citiraj
Boss Napisano 14. december, 2016 Prijavi Napisano 14. december, 2016 Ja, ?e te kak?na pizda nevo??ljiva prijavi so in?pektorji dol?ni obravnavat zadevo ... zato le pazi koga ima? med prjatlji na FB-ju. 1 Citiraj
smile34 Napisano 14. december, 2016 Prijavi Napisano 14. december, 2016 pol pa ?e dobr da "ne obstajam" Citiraj
Boss Napisano 14. december, 2016 Prijavi Napisano 14. december, 2016 tud to je re?itev al pa da se malce mo?gane vklopi predno se objavljajo vsemogo?e stvari - internet ne pozabi. Vem, da je za marsikoga te?ko saj ?ivi od hvale drugih in si ego hrani na v?e?kih. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 15. december, 2016 Prijavi Napisano 15. december, 2016 Ni samo FB. Obstajajo tudi drugi portali (tako kot tale mazda forum) po katerih so in?pektorji ?e izstavljali ra?une. En lep primer je bil, ko so pri enem od zimskih alpinisti?nih vzponov fantje bivakirali v 2metrskem snegu na vrhu Rjavine (2532 mnm), so jim poslali pozdrave s polo?nicami zaradi kampiranja v TNP. Ko bo? fotkal svojo lepo Mazdo za v rubriko Lepe Mazde in bo? imel na povsem praznem parkiri??u slu?ajno eno gumo preblizu ?rte za ozna?evanje parkplaca, ti bo imel mestni redar vso pravico poslati pozdrave na dom zaradi napa?nega parkiranja. Zato je pomembno brisat registrske. ?alostno da imamo tako sposobne in?pekcijske slu?be da se jim ne da dvignit riti in iti na teren iskat prave kr?itelje. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 15. december, 2016 Prijavi Napisano 15. december, 2016 Ni samo FB. Obstajajo tudi drugi portali (tako kot tale mazda forum) po katerih so in?pektorji ?e izstavljali ra?une. En lep primer je bil, ko so pri enem od zimskih alpinisti?nih vzponov fantje bivakirali v 2metrskem snegu na vrhu Rjavine (2532 mnm), so jim poslali pozdrave s polo?nicami zaradi kampiranja v TNP. Ko bo? fotkal svojo lepo Mazdo za v rubriko Lepe Mazde in bo? imel na povsem praznem parkiri??u slu?ajno eno gumo preblizu ?rte za ozna?evanje parkplaca, ti bo imel mestni redar vso pravico poslati pozdrave na dom zaradi napa?nega parkiranja. Zato je pomembno brisat registrske. ?alostno da imamo tako sposobne in?pekcijske slu?be da se jim ne da dvignit riti in iti na teren iskat prave kr?itelje.a misli? da berejo na?o temo in-va-li-di? 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
pob Napisano 15. december, 2016 Prijavi Napisano 15. december, 2016 Pomoje se ?e premal zavedamo tega nadzora. Na splo?no smo vsi proti temu, da bi nas kdo nadzoroval, kaj po?nemo, kje smo, itd. in takoj sko?imo v luft, ?e nam kdo ho?e kr?it pravice o zasebnosti. Po drugi strani, pa imamo vsi pametne telefone, FB, itd itd in kar sami oddajamo te informacije (nevedo??) in se ne zavedamo njihovih posledic. ?e bi bli teoretiki zarot, bi lahk marsikaj povezali, ampak ?e dobro, da nismo. PS: Tudi sam sem del vsega tega ?morna, nisem nobena izjema. Mogo?e sem le naiven uporabnik, ki v tem ne vidi nekih nevarnosti, se pa verjetno zelo motim. Do prve polo?nice morda... 1 Citiraj
canyon Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 no pa me je zapustila ?e ena mazda ... more bit neka okvara na menjalniku in ker rezervni9h delov ni + tega da sm pocen dobu avto lahko re?em da je z 272.000 kilometri pre?ivela svoje obdobje ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 Sve?a dnevna runda, tokrat v teko?em agregatnem stanju. Pod spalnico, je kot me?kanje na seniku.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 17. december, 2016 Prijavi Napisano 17. december, 2016 Bolj lokalno pridelane sve?e hrane pa res ne more? imeti, ti pa ?e nekaj jamra?. O?itno nisi sre?en, ?e nisi nesre?en... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.