Bini Napisano 5. avgust, 2022 Prijavi Napisano 5. avgust, 2022 Pred eno uro je Slivka napisal: Hja, če se je pa dvignila cena nafte in polprevodnikov... Ko gledam, po kakšni ceni letos prodajajo med, se sprašujem, če njihove čebele letijo na kerozin... Za 1000 gramov medu hočejo od 12,34€ do 14,44€, če pa gre za med z geografskim poreklom, so pa cene še za kakšen evro ali dva po kilogramu višje... Pa to še ni najhujše. Tudi purani so prišli na 10,51 € za kilogram, a jaz jih pa zase zredim po ceni okoli 4€ na kilogram. No, ja, rabim še bencin za helikopter, da jih zvečer s pašnika naženem domov, pa pridem blizu tistih 10 evrov... Kar se pa kokošjih jajc tiče, imam pa občutek, da vsako jajce posebej čipirajo, kajti kokošja jajca so od 3 € za 10 jajc do 3,60 € za 10 jajc, pa vse tja do 4,10 € za 10 jajc. Take cene pa zato, ker so zdaj težave s polprevodniki, ki so bistveni sestavni del čipa. In zna biti, da jaz zato toliko ceneje pridem skozi, ker jih ne čipiram... V času druge svetovne vojne so take streljali na licu mesta, ma ne da so dokazali, da gre za vojno dobičkarstvo. ne, dovolj je bil že sum, da je nekdo vojni dobičkar, pa so ga že obravnavali kot izdajalca. In izdajalce so v vojni hitro obsodili in obsodbo hitro uresničili... Sem ugotovil, da sem res v poceni mestu-kraju doma; dom.pišeki in purani po 5-6€za kg, jajca domača brez čipiranih kur pa 2-2.5€ 10kom Slaba stran tega je pa to, da mi je zato skoraj povsod kamor grem vse hudo predrago..... 🥴 3 Citiraj
Janez007 Napisano 5. avgust, 2022 Prijavi Napisano 5. avgust, 2022 pred 26 minutami je Bini napisal: Sem ugotovil, da sem res v poceni mestu-kraju doma; dom.pišeki in purani po 5-6€za kg, jajca domača brez čipiranih kur pa 2-2.5€ 10kom Slaba stran tega je pa to, da mi je zato skoraj povsod kamor grem vse hudo predrago..... 🥴 Imam sodelavca s Prekmurja in si lahko z enako plačo privošči vsaj 30% več kot v Ljubljani ... 1 2 1 Citiraj
TBA Napisano 5. avgust, 2022 Prijavi Napisano 5. avgust, 2022 pred 56 minutami je Bini napisal: Sem ugotovil, da sem res v poceni mestu-kraju doma; dom.pišeki in purani po 5-6€za kg, jajca domača brez čipiranih kur pa 2-2.5€ 10kom Slaba stran tega je pa to, da mi je zato skoraj povsod kamor grem vse hudo predrago..... 🥴 Pol lahk privarčuješ, da lahk vsaj greš kam 😂 1 Citiraj
Z M A J Napisano 5. avgust, 2022 Prijavi Napisano 5. avgust, 2022 Za razliko od Gale, tule računček iz Četare, ki nikoli ne razočara in jo kmalu znova obiščem. 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
TBA Napisano 5. avgust, 2022 Prijavi Napisano 5. avgust, 2022 pred 17 minutami je Z M A J napisal: Za razliko od Gale, tule računček iz Četare, ki nikoli ne razočara in jo kmalu znova obiščem. to se menim za naslednjo soboto da se grem mal gor okrepčat. sam dvomim da dobimo popust 1 1 Citiraj
Bini Napisano 5. avgust, 2022 Prijavi Napisano 5. avgust, 2022 Pred eno uro je TBA napisal: to se menim za naslednjo soboto da se grem mal gor okrepčat. sam dvomim da dobimo popust Jaz ga tudi dobim....😁 2 Citiraj
TBA Napisano 6. avgust, 2022 Prijavi Napisano 6. avgust, 2022 pred 7 urami je Bini napisal: Jaz ga tudi dobim....😁 To ni za jamrat 😂 2 Citiraj
FuManchu Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 Dopusta je konec. Jutri treba na šiht 1 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 pred 5 urami je TiEn napisal: Kaj sam jamrate Kdor ne jamra ni Slovenc😜 1 2 Citiraj
Alex Napisano 7. avgust, 2022 Prijavi Napisano 7. avgust, 2022 pred 1 uro je FuManchu napisal: Kdor ne jamra ni Slovenc😜 Res je. In kdor ni fouš drugemu niti. 😉 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 Ko te zaparkira čisto pravi DeSUS, sem ji mislil kaj rečt, pa se raje ugriznil v jezik. 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 To mene tudi razjezi ko ga daš na zadnji parking lepo na črto, da ti ga sosednji parking ne odrsa un pa zapelje lepo na tvoj parking 40cm zravn avta 😕 1 Citiraj
TBA Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 Pred eno uro je Z M A J napisal: Ko te zaparkira čisto pravi DeSUS, sem ji mislil kaj rečt, pa se raje ugriznil v jezik. sej se vid k ma že tko podrsanga po desnem blatniku, pa vrjetno tud po boku kej. 1 Citiraj
Bini Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 pred 46 minutami je TBA napisal: sej se vid k ma že tko podrsanga po desnem blatniku, pa vrjetno tud po boku kej. To mu je ZMAJ naredu, ko je v svoj avto lezu.... 😀😂🤣 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 pred 1 uro je Bini napisal: To mu je ZMAJ naredu, ko je v svoj avto lezu.... 😀😂🤣 Eh ne pride v poštev, se mi je že zgodilo, da sem biw na fertig zaparkiran z obeh bokov, nekako zlezel preko prtljažnika (BMW 3 touring) in se s ciničnim nasmeškom odpeljal. :))) 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 Saj to Velenjsko jezero je fajn pa krasn, ampak te oddušnike iz rudnika bi pa lahko nekam drugam speljali. Vsake toliko tako prismrdi po žveplu ven iz njih, da bi Greta kar orgazem doživljala, ker bi lahko kričala na evroposrance, da so ji ukradli še študentska leta, ne le otroštvo, ker še niso prepovedali premoga... Resno, mislim, da 500 starih dizlov ne zasmrdi tako kot ta rudnik, ki oskrbuje termoelektrarno, iz katere polnijo električne avte... 2 Citiraj
Bini Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 Pred eno uro je Slivka napisal: Saj to Velenjsko jezero je fajn pa krasn, ampak te oddušnike iz rudnika bi pa lahko nekam drugam speljali. Vsake toliko tako prismrdi po žveplu ven iz njih, da bi Greta kar orgazem doživljala, ker bi lahko kričala na evroposrance, da so ji ukradli še študentska leta, ne le otroštvo, ker še niso prepovedali premoga... Resno, mislim, da 500 starih dizlov ne zasmrdi tako kot ta rudnik, ki oskrbuje termoelektrarno, iz katere polnijo električne avte... Ja no malo pa le pretiravaš,ti si navajen vonja borovcev in zato ti je to taka sprememba....👍 V močvirju je ziher slabši zrak....🥴 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 Pred eno uro je Slivka napisal: Vsake toliko tako prismrdi po žveplu ven iz njih, Slivka, obstaja nedoločena verjetnost, da so zate to lahko tudi samo priprave na onostranstvo. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 12. avgust, 2022 Prijavi Napisano 12. avgust, 2022 pred 18 urami je Mraušk Mčk napisal: Slivka, obstaja nedoločena verjetnost, da so zate to lahko tudi samo priprave na onostranstvo. Zna biti, da imaš prav. In v tej luči dobi smisel, zakaj imam takega vraga za šefa... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 13. avgust, 2022 Prijavi Napisano 13. avgust, 2022 pred 9 urami je Slivka napisal: Zna biti, da imaš prav. In v tej luči dobi smisel, zakaj imam takega vraga za šefa... Ne vem od kdaj si, in če sploh si poročen. Ampak, kako šele sedaj spoznanje, da imaš vraga za šefa. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 13. avgust, 2022 Prijavi Napisano 13. avgust, 2022 pred 18 urami je Mraušk Mčk napisal: Ne vem od kdaj si, in če sploh si poročen. Ampak, kako šele sedaj spoznanje, da imaš vraga za šefa. Da imam vraga za šefa ni neko novo spoznanje. Pač pa dejstvo, da je to zato, da se navadim na posmrtno življenje - to spoznanje je šele zdaj prišlo... 2 Citiraj
Bini Napisano 13. avgust, 2022 Prijavi Napisano 13. avgust, 2022 pred 22 minutami je Slivka napisal: Da imam vraga za šefa ni neko novo spoznanje. Pač pa dejstvo, da je to zato, da se navadim na posmrtno življenje - to spoznanje je šele zdaj prišlo... Res si faca ni kaj.... Citiraj
Slivka Napisano 13. avgust, 2022 Prijavi Napisano 13. avgust, 2022 Konec koncev, glede na to, koliko jih me je že poslalo k vragu, bom šel najbrž kar v najnižji krog - če je Dante pravilno opisal Pekel... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 14. avgust, 2022 Prijavi Napisano 14. avgust, 2022 Da tema ne bo samevala, tule noter sodi količina zastojev, ko sem se vozil po Deutschlandiji, pa to res rabiš jeklene živce, čim se kolona od prejšnjega zastoja prične premikati, že naslednji STAU, ja in sem ponovno STAL na mestu nekaj časa. Je pa zanimivo v treh dneh nikjer slišati niti enega hupanja nervoznega voznika. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.