Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Očitno pošiljajo malo drugače....tudi sam imam e-račun, verjetno zdaj ta teden.... -
Liderpnevmatik smatra do 3 leta stare gume, kot nove. Nemčija smatra po zakonodaji, do 2 leti stare gume, kot nove. Tudi novegume.si smatrajo do 2 leti kot nove, če dobijo starejše od dobavitelja zavrnejo. Namenoma čakam , da bo 15. proč, na starih gumah, da potem naročim nove. Upam, da se bo kako starejšo robo prej prodalo.
-
Hvala za informacije, sem že naredil cca 25k km z njimi in so super, zdaj imam pa že zimske gor.
-
Na športne avte dajejo namenoma malo postarane gume gor, kot pravijo. Seveda ne ležijo pod kozolcem. Sem gledal dokumentarc na to temo. Govora je bilo o poršejih.
-
Ko kupis nove gume se nova guma smatra do enega leta starosti. Torej ti pravno gledano kamot lahko posljejo DO enega leta staro gumo in se se vedno smatra, kot nova. Leto pa pol je pa malo huda. Na tvojem mestu bi jih poslal nazaj oz. v kolikor si se odlocil, da jih obdrzis bi jim lahko vsaj kak mail poslal in da ti nekaj denarja vrnejo glede na starost. Jaz vem da sem ze parkrat kupil gume k so bile nove, vendar stare vec kot eno leto in sem jih dobil za 30% ceneje.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)