Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Za to ti pa res ni bilo treba v Nemčijo it, saj jih imamo tudi pri nas. Zastoje namreč.

A, ti so iz uvoza, pa so boljši, ja...

• Haha 2
  • Ni všeč 1
Napisano
pred 10 urami je Z M A J napisal:

Da tema ne bo samevala, tule noter sodi količina zastojev, ko sem se vozil po Deutschlandiji, pa to res rabiš jeklene živce, čim se kolona od prejšnjega zastoja prične premikati, že naslednji STAU, ja in sem ponovno STAL na mestu nekaj časa. Je pa zanimivo v treh dneh nikjer slišati niti enega hupanja nervoznega voznika. :)

To je v poletnih mesecih praksa gor. Še posebej je zanimivo pred večjimi mesti, ko bi dejansko prišel hitreje mimo kolone z biciklom. Ja, gor je kultura na drugem nivoju kot pri nas. Na žalost. 🙄

• Všeč 2
  • Ni všeč 2

Napisano
pred 10 minutami je Alex napisal:

To je v poletnih mesecih praksa gor. Še posebej je zanimivo pred večjimi mesti, ko bi dejansko prišel hitreje mimo kolone z biciklom. Ja, gor je kultura na drugem nivoju kot pri nas. Na žalost. 🙄

Dons bojo šele zastoji, sploh okrog Brezja

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Kolo sem imel naloženo v prtljažniku in večkrat pomislil kako bi na pedala oddrvel mimo kolone, hehe

• Všeč 2
  • Haha 2

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Smo šli še do enih prijateljev v Trnje pri Pivki. In nato je sledil premik na Kolpo. Po najkrajši poti: Pivka, Postojna, Unec, Cerknica, in eto ti ga na - gradbišče in makadam. Dobro, preprašimo in preropotamo skozi in nadaljujemo: Bloška polica, Nova vas in eto ti ga na, spet gradbišče. Preropotamo in preprašimo še skozi tega in nadaljujemo Žlebič, Ribnica, Kočevje, v Livoldu levo in na lepem tabla, da je cesta popolnoma zaprta in da je obvoz. Dobro, gremo pa po obvozu. Prvih nekaj kilometrov krasna, na novo zaasfaltirana cesta, potem pa eto ti ga spet makadam. In to kar precej kilometrov. Smo vse do zdaj spirali prah z grla...

Je pa 3 zjutraj najbolj trapasta ura: za it spat je prepozno ker bo kmalu jutro, za ostat buden pa prezgodaj ker je do jutra še dolga...

Sem pa danes naredil več kilometrov po makadamih kot kadar se vozim po naših hribih...

Napisano

.....in si ugotovil, da imate doma najlepše ceste😀kamot lahk BT-jko prodaš..... 😂😉

Napisano
pred 36 minutami je Slivka napisal:

Veš kaj, raje prodam ženo kot BTjko...

Pa žena to ve?

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 17 minutami je TBA napisal:

Pa žena to ve?

Če bere forum slučajno potem bo izvedela:D

N7rRRL1.jpg

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Veš kaj, raje prodam ženo kot BTjko...

Niti slučajno, si pozabil kakšno čredo otrok imaš doma..... 😳🤔😀😂

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Mah, v bistvu je to za jamrat³.

Mazdi bi rad zamenjal za kaj mlajšega, pa ni nobene prave izbire za moj okus in potrebe.

Za ženo bi pa hitro našel mlajšo zamenjavo, izbire kar dosti, pa kaj, ko se stare ne morem znebiti...

Napisano

Po tastarem bi bila polovička 125€. Naj ugibam - 68km/h na omejitvi 50km/h?

33112_1.png

Napisano
pred 9 urami je Boss napisal:

Po tastarem bi bila polovička 125€. Naj ugibam - 68km/h na omejitvi 50km/h?

Jp, 69km/h 😁

Napisano
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Jp, 69km/h 😁

Potemtakem si dobro izkoristil kazen. Se bolje počutiš, kot če bi jo dobil za 56 km/h.

Napisano
pred 6 minutami je Slivka napisal:

Jutri me pa čaka najslabše možno delo na dopustu: pospravit in se odpeljat domov...

Srečno pot domov želim.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Na zdaj, pa še piva mi je zmanjkalo! Ni druge, kot da grem srat...

Spat, ne srat...

Nekaterim škodi sonce, meni pa očitno zadnji dan dopusta...

Napisano
pred 56 minutami je Slivka napisal:

Na zdaj, pa še piva mi je zmanjkalo! Ni druge, kot da grem srat...

Spat, ne srat...

Nekaterim škodi sonce, meni pa očitno zadnji dan dopusta...

Jebi ga tak ti to je.....😆

Napisano
dne 19. 8. 2022 ob 11:30 je dvorjan napisal:

Potemtakem si dobro izkoristil kazen. Se bolje počutiš, kot če bi jo dobil za 56 km/h.

Če bi šel 56, ne bi dobil kazni. Če bi šel 58, bi dobil 40 eur, polovička 20 eur.

Napisano

Moram tudi jaz malo pojamrati. Danes sem se namreč v službi kar konkretno porezal po nogi, tako, da sem bil pravkar na šivanju. 🙄

Bi rekli nekateri, vidiš, nisi vzel avtomatskega menjalnika, pa sedaj ne moreš voziti, ker ne moreš pritiskati sklopke. 😊

No, me vsaj drugi vozijo kot predsednika. 😊

Napisano
dne 4. 8. 2022 ob 21:28 je Z M A J napisal:

Gostilna Gala mi je bila zelo pri srcu, tokrat zgrožen nad cenami, prilagam račun.

Otroška porcija Dunajca in pomfri: 16.30

3 dl točene Fante oz. Ore: 3*1,35 = 4.05

Mah ne grem nikoli več in tudi ostalim odsvetujem, slabo se jim piše na ta način. :(

IMG_20220804_195834.jpg

Si prisel v trač cajtng :D  ...

WWW.SLOVENSKENOVICE.SI

Pravi, da se ne bo več vrnil, čeprav je bil pred tem reden gost.

• Všeč 1
  • Začuden 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Umrl je Jan, tisti prijazni fant in lastnik TechnoRacing iz Kranja. Tuning oprema. :((((

Napisano
pred 22 urami je Jest napisal:

Si prisel v trač cajtng :D  ...

WWW.SLOVENSKENOVICE.SI

Pravi, da se ne bo več vrnil, čeprav je bil pred tem reden gost.

pa se mi je zdel da sm tale račun že nekje videl :D 

Napisano

Ej po stari cesti od Dolgega mostu do Vrhnike, to se ti zmeša. Medtem na AC itak vse stoji, na tej vzporedni cesti pa 3x semafor in promet poteka izmenično.

Če ima kdo viška časa in goriva, priporočam. :)

• Haha 1
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.