g.Wankel Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 pred 24 minutami je NevLado napisal: Odvisno a je meril pod pazduho, pod jezikom ali rektalno. Zgleda rektalno, ker je tok tresoča slika 😵💫😵 6 Citiraj
Bini Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 pred 4 urami je Slivka napisal: Lahko se je vam iz siromaka norca delat... Sem mislil,da se @Slivkae nič ne prime......😁 1 Citiraj
NevLado Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 pred 2 urama je NevLado napisal: Odvisno a je meril pod pazduho, pod jezikom ali rektalno. @FuManchu sprašujem zato, ker pod pazduho kaže manj kot pod jezikom, rektalno pa pokaže še več in je kao najbolj natančno 2 Citiraj
FuManchu Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Pred eno uro je NevLado napisal: @FuManchu sprašujem zato, ker pod pazduho kaže manj kot pod jezikom, rektalno pa pokaže še več in je kao najbolj natančno No dobro da vem, za drugič 1 Citiraj
Z M A J Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Sem pričakoval nekoliko višji % naše županske kandidatke, a če hoče naj se kali in vježba zdaj 4 leta, do naslednjih. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 22. november, 2022 Prijavi Napisano 22. november, 2022 pred 9 urami je NevLado napisal: @FuManchu sprašujem zato, ker pod pazduho kaže manj kot pod jezikom, rektalno pa pokaže še več in je kao najbolj natančno In kakšen je pravilni vrstni red merjenja.... sprašujem za prjatla. 3 Citiraj
TBA Napisano 22. november, 2022 Prijavi Napisano 22. november, 2022 dne 21. 11. 2022 ob 9:53 je Bini napisal: Bolš lopata ti mogoče jutri pride prav..... 🥾🧤🧣😉 v zadnjih 20h letih sem je rabil samo za kidanje snega po dvorišču, šaflanje peska, štihanja,... pa za kerga pržvajznt 1 1 Citiraj
Bini Napisano 23. november, 2022 Prijavi Napisano 23. november, 2022 pred 13 urami je TBA napisal: v zadnjih 20h letih sem je rabil samo za kidanje snega po dvorišču, šaflanje peska, štihanja,... pa za kerga pržvajznt Za to tazadnje sem mislil.... 😀 1 Citiraj
Z M A J Napisano 24. november, 2022 Prijavi Napisano 24. november, 2022 Aktualni GSM Xiaomi 9T, sem z razlogom poimenoval Žaomi, vsaj kar se mene tiče. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Matick Napisano 24. november, 2022 Prijavi Napisano 24. november, 2022 pred 13 minutami je Z M A J napisal: Aktualni GSM Xiaomi 9T, sem z razlogom poimenoval Žaomi, vsaj kar se mene tiče. Mene na poco x4 pro moti samo kamera, ker se ne da AI izklopt 1 Citiraj
Aless Napisano 24. november, 2022 Prijavi Napisano 24. november, 2022 Ahh, moram še jaz malo pojamrat nad GLS dostavo. Sem nekaj naročil so mi poslali paket GLS pod hitro, ampak pri GLSu je ta hitra storitev trajala 10dni!!! Iz NM v MS, 10dni, stem da sem vmes najmanj 5x klical, če mislijo dostavit in vedno neki izgovori da imajo gužvo, bolniške.... 🙄 Na koncu sem poslal pritožbo po mejlu, in na drugi dan so pol končno dostavili. 1 3 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
NevLado Napisano 24. november, 2022 Prijavi Napisano 24. november, 2022 pred 20 minutami je Aless napisal: Ahh, moram še jaz malo pojamrat nad GLS dostavo. Sem nekaj naročil so mi poslali paket GLS pod hitro, ampak pri GLSu je ta hitra storitev trajala 10dni!!! Iz NM v MS, 10dni, stem da sem vmes najmanj 5x klical, če mislijo dostavit in vedno neki izgovori da imajo gužvo, bolniške.... 🙄 Na koncu sem poslal pritožbo po mejlu, in na drugi dan so pol končno dostavili. Ena realna anekdota - enkrat sem res nujno rabil en papir, pa sem klical na hitro pošto okoli 2 popoldne in je rekla gospa da ni panike, da se res potrudijo da je čim prej in pripeljejo ponavadi že okoli 7. Si rečem evo super top, plačam tistih 10 eur (dejansko je bila cena ista kot če bi se zapeljal, samo pač čas)... Nakar sem izvedel, da to ni ob 7ih isti dan, ampak drugo jutro ob 7, ker sem očitno v evforiji preslišal tisto gospo po telefonu......... smo potem rešili vse, zgodba bo mi pa za zmeraj ostala v spominu in tudi tista gospa na centrali 1 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. december, 2022 Prijavi Napisano 12. december, 2022 Nek prehlad me pere in pegla, kar niti ni čudno na spremembo temperature ter moje stalne zunanje aktivnosti. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 13. december, 2022 Prijavi Napisano 13. december, 2022 (urejeno) Mrzlo kot s....a,pa še zima ni.🥶 Popravljeno 13. december, 2022 od Bini 1 Citiraj
FuManchu Napisano 13. december, 2022 Prijavi Napisano 13. december, 2022 Po tanovem že po radiju diktirajo kako, koliko časa in na kateri plošči naj kuham 1 3 Citiraj
Boss Napisano 13. december, 2022 Prijavi Napisano 13. december, 2022 Ja pa da makarone po treh minutah odstaviš in se pol sami skuhajo do konca ipd... 2 1 Citiraj
pob Napisano 13. december, 2022 Prijavi Napisano 13. december, 2022 pred 2 urama je FuManchu napisal: Po tanovem že po radiju diktirajo kako, koliko časa in na kateri plošči naj kuham pomoje nas decembra še pustijo pri miru, januarja bo pa lahko tole na dnevnem nivoju... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 13. december, 2022 Prijavi Napisano 13. december, 2022 pred 2 urama je FuManchu napisal: Po tanovem že po radiju diktirajo kako, koliko časa in na kateri plošči naj kuham Važn da lučke svetjo še v spodnjem dupleku, to je življensko pomembno 1 1 Citiraj
Alex Napisano 13. december, 2022 Prijavi Napisano 13. december, 2022 pred 13 minutami je g.Wankel napisal: Važn da lučke svetjo še v spodnjem dupleku, to je življensko pomembno Novo leto mora bit kičasto, drugače je turobno. Bodo že potem šparali na gretju in osvetlitvi. Itak pa je to pomanjkanje električne energije en velik nateg, da si lahko razni GEN-I delijo nagrade in imajo nenormalne dobičke. Aja, dokapitaliziranamo jih pa seveda mi. Takole malo po levaško. 😊 1 Citiraj
AmpeR Napisano 13. december, 2022 Prijavi Napisano 13. december, 2022 pred 14 urami je Bini napisal: Mrzlo kot s....a,pa še zima ni.🥶 To je pravi mraz :-0 Pri Snežniku včeraj: 4 Citiraj
Boss Napisano 13. december, 2022 Prijavi Napisano 13. december, 2022 Kako zdej to - mislim partybrakers, če je pa zdaj globalno segrevanje na vrsti. Citiraj
AmpeR Napisano 14. december, 2022 Prijavi Napisano 14. december, 2022 Ne kaže na segrevanje v tem koncu. Da ne bo kdo mislil, da v Sloveniji ni sibirije😁 Sam -32°C je kar hard🥶. 5 Citiraj
Slivka Napisano 14. december, 2022 Prijavi Napisano 14. december, 2022 Narobe razmišljaš. Če ne bi bilo segrevanja, bi bila temperatura kakšnih -37°C... 1 Citiraj
AmpeR Napisano 21. december, 2022 Prijavi Napisano 21. december, 2022 A ste kaj bolani? Najprej en otrok, potem drugi, pol jaz, tretji otrok in zdaj spet 1.otrok.... Vročina do 39°C.... 1 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 21. december, 2022 Prijavi Napisano 21. december, 2022 pred 7 minutami je AmpeR napisal: A ste kaj bolani? Najprej en otrok, potem drugi, pol jaz, tretji otrok in zdaj spet 1.otrok.... Vročina do 39°C.... ful razsaja te dni. jaz sem bil 4 dni malo matast, tko da sem še fajn cez prišel 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.