jures Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Bolha - technics 70?. To je to Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Jaz sem lani kupil b BB Yamaha Reciver https://www.mimovrste.com/av-sprejemniki/yamaha-rx-v381-crn dobrih 250? ali pa ?e manj in je zakon. Stari LG sateliti ?pilajo kot ?e nikoli prej, ker ima svoj mikrofon, ki si nastavi jakost zvo?nikov po sobi po dejanski oddaljenosti. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Jaz sem lani kupil b BB Yamaha Reciver https://www.mimovrste.com/av-sprejemniki/yamaha-rx-v381-crn dobrih 250? ali pa ?e manj in je zakon. Stari LG sateliti ?pilajo kot ?e nikoli prej, ker ima svoj mikrofon, ki si nastavi jakost zvo?nikov po sobi po dejanski oddaljenosti.Tudi jaz sem imel Yamaho in je res super, ?e posebej glede na ceno. Citiraj
SpEkTr Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Jaz imam dobri stari technics. Takih ne delajo ve?. Se mi pa zdi, da surround po?asi izumira.. Vse ve? sistemov se spet prodaja obicen stereo menda no mogo?e odvisno tudi kje Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
jures Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Zanimiva tema ratala . Ja moje ozvocenje je tudi LG. Za muziko s telefona ali podobno pa tole uporabljam priklopljeno na ojacevalec. Dela lepo, je tudi za avto in ljerkoli drugje. Najbolj pride prav za zurke doma ala novo leto, pa da otroc svoje sopajo. https://www.mimovrste.com/bluetooth-prenosni-zvocniki-zvocniske-postaje/tp-link-bluetooth-glasbeni-sprejemnik-ha100 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Ja moja yamaha ?e im bt Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Matick Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Zakaj majo ljudje na avtu nalepko za zasilni pas, al karkoli se rece, ce se pol ne umaknejo ko dejansko pride resevalc z luckam. Citiraj
Z M A J Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Eh, ne najdem potrdila o pla?ilu polo?nice in jezen sam nase, ker bom zdaj v strahu ?akal morebitni opomin. Znesek pa ni majhen Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Sam se pa ne das ene stokrat sem ti rekel, dej si zrihtaj ebanko pa da ti posljejo racune po emailu in mas mirCe recimo noces, da ti avtomatsko trgako iz trr-ja 3 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Hehe,no vsaj priznam lastno nesposobnost 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Eh, ne najdem potrdila o pla?ilu polo?nice in jezen sam nase, ker bom zdaj v strahu ?akal morebitni opomin. Znesek pa ni majhen ?e si jo pla?al, so prejeli in ni debate. Ne razumem zakaj mora? kazati potrdila??? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 ?e si jo pla?al, so prejeli in ni debate. Ne razumem zakaj mora? kazati potrdila??? Vcasih pri kaksni salabajzerski firmi zadevo zasustrajo in ti posljejo opomin... in moras pac potem dokazovat, da si ze poravnal znesek ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Vcasih pri kaksni salabajzerski firmi zadevo zasustrajo in ti posljejo opomin... in moras pac potem dokazovat, da si ze poravnal znesek ... To je res, sam mora? pa res ?alabajzar ?e bit....Zmaj ti kot staromodne? si pa ?e s cashom pla?al verjetno? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 S cekini v Tu?u med ostalimi nakupi. Ne saj za1x ne rabim dokazovati in naj tako ostane ali pa ?e vmes najdem potrdil in mi je vseeno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. december, 2018 Prijavi Napisano 20. december, 2018 Zmaj, a ti gre? na bankomat, da dvigne? ke? z ra?una, da potem pla?uje? v ?tacunah? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 21. december, 2018 Prijavi Napisano 21. december, 2018 Zmaj, a ti gre? na bankomat, da dvigne? ke? z ra?una, da potem pla?uje? v ?tacunah?Ja kaj naj pa naredi ?e so pa hranilne knji?ice ukinili. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 21. december, 2018 Prijavi Napisano 21. december, 2018 Ja kaj naj pa naredi ?e so pa hranilne knji?ice ukinili. al pa dela? tu pa tam na kuverto dobe pa ni .... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 21. december, 2018 Prijavi Napisano 21. december, 2018 Se veselim po?itnic pakiranja pa malo manj. ?e malo pa bom ?e prikolico kupila:) ?e vedno vztrajamo s 6ko in trugo na strehi Citiraj
Z M A J Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Avtoplin je za Kamnik in Menge? ?e zmeraj znanstvena fantastika in imajo oboji pripavljeno za tankati, ampak ne enim ne drugim ne obratuje zadeva. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
AmpeR Napisano 22. december, 2018 Prijavi Napisano 22. december, 2018 Ah spet ta urgenca... Tamal je skakal in padel iz kav?a nazaj na glavo. Na sre?o zaenkrat vse ok. Citiraj
Alex Napisano 27. december, 2018 Prijavi Napisano 27. december, 2018 V?eraj operem avto in zagledam na zadnjih vratih belo barvo in seveda zob (vdrtino) v njih.Avto je pri?el po dveh letih vo?nje po Nem?iji kot iz tovarne a le tri mesece pri nas je bilo dovolj, da nek idiot odpre vrata na ful.Ko se kdo jezi, ko nas uvr??ajo na balkan je lahko lepo kar tiho. Tam spadamo... Citiraj
jures Napisano 27. december, 2018 Prijavi Napisano 27. december, 2018 Pripravite se 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 4. januar, 2019 Prijavi Napisano 4. januar, 2019 Sem mislil da mi je zadnja kamera crknila. V btcju v enosmerni na desni prosto parkirisce, dam se pred prostorom desen zmigovc in zapeljem mimo in malo v levo da bom rikvercal.Na ekranu vse sivo pa nekaj blescece.....seveda je nekdo prisel toliko na rit da mu niti tablice nisi videl....seveda Audi, seveda je zahteval da se umaknem ker se mu mudi. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 4. januar, 2019 Prijavi Napisano 4. januar, 2019 Ja a to ni logi?no, tolk dnarja, ki dajo za Audi al pa BMW... ja logi?no, da si s tem tud prednost kupijo. Mislim Jures si pa res nevzgojen, no 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. januar, 2019 Prijavi Napisano 7. januar, 2019 Sodelavec sko?il skozi okno... V slu?bi imamo precej takih, da ?e bi rekli, da se bodo vrgli skozi okno, bi ostali ?e z dopusta prileteli navijat in spodbujat, da se slu?ajno ne bi premislili. In od takih kretenov se nih?e ne vr?e skozi okno, pa? pa ta. Pri komaj 23ih letih... Naj po?iva v miru... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.