Bini Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april pred 10 urami je godlike napisal: Moj je za sovoznikovim predalom. 😆 Kot v večini primerov... 🤗👍😉 1 Citiraj
Scr3am Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april pred 14 urami je godlike napisal: Moj je za sovoznikovim predalom. 😆 Ja saj mazda ima isto tako. Zamenjan je v 1 min. Citiraj
g.Wankel Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april Ob službenem laptopu Lenovo, se mi je polila voda, šla v USB pa mikrofon luknjo. Zvočniki niso delali, mikrofon ni delal, USB je javljal napako. Jaz sem se že pripravil na izredno odpustitev, zdej pa čudežno vse dela 😀 2 1 2 Citiraj
Boss Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april Kjer model pa maš? Lenovo zna nekako zaščitit, da ne crkne zadeva kr tako. Ponavadi gre le tipkovnica, če je kaka bolj pocasta pijača. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Ni glih neke temperature. No vsaj snega ni😁 2 Citiraj
Slivka Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Saj ne vem, kaj je bolj nevarno: bolezen ali slovenski zdravniki... 1 2 Citiraj
Z M A J Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Več plačal za zamenjavo (kvalitetnih) zavornih ploščic na kolesu, kot mi je dr. Pelko računal za zamenjavo le-teh na Geckotu, no saj cena tega kolesa je pa verjetno tudi višja od Hyundajca. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Seveda. Swiss Stop so 23-30€. Pa če menjaš obojne, je že 50-60€. Delo pa kolko je pecikl mehanik nesramn. A si še olje zravn menjal? Jaz na 3 leta zgulim komplet sprednji na kolesu. Citiraj
Z M A J Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april Tako je, spredaj in zadaj; 60€, ampak bo zdaj nekaj tisoč mir, verjetno dobro leto. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Že tri dni zapored vstajam ob štirih zjutraj, da zrolbam sneg z dvorišča in tako naredim prostor za šolski avtobus, ki pride po šolarje. Komaj čakam, da mine pomlad... 1 2 1 1 Citiraj
Boss Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Pa a nisi ti lopata mojster, črni pas 3. Dan (Sandan)? Jutri pa boš lahko že 4.dan (Yondan). 3 1 Citiraj
FuManchu Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april pred 25 minutami je Boss napisal: Pa a nisi ti lopata mojster, črni pas 3. Dan (Sandan)? Jutri pa boš lahko že 4.dan (Yondan). Ne črni pas ampak črna lopata 1 2 Citiraj
Matick Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april pred 29 minutami je Boss napisal: Pa a nisi ti lopata mojster, črni pas 3. Dan (Sandan)? Jutri pa boš lahko že 4.dan (Yondan). On rabi 5.dan (vseskidan) 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Pred eno uro je Boss napisal: Pa a nisi ti lopata mojster, črni pas 3. Dan (Sandan)? Jutri pa boš lahko že 4.dan (Yondan). A b ti rd mojo lopato sreču - naslednidan... 4 Citiraj
sportman333 Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Pred eno uro je Boss napisal: Pa a nisi ti lopata mojster, črni pas 3. Dan (Sandan)? Jutri pa boš lahko že 4.dan (Yondan). Pasovi gredo na žalost samo do 10.dneva🤣 1 Citiraj
Boss Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april pred 3 urami je Slivka napisal: A b ti rd mojo lopato sreču - naslednidan... @g.Wankel help needed ASAP 😨 Citiraj
godlike Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Grem slikat ven? Samo moji na felnah so črni. 5 Citiraj
FuManchu Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Kje pa dobiš črne znake? Js bi jih šal tud gor mogoče😁 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Neki FORD logotipov mam še na motorju se mi zdi Citiraj
godlike Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april (urejeno) pred 2 urama je FuManchu napisal: Kje pa dobiš črne znake? Js bi jih šal tud gor mogoče😁 Črno so na ST ali ST-Line. Imam zimske felne od Mondeota s modrimi znaki. Pa niso isto veliki, par mm je razlike. Popravljeno 25. april od godlike 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 29. april Prijavi Napisano 29. april Danes je težak dan za menoj. Zaradi gneče na avtocesti je bilo treba teči po Trstu, da smo ujeli termin za katerega smo imeli karte. Razstava van Gogha. Kadar se grem turista, pustim uro doma, in takšno časovno uokvirjanje mi sploh ne paše. Jutri druga pesem. Z mulcem ribarjenje. Imam že vse pritikline v hladilniku, spet bo polno aluminija v kanti za embalažo. 2 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april Aaaa, zato so ribiške takšne, kot so. Po petih piksnah iz reke potegnejo polmeterske sardele... 3 Citiraj
Bini Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april Usoden zaplet: reševalci prispeli po 23 minutah, prisotni pa ga niso oživljali WWW.PRIMORSKI.EU Operativni urad deželne službe za nujno medicinsko pomoč Sores je danes ob 14.15 prejel telefonski klic v sili, o... Kam gre človečnost.... 🤔🫣😥 1 Citiraj
FuManchu Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april Pred eno uro je Bini napisal: Usoden zaplet: reševalci prispeli po 23 minutah, prisotni pa ga niso oživljali WWW.PRIMORSKI.EU Operativni urad deželne službe za nujno medicinsko pomoč Sores je danes ob 14.15 prejel telefonski klic v sili, o... Kam gre človečnost.... 🤔🫣😥 V 3 pm... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.