Boss Napisano 9. maj, 2022 Prijavi Napisano 9. maj, 2022 Baba ga je nalomila pol pa prav, da je z biciklom padu... 🤪 Zdaj se lahko mal norca delam, k vidim, da ti ni nič hujšega, čeprav po modricah sodeč sem najprej mislil, da si najmanj ključnico zlomil al pa še kaj hujšega. 4 Citiraj
Nejc1986 Napisano 9. maj, 2022 Prijavi Napisano 9. maj, 2022 pred 1 uro je AmpeR napisal: Je je vse na svojem mestu. Razen, da me vse boli... vseeno smo naredili 1533m višincev. Ha,to me spominja name lani : " poču navikularko.... Ampak vseeno naredil stotko tisti dan " 😂😂 1 Citiraj
Deeyan Napisano 9. maj, 2022 Prijavi Napisano 9. maj, 2022 pred 1 minuto je AmpeR napisal: Ja. Ker "gušti so gušti" 😁 Tocno to, vcasih nemores iz svoje koze 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 pred 9 urami je Bini napisal: Hrabre spremlja sreča....😊👍 ... in zravniška ekipa. 1 Citiraj
Bini Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 pred 26 minutami je Slivka napisal: ... in zravniška ekipa. % ni velik.....😊 Citiraj
AmpeR Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 pred 4 urami je Bini napisal: % ni velik.....😊 Zelo majhen... evo: 1.dan dopusta 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 Da se pa s Krasa pelješ na Urgenco v Celje... No, če bi prišel v Šempeter, bi se pa lahko "naključno srečala"... In kaj si ušpičil? 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 (urejeno) pred 20 urami je AmpeR napisal: Res je sreča, da je ostala cela Model pade s kolesom ga prefukava se kotali mu ni nič, men spodrsne v hribih se obesim na roko si natrgam kito u rami 🤦♂️🤣 Popravljeno 10. maj, 2022 od TiEn 2 2 1 Citiraj
AmpeR Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 pred 6 urami je Slivka napisal: Da se pa s Krasa pelješ na Urgenco v Celje... No, če bi prišel v Šempeter, bi se pa lahko "naključno srečala"... In kaj si ušpičil? Ah, tamali si je v termah Podcetrtek na otroškem tobogančku fanj presekal glavo.... V CE so ga lepo poštimali... pred 2 urama je TiEn napisal: Model pade s kolesom ga prefukava se kotali mu ni nič, men spodrsne v hribih se obesim na roko si natrgam kito u rami 🤦♂️🤣 Pa to ni še nič. Pa en borovc mi je bil napoti in sem ga z to ramo zajungal🤪😬🥴😵💫. Pa letel po strmini in pristal z čelado v tresi... Nimaš kaj, če je sreča je ok. Če ne pa... 2 1 Citiraj
Jest Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 Ja ja…. Kar priznaj, da te je zena prebutala 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 Pred ženo sem en dan skrival ramo, da nebi imel še kako črnico🤫. Potem pa itak je vidla in je rekla: prav ti bodi😆 4 Citiraj
Bossek Napisano 10. maj, 2022 Prijavi Napisano 10. maj, 2022 Nadaljujem v tej temi (iz tiste za covid kjer sem jamral o vrocini in ostalem). Torej sel na pregled scitnice. T3 in T4 sta se precej popravila, toda UZ je vseno pokazal da ni vse ok. Diagnoza: Kronični limfocitni tiroiditis (Hashimoto) Naceloma ker je vse dokaj ok, bo zaenkrat brez zdravljenja samo redni pregledi. 1 3 Citiraj
SpEkTr Napisano 11. maj, 2022 Prijavi Napisano 11. maj, 2022 Tudi meni se je tako zdelo, ker ima moja sestra te težave. Citiraj
Bossek Napisano 11. maj, 2022 Prijavi Napisano 11. maj, 2022 Je. Ni pa samo zenska bolezen. Imajo pa zenske tko 7* veckrat te tezave kot moski. 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. maj, 2022 Prijavi Napisano 17. maj, 2022 Pripravim našo petko za jutri za pot (operem, posesam, natankam, montiram kljuko, pripnem tovorno prikolico, na prikolici zamenjam tablico, naložim prikolico, naložim "rekvizite",...). Pa začnem premišljevati, da bi mi prav prišla ena pomoč. In vprašam enega možakarja iz sosednje vasi, če bi šel z menoj. Odgovori, da ne more in mi da številko nekoga tretjega, da on bi pa lahko šel in da naj mu že v štartu rečem, kje sem dobil številko. Dobro, pokličem, povem, kje sem dobil številko in da moram jutri v Sevnico in da bi rabil nekoga močnega in pogumnega... Možakar me kar prekine in reče, da naj kar takoj pridem k njemu pa se bova zmenila in mi da naslov. Sedem na moped in pridem do njega. Pozvonim, odpre, rečem, da sem ga malo prej klical, ker jutri potrebujem nekoga močnega in pogumnega. Možakar me povabi noter in vpraša, o čem se gre. Pa začnem: - "Jutri zjutraj ob štirih štartam na pot do Sevnice, kjer naj bi bil ob 630, tam..." Pa me možakar prekine in reče, da naj stopim za njim v dnevno, da mi nekaj pokaže. Grem tja in možakar iz nekega predala potegne "boksar". Mi razloži, da ga je ravno prejšnji teden dobil in da je zelo zadovoljen. Nadaljujem, da bi torej tam v Sevnici potreboval pomoč enega močnega in pogumnega, ker... Pa me možakar spet prekine in reče, da naj stopim z njim v garažo (ki je del hiše). Tam mi pokaže zračno puško (mislim, da Slavija šeststo in nekaj). Nato pokaže na prazno plastično flašo, ki stoji na sosednjem dvorišču na mizi (kakšnih 40 metrov). Nabije puško, pomeri in - flaša se zvrne. Nadaljujem, da bi torej tam v Sevnici potreboval pomoč enega močnega in pogumnega, ker... Pa me prekine in mi pokaže samostrel, ki ga ima v garaži. Dobro, si ga ogledam in nadaljujem, da bi torej tam v Sevnici potreboval pomoč enega močnega in pogumnega, ker grem iskat čebele in ko jih naložimo v panje je to treba nest do prikolice in ne spustiti tudi, če roj besnih čebel leta naokoli. Na lepem je bil možak ves bled in začel jecljati, da nima časa ker da mora na nek važen trening in da se zmenijo nekaj pomembnega in kar potit se je začel... Eh, pogum pa tak. Nazadnje sem dobil enega starejšega možakarja, ki bo šel jutri z menoj v Sevnico. In ki ga ni strah... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 18. maj, 2022 Prijavi Napisano 18. maj, 2022 Bom kar v jamralnik dal... Naročil sm si fixie kolo 😀 Priprave na čas ko bo bencin 2€/l 1 1 Citiraj
AmpeR Napisano 24. maj, 2022 Prijavi Napisano 24. maj, 2022 Matr me jebe sindrom teniškega komolca😬, čeprav ne igram tenisa😁. Zgleda, da se mi je vnela mišica oz. kita. Je imel že kdo ta problem? Čim dvignem pol kila me že zapeče... Citiraj
Slivka Napisano 30. maj, 2022 Prijavi Napisano 30. maj, 2022 Kako se pa meni ta teden vleče, kar ni ga konca... 1 2 Citiraj
TBA Napisano 4. junij, 2022 Prijavi Napisano 4. junij, 2022 (urejeno) dne 30. 5. 2022 ob 9:55 je Slivka napisal: Kako se pa meni ta teden vleče, kar ni ga konca... Js se pa še nism dobr okol ubrnu pa ga je blo konc. Js sm tko skor vsak dan v Preboldu.... A si čebelar da si čebele selil? Popravljeno 4. junij, 2022 od TBA Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.