DavidMazda Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 (urejeno) 15 minutes ago, SpEkTr said: Jaz uporabljam ene 2 druga programa, a tale keeper ima opcijo tudi da ti naredi auto-fill recimo username in password? Vidim da se kar ceni Ima ja, to mi je bil tudi en pogoj ja. Pa seveda cross-platform support (Windows, Mac, iOS, ...). Mislim da sicer ni med 'cenejsimi', nisem uspel podrobno delat primerjave cen.. ampak enostanvno ima features katere potrebujem in sem zato kar tega vzel. Recimo ima tudi built-in MFA... torej lahko shranis credentials, ki za overjanje tudi uporabljajo se zraven nek OTP (One Time Password). Primer ce imas za nek login poleg UP + Geslo se kombinacijo z Google Authenticator... to lahko tudi shranis v Keeper, in bos tam imel tudi to kodo iz Google Authenticatorja. Kar je res kul. Popravljeno 8. april, 2021 od DavidMazda Citiraj
SpEkTr Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Aha, se pravi da ti on sproti generira še OTP kodo in to pofila še to. Citiraj
DavidMazda Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Tako, s tem da ne naredi auto-fill, ker je ponavadi OTP requested na naslednjem okencu pri loginih. Tako da moras potem tisto se kopirat cez ali dati auto-fill znova. Moram se tocno potestirati. Citiraj
SpEkTr Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Sem probal, dela tudi auto-fill OTP kode. Jaz uporabljam tudi lastpass, tam pa mislim da te opcije pri free accountu ni. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Baje gori koča na Osankarici.... 2 1 Citiraj
Boss Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Hja, če še kdo verjame v naključja... Zagorel Dom na Osankarici WWW.24UR.COM Okoli 20. ure je prišlo do požara na območju Slovenske Bistrice. "Trenutno smo požar lokalizirali in rešili del gozda, ki je zagorel. Prav... 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 8. april, 2021 Prijavi Napisano 8. april, 2021 Tile pozigi koc v zadnjem casu so pa ze kr mal sumljivi 🤔 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Damijani Napisano 9. april, 2021 Prijavi Napisano 9. april, 2021 Preveč "gorljivih" koč naenkrat, da bi bilo naključje! 3 Citiraj
Bini Napisano 9. april, 2021 Prijavi Napisano 9. april, 2021 Ali pa je bila v tako slabem stanju,že dolgo nisem bil tam,da bi vedel.... Citiraj
Scr3am Napisano 4. junij, 2021 Prijavi Napisano 4. junij, 2021 (urejeno) Danes ponovno zastekala (zadnja desna) celjust. Tokrat do toliksne mere, da je bila cela feltna vroca. Vrgl je vn varovalko room, ker je pomoje tudi abs senzor su po gobe, saj ob zagonu gori afs,dsc in TPMS lucka. Pa mi je ena posrana celjust fajn sranje naredila. Disk sicer nic ne trese, ampak po vsej vrjetnosti bo potrebno menjati zadnje diske, ploscice, celjusti, zajlo in pa abs senzor. In to ravno na danasnji dan, ko sem dobil regres. How convenient... Popravljeno 4. junij, 2021 od Scr3am 1 1 Citiraj
Alex Napisano 4. junij, 2021 Prijavi Napisano 4. junij, 2021 pred 1 minuto je Scr3am napisal: Danes ponovno zastekala (zadnja desna) celjust. Tokrat do toliksne mere, da je bila cela feltna vroca. Vrgl je vn varovalko room, ker je pomoje tudi abs senzor su po gobe, saj ob zagonu gori afs,dsc in TPMS lucka. Pa mi je ena posrana celjust fajn sranje naredila. Disk sicer nic ne trese, ampak po vsej vrjetnosti bo potrebno menjati zadnje diske, ploscice, celjusti, zajla in abs senzor. In to ravno na danasnji dan, ko sem dobil regres. How convenient... Joj, meni se je na stari 6-ki to zgodilo 2x.In res je bilo vsakič kar nekaj stroškov. Si pogledal, če ti ne šteka slučajno zajla ročne? Pri meni je bilo to krivo in ko smo jo zamenjali, je bilo konec s temi težavami. Citiraj
Scr3am Napisano 4. junij, 2021 Prijavi Napisano 4. junij, 2021 Sej zato pa pravim, da bom kar se zajlo zamenjal za vsak slucaj. 1 Citiraj
Boss Napisano 17. junij, 2021 Prijavi Napisano 17. junij, 2021 Pa tako lep prvi dan dopusta je bil... dokler, dokler se skoraj ni končal z nesrečo. Peljem se po kolesarski naravnost pri zeleni skozi križišče in za mano pripelj, me prehiti in meni nič tebi nič zavije desno ter mi vzame prednost. Nekako sem uspel skoraj popolno zavreti v tistih nekaj metrih, da je bil trk rahel in vrglo mi je samo kolo izpod riti na tla, sam sem pa celo ostal na nogah. V glavnem čista sreča v nesreči. Zdaj pa fun fact. Avto, ki mi je vzel prednost: BMW X5 črn tablica KP Jaz resno ne vem kaj je to z BMW-ji in KP tablicami in zakaj se lepijo name. Zadeva je žla že tolk daleč, da vsakič ko vidim BMW s KP tablico se mi srčni utrip poveča in samo čakam, da se nekaj zgodi. Mislim to je fucking neverjetno, res. Pa kaj sem komu kej hudga naredil. 2 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 10. julij, 2021 Prijavi Napisano 10. julij, 2021 Corvette sem imel za danes v nacrtu nakup, pa je zdaj ni vec na voljo. Eh bo treba kar Zja naprej vozit in trpet s 6_valjnikom, hehe 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 10. julij, 2021 Prijavi Napisano 10. julij, 2021 Ne, a res... kero serijo corvette pa si gledal? Citiraj
Z M A J Napisano 12. julij, 2021 Prijavi Napisano 12. julij, 2021 dne 10. 7. 2021 ob 18:40 je Boss napisal: Ne, a res... kero serijo corvette pa si gledal? C5 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. julij, 2021 Prijavi Napisano 12. julij, 2021 Verjetno najlepša serija (poleg C3 seveda) - vsaj za moj okus. Citiraj
Deeyan Napisano 12. julij, 2021 Prijavi Napisano 12. julij, 2021 men tut je C5 najlepša, pa C7 mi je tut full ušeč Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Nejc1986 Napisano 12. julij, 2021 Prijavi Napisano 12. julij, 2021 pred 2 urama je Boss napisal: Verjetno najlepša serija (poleg C3 seveda) - vsaj za moj okus. Sem najprej mislil da govorimo o citroenih.... C3... 3 Citiraj
Z M A J Napisano 12. julij, 2021 Prijavi Napisano 12. julij, 2021 pred 12 minutami je Nejc1986 napisal: Sem najprej mislil da govorimo o citroenih.... C3... To imaš verjetno le ti ali pa eden redkih na tem forumu takšno željo, hehe 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 12. julij, 2021 Prijavi Napisano 12. julij, 2021 pred 3 urami je Z M A J napisal: To imaš verjetno le ti ali pa eden redkih na tem forumu takšno željo, hehe Nope, C3 je kr neki... Kinderjajcek brez igračke. 2 Citiraj
canyon Napisano 31. julij, 2021 Prijavi Napisano 31. julij, 2021 sm ze mislu da so svabi/jodlarji kej bolsi vozniki ... 😑😑🤬🤬 neznajo druzga k "prerivanje", izsiljevanje, okupacija prehitevalnega pasu in se peljejo 100/110 kmh, delajo zastoje ... ni da ni ... skoda k se nism nabavu onboard kamere za v kombi ... teli turisti so slabs k scurki ... najdejo usako luknjo in nardijo guzvo 🤬🤬 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Shrek Napisano 31. julij, 2021 Prijavi Napisano 31. julij, 2021 Večinoma so to naši ljudi... Oni iz juga... 1 1 1 Citiraj
canyon Napisano 31. julij, 2021 Prijavi Napisano 31. julij, 2021 5 hours ago, Shrek said: Večinoma so to naši ljudi... Oni iz juga... ves kako jih locis med originalnimi in wana be german ... ta uriginalni bo tolk bremzu na tablah da se bo tud po gobcu pelu sam da gre po omejitvi oz. v dostih primerih tud da se 20 kmh pocasnej pelje, uni iz juga ne jebejo nobenga, okuperajo prehitevalen pas, blendajo, pa gas do daske ... aja tisti originalni tud zlo radi okuperajo prehitevalni pas ... kadar mam obcutek da al se oboji niso CPPja ucil al pa cifer nepoznajo kva na tabli pise ... ogromn jih mas k furajo 20 kmh pod omejitvijo ... al pa 50 kmh nad omejitvijo ... takih k bi se drzal normalno omejitev pa normalno fural je precejmal ... pa se to ... marsi kdaj se vprasam ce so jim na serviru zamenjal gas pa bremzo k je folk vec na bremzi k na gasu, ceprov nima nobenga in nicesar pred sabo kokr pa prazno cesto/avtocesto ... 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 1. avgust, 2021 Prijavi Napisano 1. avgust, 2021 Petrinja ima pa res smolo, jebemti Orkanski veter razdejal Sisak in Petrinjo, v BiH ena smrtna žrtev WWW.24UR.COM Sisak in Petrinja si še nista opomogla od decembrskega potresa, ko ju je zdaj zajelo še hudo neurje z orkanskimi sunki vetra. Poškodovane so številne zgradbe, ki že prej niso bile v dobrem stanju. Gasilci so s cest... 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.