Alex Napisano 7. februar, 2018 Prijavi Napisano 7. februar, 2018 Kako kurilca? A nima? ti avto na plin?Najbr? jo rabi za pe?, ne? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 7. februar, 2018 Prijavi Napisano 7. februar, 2018 Najbr? jo rabi za pe?, ne?Drzi, ker traktorja pa nimam kje v gozdu, da bi zanj svercal robo Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. februar, 2018 Prijavi Napisano 7. februar, 2018 Kako kurilca? A nima? ti avto na plin?fantje so vse preve? resni klele gor... sploh ne razumejo ve? zajebancije Citiraj
Slivka Napisano 8. februar, 2018 Prijavi Napisano 8. februar, 2018 Kako kurilca? A nima? ti avto na plin? O?itno ni samo Ajvar tisti, ki premi?ljuje o dizela?u. No, o?itno Zmaj ne samo, da premi?ljuje, ampak na skrivaj kar na veliko kurilca to?i... Citiraj
Baby Viper Napisano 8. februar, 2018 Prijavi Napisano 8. februar, 2018 Js se ?ist strinjam, plin je za vo?njo, nafta pa za ogrevanje Ni dvakrat za re?t da se raj vozim, kot doma pole?avam in se grejem. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Alex Napisano 8. februar, 2018 Prijavi Napisano 8. februar, 2018 Js se ?ist strinjam, plin je za vo?njo, nafta pa za ogrevanje Ni dvakrat za re?t da se raj vozim, kot doma pole?avam in se grejem.Baje, da je tudi plin namenjen za gretje. Moja mama ga uporablja pa nima avta. Citiraj
jures Napisano 9. februar, 2018 Prijavi Napisano 9. februar, 2018 Micra ma prvo ?ajbo, kot da bi jo samuraj z me?em narezal (al pa fruit ninja...)...o?itno led iz drevesa pri ?ele?ni?ki.... je kasko. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. februar, 2018 Prijavi Napisano 10. februar, 2018 Ko govorimo o dizlih, takle me mika https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12811239 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 10. februar, 2018 Prijavi Napisano 10. februar, 2018 a plin ni ve? dober? Druga? pa v tega lahko tanka? vse kar samo zgleda kot nafta, tudi staro olje od cvretja ipd. Citiraj
Z M A J Napisano 10. februar, 2018 Prijavi Napisano 10. februar, 2018 Ja v tastare dizle so tocili vse mozno. Mika me kaksen starodobnik, tapravi in ne kot Zelenc, ki je pol poti do tja Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 12. februar, 2018 Prijavi Napisano 12. februar, 2018 Pravkar izvedu, da je preminil moj prijatelj, mojster avtoplina, Denis! Totalna groza Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 12. februar, 2018 Prijavi Napisano 12. februar, 2018 Pravkar izvedu, da je preminil moj prijatelj, mojster avtoplina, Denis! Totalna groza Moje so?alje Borut 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. februar, 2018 Prijavi Napisano 13. februar, 2018 ? Pa saj ni bil tako zelo star... No, naj po?iva v miru. Citiraj
Z M A J Napisano 13. februar, 2018 Prijavi Napisano 13. februar, 2018 L.1971 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. februar, 2018 Prijavi Napisano 13. februar, 2018 http://m.24ur.com/novice/crna-kronika/46-letnik-umrl-v-eksploziji-ko-je-z-varilnim-aparatom-demontiral-mino.html Naj pociva v miru, mozakar in pol, eh dva mozakarja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 13. februar, 2018 Prijavi Napisano 13. februar, 2018 Ej...so?alje..naj po?iva v miruPoznal mo?akarja..dober mojster za Avto plin. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 14. februar, 2018 Prijavi Napisano 14. februar, 2018 Moje iskreno sozalje 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 16. februar, 2018 Prijavi Napisano 16. februar, 2018 R.I.P. kolega 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
S'tan Napisano 16. februar, 2018 Prijavi Napisano 16. februar, 2018 http://www.mining.com/cobalt-price-bulls-worst-fears-may-just-confirmed/ Z marcem gredo cene lipo baterij vseh (kar jih poznam) solidnih proizvajalcev za cca 30% gor, ker...elektri?ni avti in imamo premalo kobalta za vse. !"#!"# Musk. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Slivka Napisano 18. februar, 2018 Prijavi Napisano 18. februar, 2018 ?ivel Musk! Imam "nekaj delnic" nekega rudnika. Donos bolj?i kot pri Bitcointih ali kateri koli drugih nalo?bah... Citiraj
Nejc1986 Napisano 19. februar, 2018 Prijavi Napisano 19. februar, 2018 Grrr,po dolgem casu s5 na bolniski.... jebemu trebusno virozo Citiraj
AmpeR Napisano 20. februar, 2018 Prijavi Napisano 20. februar, 2018 Booom pa bi je po?il sprednji lev feder na slu?benim Berlingi?em. En konc se mi je zaril v gumo. ?e dobro, da na parkir placu, preden sem ?tartal na AC proti Vranskem....Jeba... Citiraj
Alex Napisano 20. februar, 2018 Prijavi Napisano 20. februar, 2018 Booom pa bi je po?il sprednji lev feder na slu?benim Berlingi?em. En konc se mi je zaril v gumo. ?e dobro, da na parkir placu, preden sem ?tartal na AC proti Vranskem....Jeba...Kaj ?e?, francoska jajca pa?. Citiraj
jures Napisano 20. februar, 2018 Prijavi Napisano 20. februar, 2018 Kaj ?e?, francoska jajca pa?.Mislim da majo monroe fedre....koliko pa ma km? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.