LabiGT Napisano 8. april, 2022 Prijavi Napisano 8. april, 2022 Očitno se splaca a ne 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 pred 22 urami je AmpeR napisal: Natankal in ugotovil, da s tem režimom vožnje mi pije 7,9L/100km. Se pravi cca. slab liter manj in s tem privarčeval cca. 10€/tank. Zdej pa vprašanje: Al se splača za motor tako vozit? Ta tank nisem niti 1x pohodil gasa do konca oz. motor spravil nad 2800 obratov, da občutiš konje in preluftaš motor. Če gledaš skozi računico se splača... če pa gledaš z občutki in uživancijo, kot jo pač bus dopušča je pa drugo zgodba. Jures je sicer nekoč trdil, da ta avto na relaciji pije 5,5. Ok recimo, da je mal pretiraval, ampak vseeno, da kljub temu, da imaš 4 kolesni pogon se men zdi tole fejst visoko - sploh ker praviš, da si "varčeval". Citiraj
AmpeR Napisano 9. april, 2022 Prijavi Napisano 9. april, 2022 Ja nižje ne morem spravit. Vseeno ima 2T. Je pa res, da vozim na kratke razdalje in po omejitvah. Citiraj
g.Wankel Napisano 16. april, 2022 Prijavi Napisano 16. april, 2022 A grejo še komu na živce letos volilni panoji strank s temi glupimi obrazi? 4 Citiraj
Boss Napisano 16. april, 2022 Prijavi Napisano 16. april, 2022 pred 2 urama je g.Wankel napisal: A grejo še komu na živce letos volilni panoji strank s temi glupimi obrazi? Da o napol imbecilnih sloganih na njih, sploh ne izgubljamo besed. 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 17. april, 2022 Prijavi Napisano 17. april, 2022 pred 10 urami je Boss napisal: Da o napol imbecilnih sloganih na njih, sploh ne izgubljamo besed. "Brez eksperimentov" Hahaha 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. april, 2022 Prijavi Napisano 17. april, 2022 Tale praznični veter mi ni prav nič všeč. Piha k 300 kosmatih. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 17. april, 2022 Prijavi Napisano 17. april, 2022 Nič ni narobe. Vsaj vlage ni v zraku, ko vleče severnik. Res pa da ni za scat it vn😂 2 Citiraj
Slivka Napisano 17. april, 2022 Prijavi Napisano 17. april, 2022 Mah, veš, to so Lablančajni. Čim rahlo potegne sapica, ma res lahno, lih da dahne, je za njih to že nek veter in piha... 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. april, 2022 Prijavi Napisano 18. april, 2022 Bemtiš sem pravkar srečal eno tečno babnico. Ma, ta bi se še s svojim vibratorjem skregala... Saj razumem, da pacienti cele dneve ležijo bolani in da to nikakor ni luštno, ampak da pa lahko eno ženšče toliko sitnari... Uf! 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. april, 2022 Prijavi Napisano 18. april, 2022 Danes me med kolesarjenjem tok napihal, 45km pa kar nekaj časa proti vetru. Me kolo zdaj nekaj časa ne bo srečal, heh Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 19. april, 2022 Prijavi Napisano 19. april, 2022 Se mogoče spomniš starih Tomosovih štiric in kasneje šestic, poedvsem poštarskih, ki so imele eno plastično zaščito za noge in en plastoček polkrožen "vetrobran", da je bil mopedist v zaveterju med vožnjo? No, kaj takega se na kolo zmontiraj, da te drugič ne bo napihalo... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. maj, 2022 Prijavi Napisano 5. maj, 2022 Eh, ja, mislim, da je moja žena zgubila ves smisel za romantiko. Jo pričakam v sobi z vrtnico v zobeh pa me vpraša kaj se je zgodilo z vazo... 3 Citiraj
Z M A J Napisano 5. maj, 2022 Prijavi Napisano 5. maj, 2022 Pred eno uro je Slivka napisal: Eh, ja, mislim, da je moja žena zgubila ves smisel za romantiko. Jo pričakam v sobi z vrtnico v zobeh pa me vpraša kaj se je zgodilo z vazo... Potem je očitno šala odnesla vraga in je nastopil čas, da se oba včlanita v DeSUS, ko bo potem koza sita in volk cel. :))) 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 6. maj, 2022 Prijavi Napisano 6. maj, 2022 Ni za jamrat je pa za POPIZDIT... 🥴 Moram iti v ZDA, da fašem kovid !!! 🙈 Začnem zjutraj nekaj kašlat, ker me draži v grlu, se testiram in glej ga zlomka POZITIVEN..... 😁 Zaenkrat ni hudega samo malo sem cotast.... 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 6. maj, 2022 Prijavi Napisano 6. maj, 2022 Bini, morda si premalokrat cepljen? Porihtaj se! 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
AmpeR Napisano 6. maj, 2022 Prijavi Napisano 6. maj, 2022 (urejeno) Si še v USA? Al doma? Popravljeno 6. maj, 2022 od AmpeR Citiraj
Bini Napisano 6. maj, 2022 Prijavi Napisano 6. maj, 2022 pred 4 urami je Z M A J napisal: Bini, morda si premalokrat cepljen? Porihtaj se! Zaenkrat sem ok,kaj bi bilo,če nebi bil cepljen pa ne ve nihče....🤔 pred 3 urami je AmpeR napisal: Si še v USA? Al doma? Sem od četrtka zjutraj doma,včeraj(petek) pa simptomi.....☹️ In sedaj sem v izolaciji en teden,da se odpočijem .....😊😉 Citiraj
AmpeR Napisano 7. maj, 2022 Prijavi Napisano 7. maj, 2022 A ok. Bošlje doma, kot tam zaprt v izolaciji. 1 Citiraj
AmpeR Napisano 9. maj, 2022 Prijavi Napisano 9. maj, 2022 (urejeno) Piz** mat*****. Zelo lep polet😁 Na srečo nič zlomljenega😀🤭 Popravljeno 9. maj, 2022 od AmpeR 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 9. maj, 2022 Prijavi Napisano 9. maj, 2022 Še sreča, da je ostalo vse celo. Kako je pa kaj s teboj? Mislim, ti se boš že zarasel, kolo pa če je polomljeno, je treba menjat ... (samo hec, da me ne bo kdo na CSD prijavil pa da pridejo naše otroke iskat...) 1 Citiraj
AmpeR Napisano 9. maj, 2022 Prijavi Napisano 9. maj, 2022 Je je vse na svojem mestu. Razen, da me vse boli... vseeno smo naredili 1533m višincev. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.