Tilen5 Napisano 12. oktober, 2022 Prijavi Napisano 12. oktober, 2022 Pokličem jutri, izdelka itak ne bom vzel ker mi tak kot ga prodajajo ne pride v poštev. Citiraj
Slivka Napisano 13. oktober, 2022 Prijavi Napisano 13. oktober, 2022 Sem se šel slikat za novo vozniško. Kakorkoli se zrihtam in naj se fotografinja še tako trudi, je na sliki en star dedec, k je s hribu dama... 1 3 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. oktober, 2022 Prijavi Napisano 13. oktober, 2022 Gecko pričakuje nov akumulator. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 14. oktober, 2022 Prijavi Napisano 14. oktober, 2022 Se spomnite časov, ko smo mahnili po televiziji, ker slika ni bila čista? A mogoče deluje tudi, če bi tistega cepca, ki mi je prej težil tu, mahnil po "buči" - a bi se tudi sčistilo? 1 Citiraj
Bini Napisano 14. oktober, 2022 Prijavi Napisano 14. oktober, 2022 (urejeno) pred 19 minutami je Slivka napisal: Se spomnite časov, ko smo mahnili po televiziji, ker slika ni bila čista? A mogoče deluje tudi, če bi tistega cepca, ki mi je prej težil tu, mahnil po "buči" - a bi se tudi sčistilo? Verjetno, če bi uporabil tisto"legendarno lopato"..... Popravljeno 14. oktober, 2022 od Bini Citiraj
AmpeR Napisano 14. oktober, 2022 Prijavi Napisano 14. oktober, 2022 pred 8 urami je Slivka napisal: Se spomnite časov, ko smo mahnili po televiziji, ker slika ni bila čista? A mogoče deluje tudi, če bi tistega cepca, ki mi je prej težil tu, mahnil po "buči" - a bi se tudi sčistilo? Ma kaj si nabavil TV😲? Citiraj
Slivka Napisano 14. oktober, 2022 Prijavi Napisano 14. oktober, 2022 pred 9 urami je Bini napisal: Verjetno, če bi uporabil tisto"legendarno lopato"..... Jah, vidiš, lopata v avtu, avto na parkirišču, cepec pa pred menoj. Misliš, da bi čakal, če bi mu rekel, da samo po lopato skočim pa se bova pogovorila naprej? Čeprav, kakšen cepec je bil, zna biti da bi še res počakal... pred 17 minutami je AmpeR napisal: Ma kaj si nabavil TV😲? Ne, TV še vedno ni v naši hiši. Imam dosti pametnejšega dela kot buljit tja noter. Se pa spomnim časov, ko smo jo še imeli. Ko je slika snežila, si kresnil desni bok in se je sčistilo. Če se je slika 'vrtela', si kresnil zgoraj, pa se je umirila... Ko smo že ravno pri tej debati, a je to še vedno tako ali so spremenili 'komande'? 1 Citiraj
AmpeR Napisano 14. oktober, 2022 Prijavi Napisano 14. oktober, 2022 Se mi je zdelo že malo čudno, da bi res nabavil TV😁. Komande? Ojoj koliko sprememb je. Zdej je že tak daljinec, da je že brez tipk😲. Samo neki govoriš in pole sam TV spremeni program. In toliko pametnih funkcij ima, da lahko celo prižge agregat😁😆 1 Citiraj
FuManchu Napisano 14. oktober, 2022 Prijavi Napisano 14. oktober, 2022 Mi smo imeli doma nek nemški TV (dobili ga od žlahte), ki je imel daljinec na meterskem kablu zraven. 1 1 1 Citiraj
Boss Napisano 14. oktober, 2022 Prijavi Napisano 14. oktober, 2022 Vzhodna Nemčija pa te fore? 1 Citiraj
Bini Napisano 15. oktober, 2022 Prijavi Napisano 15. oktober, 2022 pred 7 urami je Boss napisal: Vzhodna Nemčija pa te fore? To so na zahodu izumili... 😉👍 Citiraj
Slivka Napisano 15. oktober, 2022 Prijavi Napisano 15. oktober, 2022 pred 21 urami je Slivka napisal: Ne, TV še vedno ni v naši hiši. Imam dosti pametnejšega dela kot buljit tja noter. Se pa spomnim časov, ko smo jo še imeli. Ko je slika snežila, si kresnil desni bok in se je sčistilo. Če se je slika 'vrtela', si kresnil zgoraj, pa se je umirila... Ko smo že ravno pri tej debati, a je to še vedno tako ali so spremenili 'komande'? pred 21 urami je AmpeR napisal: Komande? Ojoj koliko sprememb je. Zdej je že tak daljinec, da je že brez tipk😲. Samo neki govoriš in pole sam TV spremeni program. In toliko pametnih funkcij ima, da lahko celo prižge agregat😁😆 Eee, včasih je bilo to vse drugače... 3 2 Citiraj
Boss Napisano 15. oktober, 2022 Prijavi Napisano 15. oktober, 2022 pred 13 urami je Bini napisal: To so na zahodu izumili... 😉👍 Ne bi vedel... mi v času nerazvite juge smo imeli Gorenjev barvni TV z normalnim daljincem. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. oktober, 2022 Prijavi Napisano 15. oktober, 2022 Danes v Lidlu blizu Umaga začudeno gledal cene izdelkov, ki jih precej dobro poznam iz njihovih trgovin, na tej strani meje. Hrvati so se mi dejansko zasmilili! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 15. oktober, 2022 Prijavi Napisano 15. oktober, 2022 Pred eno uro je Boss napisal: Ne bi vedel... mi v času nerazvite juge smo imeli Gorenjev barvni TV z normalnim daljincem. Takrat še Gorenja ni bilo....😊😀😆 Citiraj
FuManchu Napisano 15. oktober, 2022 Prijavi Napisano 15. oktober, 2022 Pred eno uro je Z M A J napisal: Danes v Lidlu blizu Umaga začudeno gledal cene izdelkov, ki jih precej dobro poznam iz njihovih trgovin, na tej strani meje. Hrvati so se mi dejansko zasmilili! Sami so si zapečatili usodo z EU-jem... 1 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 16. oktober, 2022 Prijavi Napisano 16. oktober, 2022 pred 15 urami je FuManchu napisal: Sami so si zapečatili usodo z EU-jem... Ne, niti približno! Kvečjemu so sami dovolili določenim, da izkoristijo priliko in se s tem okoristijo... Citiraj
Bini Napisano 16. oktober, 2022 Prijavi Napisano 16. oktober, 2022 Ko nesreča ne počiva.... 5 1 Citiraj
Alex Napisano 16. oktober, 2022 Prijavi Napisano 16. oktober, 2022 Pravkar je Bini napisal: Ko nesreča ne počiva.... Uff, kdo je imel pa smolo? Citiraj
Bini Napisano 16. oktober, 2022 Prijavi Napisano 16. oktober, 2022 pred 3 minutami je Alex napisal: Uff, kdo je imel pa smolo? Moja draga.... 🙃🙈 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 16. oktober, 2022 Prijavi Napisano 16. oktober, 2022 Pred eno uro je Bini napisal: Moja draga.... 🙃🙈 Hitro okrevanje 💪 1 Citiraj
Bini Napisano 16. oktober, 2022 Prijavi Napisano 16. oktober, 2022 (urejeno) pred 21 minutami je MazdaBoy napisal: Hitro okrevanje 💪 Hvala, jo bom tero, da se ne zaleži.... 😉😂🙈 Popravljeno 16. oktober, 2022 od Bini 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 16. oktober, 2022 Prijavi Napisano 16. oktober, 2022 Sej ma še eno dobro roko in nogo,..teraj 1 Citiraj
scania Napisano 16. oktober, 2022 Prijavi Napisano 16. oktober, 2022 pred 1 uro je Bini napisal: Ko nesreča ne počiva.... Čimprejšnje okrevanje. 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.