Alex Napisano 19. junij, 2022 Prijavi Napisano 19. junij, 2022 pred 4 minutami je AmpeR napisal: Kaj pa vem, kam naj bi to napisal... Včeraj smo bli v Ikei LJ in tam v eni "sobi" za xx m/2 na kavču videli dve lejzbiki, ki sta si dali duška😁. Vse ok ma je blo šlatanja, lizanja..... prav za xxx film. Ne vem no?! Sicer nisem lih iz hribov doma ma, kaj to je normalno za LJ? In ti si najbrž mižal zraven. 😄 1 Citiraj
TBA Napisano 19. junij, 2022 Prijavi Napisano 19. junij, 2022 pred 4 minutami je Alex napisal: In ti si najbrž mižal zraven. 😄 ma bi vprašal če je še za enga plac 2 2 Citiraj
Jest Napisano 19. junij, 2022 Prijavi Napisano 19. junij, 2022 Ni smel gledat… je bila verjetno zraven zena pa mogoce celo otroci 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 19. junij, 2022 Prijavi Napisano 19. junij, 2022 Da ni bila skrita kamera in potem snemanje začudenih mimoidočih, hehe 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
AmpeR Napisano 19. junij, 2022 Prijavi Napisano 19. junij, 2022 Ni bla skrita kamera ne. Bil sem samo z ženo, tavečji pa je plezal v plezalnem centru. No ja, še največ se je ona zgražala ja😁. Meni pa je blo kar zanimivo pogledat😆 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. junij, 2022 Prijavi Napisano 19. junij, 2022 pred 2 urama je AmpeR napisal: Kaj pa vem, kam naj bi to napisal... Včeraj smo bli v Ikei LJ in tam v eni "sobi" za xx m/2 na kavču videli dve lejzbiki, ki sta si dali duška😁. Vse ok ma je blo šlatanja, lizanja..... prav za xxx film. Ne vem no?! Sicer nisem lih iz hribov doma ma, kaj to je normalno za LJ? Seveda je to za Ljubljano normalno. Saj so že Pankrti peli: "Ljubljana je bolana"... In kaj se ti pritožuješ? V začetku maja si bil pisan kot LGBTQ zastava. Sem mislil, da si "njihov" in da si šel na poslikavo telesa in da delaš reklamo zanje... 2 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 19. junij, 2022 Prijavi Napisano 19. junij, 2022 pred 2 urama je AmpeR napisal: Kaj pa vem, kam naj bi to napisal... Včeraj smo bli v Ikei LJ in tam v eni "sobi" za xx m/2 na kavču videli dve lejzbiki, ki sta si dali duška😁. Vse ok ma je blo šlatanja, lizanja..... prav za xxx film. Ne vem no?! Sicer nisem lih iz hribov doma ma, kaj to je normalno za LJ? To so testirali če se vonj ribe prime na sedežno 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 Ker smo v čebelnjaku končali, sem na prikolico naložil kosilnico in šel kosit travnik. Pokosim, spet naložim kosilnico, se vračam in mi z desne prileti trop divjih svinj. Avtomatično se umaknem k levemu robu, a se je škarpa podala, BTjka zdrsne dol in nasede. Pride en sovaščan s Štore 504, pa je bilo premalo. Kličem še drugega s Same Delfino 32, ki je imel gozdarsko vitlo. Po treh urah je BTjka spet na cesti... 3 2 1 Citiraj
TBA Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 pred 4 urami je Slivka napisal: Ker smo v čebelnjaku končali, sem na prikolico naložil kosilnico in šel kosit travnik. Pokosim, spet naložim kosilnico, se vračam in mi z desne prileti trop divjih svinj. Avtomatično se umaknem k levemu robu, a se je škarpa podala, BTjka zdrsne dol in nasede. Pride en sovaščan s Štore 504, pa je bilo premalo. Kličem še drugega s Same Delfino 32, ki je imel gozdarsko vitlo. Po treh urah je BTjka spet na cesti... V slogi je moč. samo da je BTjka ok 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 Zdaj pa ima. So mi govorili, naj ne jemljem dizelaša, ker so dragi stroški vzdrževanja, pa nisem poslušal. Zdaj pa imam. Ko sem nasedel, sem udaril katalizator. In ga je očitno sesulo. To še ni najhujše. Satovje je nato porinilo v izpušni lonec in ga zabasalo. Avto sedaj v garaži na kanalu, vrez izpuha. Zadnji lonec je 950€, čas dobave 10 dni. Za katalizator se pa sploh ne ve, kakšna je cena... 3 1 Citiraj
TBA Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 pred 13 minutami je Slivka napisal: Zdaj pa ima. So mi govorili, naj ne jemljem dizelaša, ker so dragi stroški vzdrževanja, pa nisem poslušal. Zdaj pa imam. Ko sem nasedel, sem udaril katalizator. In ga je očitno sesulo. To še ni najhujše. Satovje je nato porinilo v izpušni lonec in ga zabasalo. Avto sedaj v garaži na kanalu, vrez izpuha. Zadnji lonec je 950€, čas dobave 10 dni. Za katalizator se pa sploh ne ve, kakšna je cena... 950€ za lonec? a je zlat? 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 Najbrž bo kaj v povezavi s polprevodniki, saj je to v tretjini primerov razlog za visoko ceno... Je pa res, da je izpušni lonec za BTjko kar spodobno velik. Ampak 950€ je pa vseeno malo preveč. Pravzaprav kar veliko preveč... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 Nekako se projekt lakiranja platišč ni izšel po željah in je zdaj vizualno velikost platišča 'padla' z 19 na 16-palcna, heh 1 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
TBA Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 pred 1 uro je Z M A J napisal: Nekako se projekt lakiranja platišč ni izšel po željah in je zdaj vizualno velikost platišča 'padla' z 19 na 16-palcna, heh men nekak ne potegne vijolčna, mogoč če bi mel kromirano bi bol pasal. pred 3 urami je Slivka napisal: Najbrž bo kaj v povezavi s polprevodniki, saj je to v tretjini primerov razlog za visoko ceno... Je pa res, da je izpušni lonec za BTjko kar spodobno velik. Ampak 950€ je pa vseeno malo preveč. Pravzaprav kar veliko preveč... ne vem kakšno BTjko točno imaš, sam čez lužo se od 550$ naprej prodajajo. za 1400$ dobiš komplet izpuh s katalizatorjem,... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 pred 1 minuto je TBA napisal: men nekak ne potegne vijolčna, To paše k barvi diskov ko se pregrejejo Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 Ponovi vajo in na srebrno nazaj, ni druge al pa pač ne gledat feltn. Citiraj
TBA Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 pred 2 minutama je Mraušk Mčk napisal: To paše k barvi diskov ko se pregrejejo mogoč, sam kombinacija barve na felgi (vsaj na sliki) mi ne paše, lahk da je v živo in na soncu čist drugač vidit. je pa res da vsak svoj okus :). Citiraj
TBA Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 pred 4 minutami je Boss napisal: Ponovi vajo in na srebrno nazaj, ni druge al pa pač ne gledat feltn. bol svetla bi mogla bit, al pa mogoče cela vijolčna pa crome vijaki. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 pred 13 minutami je Boss napisal: Ponovi vajo in na srebrno nazaj, ni druge al pa pač ne gledat feltn. Rossi rumen rob bil prej, ful izstopajoče, ampak sem se naveličal. Srebrna je z drugim imenom DeSUS barva, beri; dowgcajt. :)) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
TBA Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 pred 8 minutami je Z M A J napisal: Rossi rumen rob bil prej, ful izstopajoče, ampak sem se naveličal. Srebrna je z drugim imenom DeSUS barva, beri; dowgcajt. :)) mogoč bi tud oranžna pasala 1 1 Citiraj
AmpeR Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 Ko sem se rodil je bil par/ne par ampak gorivo se je vseeno dobilo. Danes pa sem natankal pičlih 5l dizla. VEč ni pumpa potegnila.... Svašta. 2 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 jutri bo čudežno kar naenkrat goriva kolikor hočeš pač, vojno dobičkarstvo ampak za to smo se boril 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 21. junij, 2022 Prijavi Napisano 21. junij, 2022 pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal: jutri bo čudežno kar naenkrat goriva kolikor hočeš pač, vojno dobičkarstvo ampak za to smo se boril Saj je prav, da se cene goriv dvignejo, da se malo te kolone s cest spuščajo. Ker to sedaj ni podi no več ničemur. Citiraj
Deeyan Napisano 21. junij, 2022 Prijavi Napisano 21. junij, 2022 pred 14 urami je TBA napisal: mogoč bi tud oranžna pasala rdeč bi full pasu s črnim avtom Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.