Nejc1986 Napisano 20. december, 2017 Prijavi Napisano 20. december, 2017 Vec kot leto. Le fotoaparat ima res za en drek in neprimerljiv s prejsnjim Sony Eriksonom, na knofe, 5Mp.Men po slabem letu ?e kr dela, foti? mi je pa tud ?ist ok... Citiraj
Z M A J Napisano 20. december, 2017 Prijavi Napisano 20. december, 2017 V lepem vremenu in dobri svetlobi proizvaja povprecne fotografije, ob pomanjkanju svetlobe pa so res totalno zanic. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 27. december, 2017 Prijavi Napisano 27. december, 2017 Za zjokat se! V?eraj zjutraj ob 5:30 grem od doma in hitim v slu?bo. Malo nepazljivosti in prepozno opazim precej velik kamen na cesti. In ga zadanem z bokom gume. Pridem v slu?bo in ob 6:15 prevzamem de?urstvo. Ko danes zjutraj ob 6:15 kon?am de?urstvo, za?nem svojo redno dopoldansko izmeno. In tako sem do BTjke pri?el danes malo po 14:15. BTjka nagnjena na desno stran. Grem okoli. Sprednja guma prazna. Vidi se zareza na boku, ki jo je o?itno naredil tisti kamen. Vzamem slu?beni kompresor in napumpam. Sicer piha, a po malem. Pa se odpeljem do vulkanizerja. Tam pa napis: "Zaradi praznikov in dopusta zaprto od 23.12. do 2.1." In tako sem po celodnevnem de?urstvu in redni slu?bi na dvori??u pred vulkanizersko delavnico v de?ju menjal gumo in montiral rezervo... Citiraj
Alex Napisano 29. december, 2017 Prijavi Napisano 29. december, 2017 Fak.. g sh.t.Tista mona, ki se je vtikal tam,kjer ga ni srbelo je dosegel, da bom posledi?no tudi sam moral po novem letu delati ob nedeljah. Citiraj
Z M A J Napisano 29. december, 2017 Prijavi Napisano 29. december, 2017 Nikakor se ne uspem navadit avtomatskega menjalnika in danes, se preden sem se privezal, pomotoma z levo nogo stopil na zavoro. Zdaj vem kaj pomeni, da te katapultira Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 10. januar, 2018 Prijavi Napisano 10. januar, 2018 Avto bi rad vozil 90....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 10. januar, 2018 Prijavi Napisano 10. januar, 2018 Alfa bo dobila nov zadnji odbija?... ko zavarovalnice pa? uredijo papirologijo. Citiraj
Boss Napisano 10. januar, 2018 Prijavi Napisano 10. januar, 2018 Kaj a ti Alfa ?e razpada in je odbija? dol padu? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. januar, 2018 Prijavi Napisano 11. januar, 2018 Prehlajen k zmaj, a ne mislim lenarit Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 21. januar, 2018 Prijavi Napisano 21. januar, 2018 Umrl je Rok Krasovec, nas kolega z Mazdaklub tuning piknika Naj fant pociva v miru Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 R.I.P. Roky Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Rocky R.I.P. ... sicer nevem, kaj je bilo... sem samo na FB videl ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Martin Cufer Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Rocky R.I.P. ... sicer nevem, kaj je bilo... sem samo na FB videl ... Naj bi bil samomor.... Naj po?iva v miru legenda.Tak pozitivec vedno,pol pa to...?ist ?okiran Citiraj
Slivka Napisano 26. januar, 2018 Prijavi Napisano 26. januar, 2018 Mi2 ga mava ?e kar nekaj let in nimava nobenih te?av razen da me skozi klicarijo ?e bi zamenjal, da je ?e cajt,(kaj pa oni vedo kolk se mi2 gonva, da sva ga sfukala?) Mi2 sva se pa o?itno toliko... khm,... no, torej, da sva celo posteljo... A moram biti bolj natan?en? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 26. januar, 2018 Prijavi Napisano 26. januar, 2018 Naj ugibam. Pri?el sred no?i domov naklan k afna, pa se zavalil... 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 26. januar, 2018 Prijavi Napisano 26. januar, 2018 Nisi bil doma, pa je zena rekla da so otroc skakal gor... 5 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 26. januar, 2018 Prijavi Napisano 26. januar, 2018 Ko si se omoti?en ulegel, je po?la ?u?ta od jogija in je ?la postla ramengo. Citiraj
mamica Napisano 3. februar, 2018 Prijavi Napisano 3. februar, 2018 Kdaj zmanjka elektrike? Takrat, ko sem sama doma. In ni druge, kot da v?gem agregat. http://regionalgoriska.si/novica/sneg-in-veter-podirata-drevesa-ponekod-na-primorskem-brez-elektrike Potem se mi pa mo?akarji ?udijo, od kod ?enska ve, kako se "zagujsa" in v?ge motor brez da ti prste pore?e... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Mraušk Mčk Napisano 3. februar, 2018 Prijavi Napisano 3. februar, 2018 Mamica, pri vas pa precejkrat zmanjka elektrike, kenede. (sklepam po ?tevilu otrok v familiji) Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 3. februar, 2018 Prijavi Napisano 3. februar, 2018 Kdaj zmanjka elektrike? Takrat, ko sem sama doma. In ni druge, kot da v?gem agregat. http://regionalgoriska.si/novica/sneg-in-veter-podirata-drevesa-ponekod-na-primorskem-brez-elektrike Potem se mi pa mo?akarji ?udijo, od kod ?enska ve, kako se "zagujsa" in v?ge motor brez da ti prste pore?e...Pi?e Ponekod, ja a ste se mogli ravno v Ponekod naseliti? Ponekod na Primorskem brez elektrike Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 3. februar, 2018 Prijavi Napisano 3. februar, 2018 Med kepanjem poslal Samsung gsm v onostranstvo, no vsaj ekran. Bom zdele na zmenku si izboljsu razpolozenje Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 4. februar, 2018 Prijavi Napisano 4. februar, 2018 Med kepanjem poslal Samsung gsm v onostranstvo, no vsaj ekran. Bom zdele na zmenku si izboljsu razpolozenje Kaj ti je zmanjkalo kep, pa si nadaljeval kar z telefoni? 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. februar, 2018 Prijavi Napisano 7. februar, 2018 A danes cestarji stavkajo ali jih je le spet presenetil sneg? So bili pa mnogi sova??ani danes veseli, da sem ?el v dolino z BTjko. Ker osebni avti kljub verigam niso mogli nikamor. In smo potem vse te avte, ki so ob?i?ali na cesti, zrinili v BTjkine kolesnice in smo pri?li v Grgar kot vlakec... Citiraj
Z M A J Napisano 7. februar, 2018 Prijavi Napisano 7. februar, 2018 Dans ponovno pretakal kurilca, brez rokavic in kokrkol roke 20x umivam, se zmeri vonj po KO. Fuj ta smrad dizelasko kurilni, groza! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 7. februar, 2018 Prijavi Napisano 7. februar, 2018 Dans ponovno pretakal kurilca, brez rokavic in kokrkol roke 20x umivam, se zmeri vonj po KO. Fuj ta smrad dizelasko kurilni, groza! Kako kurilca? A nima? ti avto na plin? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.