Nejc1986 Napisano 9. maj, 2020 Prijavi Napisano 9. maj, 2020 pred 18 minutami je Bini napisal: Eni so zdaj mogoče boljši? Meni se trenutno Best buy v tem rangu zdi Clio. Cenovno ni šel v nebo, čisto solidno izgleda , ni preveč ženski , razvejana servisna mreža. 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. maj, 2020 Prijavi Napisano 9. maj, 2020 Ja, Rena ima res dobro razvejano servisno mrežo. Konec koncev, saj jo tudi potrebuje... Dobro, če se voziš deset kilometrov po mestu ali avtocesti v eno smer in deset nazaj, potem zdrži mogoče še kaj več kot 10 let. Če pa se voziš 30 kilometrov v eno smer in 30 nazaj po malo bolj razgibani cesti, pa... ... ... Sem se spomnil na našega Cliota. Nujno moram na stranišče... 2 1 Citiraj
Shrek Napisano 10. maj, 2020 Prijavi Napisano 10. maj, 2020 Stari avti bili brez nepotrebnih senzorjev... Niso bili euro6... Imeli so vse, kar se potrebuje... Vozim 27 let staro toyoto...ima vse, kar potrebujem v avtu...no, airbag bi bil dobrodošel, drugače pa ima vse. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. maj, 2020 Prijavi Napisano 10. maj, 2020 pred 19 urami je Slivka napisal: Ja, Rena ima res dobro razvejano servisno mrežo. Konec koncev, saj jo tudi potrebuje... Dobro, če se voziš deset kilometrov po mestu ali avtocesti v eno smer in deset nazaj, potem zdrži mogoče še kaj več kot 10 let. Če pa se voziš 30 kilometrov v eno smer in 30 nazaj po malo bolj razgibani cesti, pa... ... ... Sem se spomnil na našega Cliota. Nujno moram na stranišče... Točno sem vedel, da se boš obregnil ob "razvejana servisna mreža " pri Renaultu 1 Citiraj
LabiGT Napisano 10. maj, 2020 Prijavi Napisano 10. maj, 2020 On 5/9/2020 at 9:09 AM, Nejc1986 said: Meni se trenutno Best buy v tem rangu zdi Clio. Cenovno ni šel v nebo, čisto solidno izgleda , ni preveč ženski , razvejana servisna mreža. Tak nov clio ima tasca. Lep je res, in tukaj se konca. Totalno nepregleden, ne gre nikamor, imas obcutek, da bo kmalu razpadel. Imamo cliota letnim 2000 ta je brez heca ene 5 razredov boljsi avto. Je oares da nima fancy opreme kot so led luci, touch screen itd 1 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 10. maj, 2020 Prijavi Napisano 10. maj, 2020 pred 8 minutami je LabiGT napisal: Tak nov clio ima tasca. Lep je res, in tukaj se konca. Totalno nepregleden, ne gre nikamor, imas obcutek, da bo kmalu razpadel. Imamo cliota letnim 2000 ta je brez heca ene 5 razredov boljsi avto. Je oares da nima fancy opreme kot so led luci, touch screen itd Hm... Okej,nepregledost je itak problem večine novejših vozil (oziroma so glede tega slabši kot avti pred 15leti), to da ne gre nikamor je najbolj odvisno od izbire motorja... Največji minus ki sem ga zasledil po testih je manjko 5e prestave. 1 Citiraj
Boss Napisano 10. maj, 2020 Prijavi Napisano 10. maj, 2020 pete prestave? Kaj ima samo štiri - pa to je tolk k Yugo. 1 Citiraj
Alex Napisano 10. maj, 2020 Prijavi Napisano 10. maj, 2020 pred 17 minutami je Boss napisal: pete prestave? Kaj ima samo štiri - pa to je tolk k Yugo. Moj yugo je imel pet prestav.Kako poceni so bile gume zanj. 😕 1 4 Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. maj, 2020 Prijavi Napisano 10. maj, 2020 Aaa, bajk Me je zmatral včeraj... Seveda manjko 6e prestave.... 5 jih ima. Plus rikverc. 2 Citiraj
Slivka Napisano 10. maj, 2020 Prijavi Napisano 10. maj, 2020 Čisto resno vprašanje: pa bi ti imel pogum Cliota prignati do take hitrosti, da bi prestavil v šesto prestavo? 1 Citiraj
Boss Napisano 10. maj, 2020 Prijavi Napisano 10. maj, 2020 pred 2 urama je Alex napisal: Moj yugo je imel pet prestav.Kako poceni so bile gume zanj. 😕 Moj je imel 4 in je bil še tisti na črko J ... se pravi Jugo 45. Mater, jaz tud za tiste pocen gume nisem imel, je blo pa vedno dost cvenka za benz. Ne vem samo to mi sploh ni bila postavka. Servisiral sem pa itak vse sam, razen generalke. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. maj, 2020 Prijavi Napisano 11. maj, 2020 pred 11 urami je Slivka napisal: Čisto resno vprašanje: pa bi ti imel pogum Cliota prignati do take hitrosti, da bi prestavil v šesto prestavo? Saj če ima dobro krivuljo, lahko šesto prestavo doseže že pri kar nizki hitrosti. 1 2 1 Citiraj
Boss Napisano 11. maj, 2020 Prijavi Napisano 11. maj, 2020 Hehe, Nejc zdaj si ti tud pri krivuljah... lepo Vse več nas. 1 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. maj, 2020 Prijavi Napisano 11. maj, 2020 pred 9 minutami je Boss napisal: Hehe, Nejc zdaj si ti tud pri krivuljah... lepo Vse več nas. Ampak glede na to, da vozim na lpg,smatram da je to najboljša krivulja. Clio sicer ni tovarniško na lpg (če se ne motim), so pa Dacie z Renaultovimi motorji. 1 Citiraj
LabiGT Napisano 11. maj, 2020 Prijavi Napisano 11. maj, 2020 jaz tud mislim, da je LPG zakon...verjetno proizvajalcem gre na nos, zato jih ni toliko 1 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 11. maj, 2020 Prijavi Napisano 11. maj, 2020 Ne rečem da je zakon,je pa v nekaterih primerih finančno zelo dobra zadeva. Jaz sem v 110 t km na lpg prisparal cca 3500eur... Odštejem 1300za vgradnjo, imam profita več k 2jurja... Malo je pa bilo srece , da avto ok sprejme plin. Je pa treba pred vgradnjo narediti domačo nalogo in se konkretno pozanimati kaj in kako in upoštevati drobni tisk.. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. maj, 2020 Prijavi Napisano 11. maj, 2020 (urejeno) pred 3 urami je Nejc1986 napisal: Je pa treba pred vgradnjo narediti domačo nalogo in se konkretno pozanimati kaj in kako in upoštevati drobni tisk.. Točno to, sicer je lahko LPG dokaj drag. Znanec se je dal nategit eni firmi ki vgrajuje plinske sisteme, in potem je lahko samo še prodal avto za male pare s konkretnim minusom v računici. Popravljeno 11. maj, 2020 od Mraušk Mčk 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 11. maj, 2020 Prijavi Napisano 11. maj, 2020 Jaz sem mislil o avtih, ki ga imajo oz imeli tovarnisko ala opli, fiati kak subaru itd 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 11. maj, 2020 Prijavi Napisano 11. maj, 2020 Pravkar je LabiGT napisal: Jaz sem mislil o avtih, ki ga imajo oz imeli tovarnisko ala opli, fiati kak subaru itd Ja,ampak opli se pregovorno ne razumejo z lpg. Tako kot fordi, Chevroleti... Če se ne motim,so pri nas vec ali manj zgolj Dacie dobavljive z lpg... Citiraj
Z M A J Napisano 11. maj, 2020 Prijavi Napisano 11. maj, 2020 Še čakam info mojstra za kolesa, ki mora javit, če je možno popravilo MTB, ko mi je "menjalnik" potegnilo med šprikle zadnje feltne. Takrat sem na srečo takoj ustavil ko je začelo ropotat. No, če bo treba ga bom namesto podaril, zavrgel 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 12. maj, 2020 Prijavi Napisano 12. maj, 2020 pred 15 urami je Z M A J napisal: Še čakam info mojstra za kolesa, ki mora javit, če je možno popravilo MTB, ko mi je "menjalnik" potegnilo med šprikle zadnje feltne. Takrat sem na srečo takoj ustavil ko je začelo ropotat. No, če bo treba ga bom namesto podaril, zavrgel A ti je zvilo nosilec zadnjega menjalnika? Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj, 2020 Prijavi Napisano 12. maj, 2020 pred 1 uro je Nejc1986 napisal: A ti je zvilo nosilec zadnjega menjalnika? Da, tisti aluminijasti nosilček je počil (že prejšnjič mi je tak pokrivilo in sem nekako naravnal v pozicijo), zdaj pa ko sem iz 2. v 1. prestavo dal za v klanec, mi je potegnilo med šprikle. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 12. maj, 2020 Prijavi Napisano 12. maj, 2020 A se je že komu zgodilo, da mu je v razmaku dveh dni šel k vragu pralni stroj in sušilni? Pa je šlo čipiranje na počitek za nedoločen čas. ☹️ 1 1 Citiraj
Bini Napisano 12. maj, 2020 Prijavi Napisano 12. maj, 2020 pred 5 minutami je Alex napisal: A se je že komu zgodilo, da mu je v razmaku dveh dni šel k vragu pralni stroj in sušilni? Pa je šlo čipiranje na počitek za nedoločen čas. ☹️ To ne, mi je pa baba zatežila da avto dost leti in da jo ne rabi bit stah ko bo avto zdivjal po čipingu, tako da nebo nič. 1 Citiraj
Alex Napisano 12. maj, 2020 Prijavi Napisano 12. maj, 2020 pred 2 minutama je Bini napisal: To ne, mi je pa baba zatežila da avto dost leti in da jo ne rabi bit stah ko bo avto zdivjal po čipingu, tako da nebo nič. A je baba glavna pri hiši? 😛 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.