Alex Napisano 13. avgust, 2017 Prijavi Napisano 13. avgust, 2017 Nikoli ne menjam bajte za blok, pa ?e crknem od dela... Ni ?ans.. Par kolegov vsi zagovorniki blokov, oni ne bi bajte, kdo bo delal.. Po 40 vsi ali za?eli gradit ali i??ejo parcelo Jaz pa nikoli v bajto.Raje ?as,ki bi ga moral dati za vzdr?evanje bajte porabim zakonji?ke in ?port. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 13. avgust, 2017 Prijavi Napisano 13. avgust, 2017 Po 40 vsi ali za?eli gradit ali i??ejo parcelo Po 70 pa vsi ki so gradili bajto zase in za svoje otroke, pa so jim le ti normalno da od?li drugam, ugotavljajo kako ne zmorejo ve? in razmi?ljajo kje bi dobili stanovanje v bli?ini ambulante in trgovine. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 13. avgust, 2017 Prijavi Napisano 13. avgust, 2017 V cem je razlika med takoimenovano BAJTO in hiso, ker tale bajta se mi prov smesno slisi? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
S'tan Napisano 13. avgust, 2017 Prijavi Napisano 13. avgust, 2017 Zenska priletela v nasega interventa ob 1h zjutraj. Pravi da ga ni videla. =/ (bolj pregledno krizisce tezko najdes..) Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Mraušk Mčk Napisano 14. avgust, 2017 Prijavi Napisano 14. avgust, 2017 V za?etku poletja ?e spu?ili Cres zaradi zlomljene roke. Danes ka?e na to, da bo namesto Mljeta destinacija infekcijska klinika Za v razpizdnik: Zadnjih 5 let vsako leto spu?imo od nekaj dni do polovice ?e pla?anega dopusta. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Katjaa Napisano 14. avgust, 2017 Prijavi Napisano 14. avgust, 2017 V za?etku poletja ?e spu?ili Cres zaradi zlomljene roke. Danes ka?e na to, da bo namesto Mljeta destinacija infekcijska klinika Za v razpizdnik: Zadnjih 5 let vsako leto spu?imo od nekaj dni do polovice ?e pla?anega dopusta. I feel you. Mene je isto doletelo letos....moja operacija in okrevanje, mo? totalno gotov (sploh ni? ugotovili) in tudi popu?ili akontacijo app. Sploh ne bom ve? upala druga?e kot agencija in riziko odpovedi:( Citiraj
pob Napisano 14. avgust, 2017 Prijavi Napisano 14. avgust, 2017 Sem ?el v avto pralnico na tahudo pranje in kar naenkrat sem opazil, da imam po celem avtu ful drobnih praskic od kamen?kov in ostalega sranja. V glavnem celo sranje. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
SpEkTr Napisano 14. avgust, 2017 Prijavi Napisano 14. avgust, 2017 Ni se za sekirat Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1 Citiraj
jures Napisano 21. avgust, 2017 Prijavi Napisano 21. avgust, 2017 Jebela. Mislil sem da ze crkuje radio pa se kaka elektronka, nakar najdem tole..kljub pokrovcku vticnice. Zaradi take traparije ti lahko se avto zgori... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 26. avgust, 2017 Prijavi Napisano 26. avgust, 2017 Zenska priletela v nasega interventa ob 1h zjutraj. Pravi da ga ni videla. =/ (bolj pregledno krizisce tezko najdes..)?e ga pa v temu kri?i??u ni vidla pol pa lahko kr vozni?ko nazaj na upravno enoto nazaj nese in ga naj tam tud zadr?ijo Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
S'tan Napisano 26. avgust, 2017 Prijavi Napisano 26. avgust, 2017 Jebela. Mislil sem da ze crkuje radio pa se kaka elektronka, nakar najdem tole..kljub pokrovcku vticnice. Zaradi take traparije ti lahko se avto zgori... Tako zgleda ko imas prevec denarja in ti lezi vsepovsod? Je pa cool slika za koncat politicne poste; just my 2 cents. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Slivka Napisano 31. avgust, 2017 Prijavi Napisano 31. avgust, 2017 Sam ne vem, kam naj tole zapi?em. Mogo?e ?e najbolj spada sem... Mislim, da imam kdizo identitete... Ali pa imajo nekateri dale? preve? ?asa, pa se ukvarjajo z drugimi ve?, kot bi bilo potrebno... Ali pa preve?krat sre?am ljudi, ki... ... ... V glavnem, stvar je taka:- sosedje so me (?e davno) ozna?ili za pravoslavca- Boss me je ozna?il za Jan?evega vernika- Zmaj me je ozna?il za ortodoksnega vernika- danes se pogovarjam z nekom in me vpra?a, kako pa mi, Mormoni, re?ujemo s slovensko zakonodajo svojo pravico do poligamije Mene pa pri vsej ponudbi najbolj zanima delo v gozdu s prijatelji in nato po?itek ob kupu kurjave s pivom v roki. Mo?akarju ni ?lo v ra?un, da je ena ?ena rodila pet otrok. Sem mu razlo?il par stvari na tak na?in, da mu je kar lase nazaj po?esalo. Mislim, ?e bi rekel, da sem peder, dobro, tak sem. ?e bi rekel, da sem dvakrat lo?en in da ?ivim s tretjo, s katero sploh poro?en nisem, dobro, tak sem. ?e pa re?em, da sem poro?en z eno ?eno in imam z njo pet otrok... Mislim, konec koncev, kaj ga pa briga, saj jih nimam z njegovo ?eno. Punco. Spolno partnerko. Intimno prijateljico. Koruznico. Kakorkoli se ?e imenuje ?ena ?loveka, ki ni poro?en... 4 Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2017 Prijavi Napisano 1. september, 2017 Sem mislu dans na pravi bavarski kolesarski izlet, pa me je vreme konkretno za?tihal. MR?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 1. september, 2017 Prijavi Napisano 1. september, 2017 Sam ne vem, kam naj tole zapi?em. Mogo?e ?e najbolj spada sem... Mislim, da imam kdizo identitete... Ali pa imajo nekateri dale? preve? ?asa, pa se ukvarjajo z drugimi ve?, kot bi bilo potrebno... Ali pa preve?krat sre?am ljudi, ki... ... ... V glavnem, stvar je taka:- sosedje so me (?e davno) ozna?ili za pravoslavca- Boss me je ozna?il za Jan?evega vernika- Zmaj me je ozna?il za ortodoksnega vernika- danes se pogovarjam z nekom in me vpra?a, kako pa mi, Mormoni, re?ujemo s slovensko zakonodajo svojo pravico do poligamije Mene pa pri vsej ponudbi najbolj zanima delo v gozdu s prijatelji in nato po?itek ob kupu kurjave s pivom v roki. Mo?akarju ni ?lo v ra?un, da je ena ?ena rodila pet otrok. Sem mu razlo?il par stvari na tak na?in, da mu je kar lase nazaj po?esalo. Mislim, ?e bi rekel, da sem peder, dobro, tak sem. ?e bi rekel, da sem dvakrat lo?en in da ?ivim s tretjo, s katero sploh poro?en nisem, dobro, tak sem. ?e pa re?em, da sem poro?en z eno ?eno in imam z njo pet otrok... Mislim, konec koncev, kaj ga pa briga, saj jih nimam z njegovo ?eno. Punco. Spolno partnerko. Intimno prijateljico. Koruznico. Kakorkoli se ?e imenuje ?ena ?loveka, ki ni poro?en...Folk se res preve? ukvarja z drugimi. Jaz sem zato obupal nad tekom ker sem imel pun ku.rac neumesnih pripomb vsaki? ko sm se spravil laufat... Tisto o pometanju pred lastnim pragom ve?ina ne razume... Citiraj
Tadej7ad Napisano 1. september, 2017 Prijavi Napisano 1. september, 2017 Zakaj se ozirate na mnenja drugih? ?e posebej, ?e vam te osebe ni? ne pomenijo? Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
pob Napisano 2. september, 2017 Prijavi Napisano 2. september, 2017 spet doma. ?lovek se po 14ih dneh morja kr navadi na morsko klimo... Citiraj
S'tan Napisano 2. september, 2017 Prijavi Napisano 2. september, 2017 Sem mislu dans na pravi bavarski kolesarski izlet, pa me je vreme konkretno za?tihal. MR?! Mi smo imeli trgatev v dezju. Ni na polno scalo, je pa rosilo, malo nehalo, spet malo dezevalo ipd Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Slivka Napisano 2. september, 2017 Prijavi Napisano 2. september, 2017 Zakaj se ozirate na mnenja drugih? ?e posebej, ?e vam te osebe ni? ne pomenijo? ?e stoji pred teboj in te spra?uje, kako ti, mormon, re?uje? mnogo?enstvo in slovensko ustavo (ki to prepoveduje), kako se ne bo? oziral na to? ?e posebej, ?e sploh nisi mormon? Citiraj
Z M A J Napisano 2. september, 2017 Prijavi Napisano 2. september, 2017 ?e stoji pred teboj in te spra?uje, kako ti, mormon, re?uje? mnogo?enstvo in slovensko ustavo (ki to prepoveduje), kako se ne bo? oziral na to? ?e posebej, ?e sploh nisi mormon?Vpra?aj ga, ?e je on MORmON? 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. september, 2017 Prijavi Napisano 2. september, 2017 Danes sem pa jaz imel opravka z leteco marelo (deznikom). Na Celovski je lezala na cesti in ko jo je avto pred menoj povozil jo je odprlo direkt pred menoj..veter pa jo je dvignil nad cestice. K sreci dosti velika varnostna razdalja da sem se je ognil. To so primeri kjer bi lahko en kreten na tvojem zadnjem odbijacu naredil vecjo skodo (glede na pogovore v drugi temi) saj ko se je marela odprla kot bomba pred menoj sem najprej refleksno zabremzal potem pa se ognil. Ce se bom spomnil bom snel video s kamere Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tadej7ad Napisano 2. september, 2017 Prijavi Napisano 2. september, 2017 ?e stoji pred teboj in te spra?uje, kako ti, mormon, re?uje? mnogo?enstvo in slovensko ustavo (ki to prepoveduje), kako se ne bo? oziral na to? ?e posebej, ?e sploh nisi mormon?Mu pove?, da je US ?e odlo?alo o tej zadevi in da ti za vsako nadaljno ?eno dr?ava pla?a mese?no 500e dodatka za no?no delo in dnevno trpljenje. 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Slivka Napisano 5. september, 2017 Prijavi Napisano 5. september, 2017 A se bli?a kak?na ultra super polna luna ali kaj? Dobim danes priporo?eno pismo. Po?iljatelj je Obmo?na geodetska uprava Nova Gorica. V tem pismu pi?e, da mi ne morejo dodeliti hi?ne ?tevilke, ker nepremi?nina ni evidentirana v zemlji?ki kataster in kataster stavb. Pozivajo me, da se v roku treh mesecev oglasim pri njih in zadeve uredim, sicer sledi kazen v vi?ini od 100.000 do 1.200.000 slovenskih tolarjev (127. ?len ZEN). Kolikor sem razvozlal, kazen dobi investitor gradnje. Glede na to, da ne vem, kje bi lahko dobil slovenske tolarje, je najbr? res najbolj?e, da se odpravim pogledati, kaj bi radi. Ni mi jasno, zakaj bi mi oni sploh dodeljevali hi?no ?tevilko, saj jo ?e imam. Na tem naslovu nas je devet, ki imamo osebne dokumente, ki jih je izdala Republika Slovenija. A na tem naslovu pa sploh hi?e ni. Tole bi bilo za prodat kak?nim gangsterjem ali mafijcem. ?e sem prav razvozlal, kaznujejo investitorja. Torej se to mene ni? ne ti?e, ker je bila po uradnih evidencah hi?a sezidana leta 1920 - torej ve? kot 50 let pred mojim rojstvom. Zdaj, ?e nisem v sorodstvu s Chuck Norrisom, potem ne morem biti jaz investitor te stavbe. ?e pa sem v sorodu z njim, potem pa bolje, da me ne kli?ejo tja... 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 5. september, 2017 Prijavi Napisano 5. september, 2017 Slivka tole je za v temo: "Tole je pa kr smeh" . Je pa res da je tud za zjokat koga to mi pla?ujemo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 6. september, 2017 Prijavi Napisano 6. september, 2017 ?e bo kazen 100.000 SIT jih ?e imam za posodit za kej ve? pa tud men zmanjka. Ampak, ?e skupi zberemo pa mogo?e najdemo ?e kak?nih 100jurejev SIT Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.