Z M A J Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april pisane marjetice 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 30. april Prijavi Napisano 30. april pred 18 urami je Slivka napisal: Aaaa, zato so ribiške takšne, kot so. Po petih piksnah iz reke potegnejo polmeterske sardele... Iz bajerja pa brancine. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj Kak dolgočasno vreme je tole, še tle se nič ne dogaja.... 1 Citiraj
Bini Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj pred 22 minutami je Boss napisal: Dobr, da sem v službi. Enako..... 🫤😉 2 Citiraj
Bini Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj Najboljš je delat, ko je dež in petek po praznikih,ker je vse prazno po Ljubljani in nasploh povsod... 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj dne 30. 4. 2024 ob 23:51 je Mraušk Mčk napisal: Iz bajerja pa brancine. Ihanskega brancina? 2 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj (urejeno) Ihanski brancin v celem stanju zelo dobro plava. Popravljeno 3. maj od godlike 3 1 Citiraj
AmpeR Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj Tudi v dežju je fajn pohajat in nič jamrat😁 V trenutku sem bil stuširan. 4 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Pri nas v službi imamo modela, ki ga kličemo 007. 0 znanja 0 sposobnosti 7 kavic na šiht In ta model danes pride ravno meni ropotat v pisarno. In to že navsezgodaj zjutraj, na tešče... 4 2 Citiraj
Janez007 Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj pred 48 minutami je Slivka napisal: Pri nas v službi imamo modela, ki ga kličemo 007. 0 znanja 0 sposobnosti 7 kavic na šiht In ta model danes pride ravno meni ropotat v pisarno. In to že navsezgodaj zjutraj, na tešče... Še dobro, da nisva v isti službi ... 😃 2 Citiraj
Matick Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj pred 52 minutami je Janez007 napisal: Še dobro, da nisva v isti službi ... 😃 A bi pol pr @Slivka imel kr dva Bonda v pisarni? 🤣 2 2 1 Citiraj
Janez007 Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj pred 8 minutami je Matick napisal: A bi pol pr @Slivka imel kr dva Bonda v pisarni? 🤣 A on je pa 000? 😁 Citiraj
Matick Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj pred 8 minutami je Janez007 napisal: A on je pa 000? 😁 Glede na to da je stalno kle gor, verjetno res nima casa niti za kavo 8 Citiraj
Bini Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj Pred eno uro je Slivka napisal: A si ti kdaj lopato od blizu videl? Ta tvoja lopata nebo zdržala vsega tega dela kot si ga že ti tule obljubil.... 5 Citiraj
Z M A J Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj Real Madrid v zaostanku proti Bayernu. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Očitno je problem, ker sta Mazda in FucksWagen parkirana v isti garaži - pa se je Mazda nalezla... 4 1 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.