Z M A J Napisano 13. julij Prijavi Napisano 13. julij Sem si rahlo nategnil ramenske vezi, no bo pa šola za naslednjič, da se bencinske ne-pohodne kosilnice ne podcenjuje in vozi zgolj z eno roko in to šibkejšo, levo. Vseeno še nisem za v DeSUS, hehe 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij Kosilnice niso za vsakogar. Mene če vedno kolk je... od 14 dni nazaj, ko sem kosilnico (s pogonom) probal vlačit v strminah ki jim ni namenjena. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Joj kak mi je tečno nazaj na banko nosit te funte, ker jih skoraj nikjer v trgovinah in lokalih niso jemali... Nočejo trgovci imeti posla z gotovino, manj dela.... 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Hehe, v združenem kraljestvu imajo še berači pos terminale. Pa čedalje več jih je 2 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal: Hehe, v združenem kraljestvu imajo še berači pos terminale. Pa čedalje več jih je To so svobodni umetniki, berači nimajo za pos.... 😉 Citiraj
Bini Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij pred 8 urami je Boss napisal: Zakaj si pa sploh funte kupoval? Za vsak slučaj, če kje kartice nimajo ali pa je pos v blokadi-okvari, kar se mi je na potovanjih že zgodilo. Celo pri nas se je parkrat vse podrlo jaz pa poln vozek pa nič €... Luda kuča..... 🫣🥴😵💫 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij pred 49 minutami je Bini napisal: To so svobodni umetniki, berači nimajo za pos.... 😉 A ni to eno in isto. Vsaj pri nas. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij pred 5 minutami je Mraušk Mčk napisal: A ni to eno in isto. Vsaj pri nas. Mogoče pri nas... 🤔 Citiraj
Slivka Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij Pa zakaj se to vedno meni dogaja? 11.6. sem na Elektro Primorska dal prijavo, da elektriko sicer imamo, da pa je na liniji do hiše nekaj narobe in bi bilo potrebno urediti, preden kakšen močnejši veter ne polomi vsega skupaj in bodo kabli po tleh... Danes vprašam na Elektro Primorska, kaj je na stvari in nihče ne ve ničesar in trdijo, da nisem dal prijave. Jaz imam pa na računalniku shranjeno, kdaj sem oddal prijavo in kaj je v prijavi pisalo... 1 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij Še kakšen Inšpektorat v vednost v mail zraven, pa se bodo takoj spomnil 😀 1 Citiraj
Boss Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij ... še celo na uno prijavo pred leti za čas žledoloma. 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij V času žledoloma je Elektro opravil svoje delo. Sicer je trajalo 13 dni, ampak glede na okoliščine se ni kaj dosti za pritoževati. Takrat je bil bolj problem Telekom. V štirinajstih dneh so nekaj spojili tako, za silo, in več ni delalo kot pa je delalo. Da so pa opravili delo tako, kot je treba, je pa trajalo nekaj več kot dve leti... 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij pred 3 urami je Slivka napisal: Danes vprašam na Elektro Primorska, kaj je na stvari in nihče ne ve ničesar in trdijo, da nisem dal prijave. Jaz imam pa na računalniku shranjeno, kdaj sem oddal prijavo in kaj je v prijavi pisalo... Računali so, da boš vsak čas brez štroma in ne boš mogel laufat računalnika da bi jim dokazoval prijavo. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
FuManchu Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij pred 6 minutami je Shrek napisal: Normalno za ta letni čas... 🤣Na 24 kur je to vse na ognjenih alarmih že 3 Citiraj
Boss Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij Vedno smo bili navajeni, da je bil julij najtoplejši mesec - ne vem zakaj nas hočejo prepričat, da smo nekoč julija hudili v bundah. 2 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij pred 1 uro je FuManchu napisal: 🤣Na 24 kur je to vse na ognjenih alarmih že Ma to ni normalno, meni se že cel popoldan vrti. Ali se mi pa od štirih kozarcev jegra pa dveh kozarcev Henessyja. Ampak ni normalno 😵 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. julij Prijavi Napisano 19. julij Nekoč, v ne tako davni preteklosti, so tiste, ki niso bili pridni, poslali na Goli otok. Dandanes take pošljejo urejat arhiv... Ne vem, kaj sem se svoji šefli zameril, da sem že dva dni v arhivu? 3 Citiraj
godlike Napisano 20. julij Prijavi Napisano 20. julij Po vseh letih dopustov v Italiji, je že bil čas, da kaj fašem. Parkiral sem vse povsod, a na najbolj mirnem, hotelskem parkingu, je se en biser naslonil na avto. Hotel kamer nima, tako da je šlo na parking. 3 4 Citiraj
FuManchu Napisano 20. julij Prijavi Napisano 20. julij E jebiga. To je davek, ki ga plačaš ko hodiš po Italiji. Lahko bi bok fasal. 2 1 Citiraj
godlike Napisano 20. julij Prijavi Napisano 20. julij Tudi na parkirišču pod Pohorsko vzpenjačo sem isto fasal na Alfi. To je davek nesposobnih voznikov in ne samo Italijanov. 4 Citiraj
sportman333 Napisano 20. julij Prijavi Napisano 20. julij predvsem mi ni jasno kako folk vozi, več kot očitno ko gredo "rikverc" ogledal sploh ne uporablja in vozi na pamet, ker če gledaš "špegle" se to enostavno ne more narediti, pa greš lahko na cm mimo avta....če je šel pa naprej pa itak nima folk filinga in kar rine in rine.... 4 Citiraj
FuManchu Napisano 20. julij Prijavi Napisano 20. julij Mene bi en kmal ruknil pred supernovo. Možakar rine z passatom nazaj in ne vem kam je gledal ampak nazaj že ne. Sem potrobil drugače bi se naslonil name 3 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.