Z M A J Napisano 26. april, 2019 Prijavi Napisano 26. april, 2019 Blaz, najboljse se obrnit na predsednika vlade, ta bi poskrbel za zadevo, je namrec iz lesarske stroke 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 29. april, 2019 Prijavi Napisano 29. april, 2019 Kuhinjo so mi koncno zrihtali mazdo pa ne. So mi pa veselo zaracunali neke dele k jih sploh ni bilo potrebno zamenjati, saj so slepo ugibali. Mimogrede so mi se izpraznili, cisto nov topla akumulator, ker so bila prtljazna vrata skos odprta... Placam 130e, 3x se vozim nazaj in za povrh dobim se prazen akumulator. Way to go. Sedaj iscem drugo alternativo. Citiraj
Nejc1986 Napisano 4. maj, 2019 Prijavi Napisano 4. maj, 2019 Res ne maram slu?beno sodelovati z ?enskimi sodelavkami... In danes bo ?e drugi dan zapored tako,da imam cel dan poleg sebe pripadnico ne?nej?ega spola... Morm si nabit Killer Look na obraz, da me vsaj malo pustijo na miru. Citiraj
mazdaman Napisano 4. maj, 2019 Prijavi Napisano 4. maj, 2019 A tebi vse predstavnice ne?nej?ega spola delajo preglavice ali samo z tistimi s katerimi poslovno sodeluje?? Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Nejc1986 Napisano 4. maj, 2019 Prijavi Napisano 4. maj, 2019 A tebi vse predstavnice ne?nej?ega spola delajo preglavice ali samo tiste z katerimi poslovno sodeluje?? Tisto dru?bo v privat ?ivljenju si sam izberem in se sicer super ujamem z veliko ljudmi , ne glede na spol.. V slu?bi pa... Ja,saj vem... Slu?ba je slu?ba, dru?ba je dru?ba.... Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj
Z M A J Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Izmu?en k zmaj od u?eri, ker je bilo 1007km v enem dnevu kar konkreten zalogaj. Ampak razpolo?enje pa fantasti?no, le kavomat danes rahlo trpi 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Amater 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Amater Teko?ih 1000km in po Autobahnih ne bi bilo nevemkaj, ampak je bilo kar precej zastojev, pa itak je DE eno samo veliko gradbi??e, tako a kurckej od u?ivancije, razen ko sem karavana pognal do max. kar zmore (to pa je realnih glih malenkost preko 200kmh). ampak vsaj legalno pritiskanje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Teko?ih 1000km in po Autobahnih ne bi bilo nevemkaj, ampak je bilo kar precej zastojev, pa itak je DE eno samo veliko gradbi??e, tako a kurckej od u?ivancije, razen ko sem karavana pognal do max. kar zmore (to pa je realnih glih malenkost preko 200kmh). ampak vsaj legalno pritiskanje. Poznam ta ob?utek,ko sem v eni no?i naredil relacijo lj-celje-innbruck (?ez Italijo)-lj. Avto? Nissan Pathfinder letnik 05 (i guess) brez tempomata. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Poznam ta ob?utek,ko sem v eni no?i naredil relacijo lj-celje-innbruck (?ez Italijo)-lj. Avto? Nissan Pathfinder letnik 05 (i guess) brez tempomata.Naslednji? bom ?el na to pot z Z4, bo verjetno lep?e, spu??ena streha in za 2 ali 3 dni, ne pa tole na hop-cup in danes ?e nazaj delovno v pisarni. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
AmpeR Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 Fak, kaj se dogaja pr nas... Explozija bankomata in banke https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/pri-bankomatu-v-divaci-odjeknila-mocna-eksplozija.htmlNeed for Speed in stinger https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/policisti-s-stingerjem-ustavili-voznika-ki-je-prevazal-prebeznike.htmlUgrabitev in izpust v diva?i https://www.24ur.com/novice/slovenija/policija-prijela-ugrabitelje-79-letnika.html Pa na obmo?ju Sne?nika skoraj ni vikenda, da ni bil tar?a prebe?nikov. In to ?e ve?krat udrli, razmetali, pokradli... Lastniki vikendov nemo?ni... kaj bo naslednje? In zakaj je toliko cenzure pri teh migrantih? Kaj skrivajo in no?ejo, da pride v javnost? 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. maj, 2019 Prijavi Napisano 9. maj, 2019 A ve?, da se jaz to spra?ujem ?e lep ?as. ?e en Slovenec ne da cucku za jest, bo to osrednja novica v vseh medijih. ?e migranti razbijejo vrata in pridejo v hi?o, bo to mogo?e obrobna novica v zmerno do prete?no nepomembnem mediju. Zakaj toliko cenzure pri teh migrantih? Zakaj jih prikazujejo v bolj?i lu?i, kot so v resnici? 2 Citiraj
Alex Napisano 10. maj, 2019 Prijavi Napisano 10. maj, 2019 F****g s**t... me je zgrabilo v kri?u tako, da si niti ?evljev ne morem obuti. To se mi je zgodilo prvi?. In to, da se zgodi takemu mladcu kot sem jaz? 1 Citiraj
Alex Napisano 10. maj, 2019 Prijavi Napisano 10. maj, 2019 Cx-5 nabavi Nop... tudi, ?e se splazim noter ne pride v po?tev. Me je ?e ?ena danes zafrkavala, da bomo zamenjali za suva. Citiraj
Bini Napisano 10. maj, 2019 Prijavi Napisano 10. maj, 2019 Nop... tudi, ?e se splazim noter ne pride v po?tev. Me je ?e ?ena danes zafrkavala, da bomo zamenjali za suva.Po tednu dveh bo vredu samo pazi se malo! Zmerno migaj in ne le?at. Lp 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. maj, 2019 Prijavi Napisano 10. maj, 2019 Pa od kot ideja da so SUV-i udobnej?i za vstopanje, to sploh ne dr?i. Udobno vstopanje je v avte z nizkim pragom, ne z visokim. ?e je ato koli?kaj, mu pa lahko tud zic dvigne? na SUVine vi?ine, edino pri visokoraslih voznikih lahko rata problem. Drga? pa, mene je v kri?u prvi? u??ipnilo tako da sem po vseh ?tirih hodil pri 15ih letih starosti. Alex ti si kak?no leto starej?i in da te je sedaj prvi? u??ipnilo, pa ti si ful zdrav. Take rabimo da bodo lahko do 75 in ve? leta hodili na ?iht. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
SpEkTr Napisano 11. maj, 2019 Prijavi Napisano 11. maj, 2019 F****g s**t... me je zgrabilo v kri?u tako, da si niti ?evljev ne morem obuti. To se mi je zgodilo prvi?. In to, da se zgodi takemu mladcu kot sem jaz?Ne govori, cele prvomajske sem prele?al zaradi tega. Pri meni to ni bilo prvi?.Pazi se. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
Alex Napisano 11. maj, 2019 Prijavi Napisano 11. maj, 2019 Pa od kot ideja da so SUV-i udobnej?i za vstopanje, to sploh ne dr?i. Udobno vstopanje je v avte z nizkim pragom, ne z visokim. ?e je ato koli?kaj, mu pa lahko tud zic dvigne? na SUVine vi?ine, edino pri visokoraslih voznikih lahko rata problem. Drga? pa, mene je v kri?u prvi? u??ipnilo tako da sem po vseh ?tirih hodil pri 15ih letih starosti. Alex ti si kak?no leto starej?i in da te je sedaj prvi? u??ipnilo, pa ti si ful zdrav. Take rabimo da bodo lahko do 75 in ve? leta hodili na ?iht. Btavo, tako se govori. Suvi so dobri edino za majhne otroke vozit v vrtec.Pa ?e to mora biti strogi asfalt ma cesti. Druga?e pa ja, to se mi je prvi? zgodilo in ?e to zaradi tega, ker sem pri kolegu na ?uru sedel pri vratih in, ker je bilo vro?e je... priprl balkonska vrata.V kuhinji je bilo tudi priprto okno.In...vejla. Drugi dan si nisem ve? zavezal ?evljev.Kar se pa ti?e dela in penzije... ha, ni ve? prav dosti let do tja. Smo pa? zgodaj za?eli z delom takrat. Ne govori, cele prvomajske sem prele?al zaradi tega. Pri meni to ni bilo prvi?.Pazi se.Sent from my SM-G950F using TapatalkSej pri meni je bilo enako. Pa malo bolj?e in potem spet kriminal. Citiraj
jures Napisano 16. maj, 2019 Prijavi Napisano 16. maj, 2019 Ma v 3 pm.....jutri deadline, pa gre pisarni?ki PC na dopust....(napajalnik) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 18. maj, 2019 Prijavi Napisano 18. maj, 2019 Vremenski prese?ki na fertig, kot da sta se zdru?ila april in november ter se naselila v mesec MAJ. Fantazija. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 18. maj, 2019 Prijavi Napisano 18. maj, 2019 Jaz sem pa kar vesel. ?e sem ?e v slu?bi, naj bo vsaj slabo vreme. Ker upam, da bo potem, ko bom prost, lepo. Ne pa da je son?no, ko sem v slu?bi in de?, ko sem prost... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. maj, 2019 Prijavi Napisano 21. maj, 2019 Mater v?eraj je umrl Niki Lauda, RIP :rispekt: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 21. maj, 2019 Prijavi Napisano 21. maj, 2019 Hja, eden gre, drugi pride... Mogo?e bomo pa ?ez 20 let navijali za koga iz Poljanske doline, kaj ve?... Citiraj
Z M A J Napisano 22. maj, 2019 Prijavi Napisano 22. maj, 2019 Okrog rezidence mi urejajo drena?o in kanalizacijo, pa sem popolnoma obstal v povsem sve?em pesku (pa itak de?uje ?e cel mesec ali ve? in teren razmo?en u 3PM), no kasneje me je gradbeni mojster kar z bagerjem in preko verige potegnil ven, ko sem ?e na fertig nasedel (z vsakim poskusom speljevanja sem lezel ni?je). Odli?en uvod v dan in posledi?no krepko zamudil na delo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.