Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sozalje…

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Mi je umrla najboljša stara mama, s katero sva bila dobesedno best frenda (skupaj pekla potico, kuhala vino, imela večurne debate, se smejala raznim prigodam).

Iskreno sožalje!

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Mi je umrla najboljša stara mama, s katero sva bila dobesedno best frenda (skupaj pekla potico, kuhala vino, imela večurne debate, se smejala raznim prigodam).

Stare mame so ene in edine pa seveda najboljše.... 

Iskreno sožalje 😓

Napisano

Hvala vsem. Očitno bo kar trajalo precej časa, da se mi razpoloženje vsaj malo popravi. V teh dneh, ko kdo vpraša kako si, povem kar po pravici; SLABO :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Hvala vsem. Očitno bo kar trajalo precej časa, da se mi razpoloženje vsaj malo popravi. V teh dneh, ko kdo vpraša kako si, povem kar po pravici; SLABO :(

te čist razumem, sem par mescev nazaj mel podobno situacijo 😔

Napisano

Borut sožalje tudi iz moje strani, čas celi rane.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Vesoljci obstajajo. Imam dokaze za to. Ne le, da obstajajo, še celo zivijo med nami, tu, na Zemlji!

Najprej malo astronomije. Čas eno leto je pogojen z obhodnim časom planeta okoli Sonca. Zemlja za en krog okoli Sonca potrebuje 365 dni. Merkur, na primer, Sonce obkroži v 88 Zemeljskih dneh, kar pomeni, da so štiri Merkurjeva leta dolga skoraj toliko kot eno Zemeljsko. Neptun, na primer, pa za en krog okoli Sonca potrebuje 165 Zemeljskih let, torej je eno Neptunovo leto dolgo 165 Zemeljskih let.

Sem se menil z nekom, da malo poservisira moj moped. Tretjega novembra 2021 mi je rekel, naj počakam kak teden, me bo poklical. Do danes me še ni. Glede na to, da je od takrat minilo že 3 Zemeljske mesece in še en Zemeljski teden za povrhu, je možakar definitivno z Neptuna in šteje čas po Neptunovsko...

Še hujši je bagerist, s katerim sem se zmenil za razbit neke kamne, pa je najbrž celo s Sedne, ker njegov teden traja že osem mesecev...

Pa takih vesoljcev je še ogromno tu okoli mene...

Napisano

Še dobro da ne delajo v zdravstvu, ker pol bi bili tedni merjeni v letih. 😜

33112_1.png

Napisano

Je**š tak štrajk. Namesto, da bi danes 8 ur v popoldanski izmeni štrajkal, sem skoraj 12 ur garal kot žival... In je**š sistem, kjer so prepričani, da so v bolnici samo doktorji medicine...

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Zena neki gledala novega p3008, lej kako je lep pa veliko visji kot najin ford..

Ni pa videla da je avto 30.000€ z elektro motorckom pa 47.000€ ob spodobni opremi.

A je to normalno, da je avto srednjega razreda ze 40.000 (folk pa naroca!!!) 

Napisano
pred 36 minutami je jereb napisal:

A je to normalno, da je avto srednjega razreda ze 40.000 (folk pa naroca!!!) 

Ja, seveda je. Če folk ima denar, da naroča avto srednjega razreda za 40.000, zakaj pa jim ne bi pobrali ta denar in jim prodali pasjo vprego? Če folk ni zbirčen, nista kriva ne trgovec ne proizvajalec...

Napisano
On 1/12/2022 at 5:21 PM, Slivka said:

Marijan Majes je šel v penzijo...

Ravnokar me je klical. Zgoraj opisano drži. Še vedno pa opravlja delo kot ga je v BTCju , samo na drugem servisu v Ljubljani. 

Tako da, jaz grem čez mesec ali dva pogledat tja in opraviti redni servis. Če bo tako kot vedno, bo super :)

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Ker je ta drugi servis?

Ce je Mazda, potem je lahko samo se Interclass :D ... 

pred 3 urami je SpEkTr napisal:

Tako da, jaz grem čez mesec ali dva pogledat tja in opraviti redni servis. Če bo tako kot vedno, bo super :)

Kam tja? Na Cosmos BTC ali na ta "drugi" servis?

lp

Thomas

image.png

Napisano

Na interclass ja. Mi je rekel, naj objavim tukaj, če kdo želi potem k 'njemu' na servis, ga bo z veseljem sprejel :) 

Ali pa pač pogajanja v BTCju z novo gardo oz šefi. :) 

Napisano

Ti boš šel na Interclass ali se boš pogajal z novimi šefi v BTCju? Sicer imam do rednega servisa še nekaj mesecev... tako da se bo do takrat že izcimilo, kam bo bolje it. Čez Interclass sem itak slišal več pohval, kot čez Cosmos v BTCju... čeprav jaz nisem imel nikoli problemov v BTCju ... Jure je pa verjetno še v BTCju? Ali ga je Majes "potegnil" na Vič? :D 

Na Interclassu sem bil samo enkrat, ko sem šel po korito prtljažnika, ker ga v BTCju niso imeli na zalogi, tam pa je bil ... 

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.