Z M A J Napisano 8. avgust Prijavi Napisano 8. avgust Hči se totalno veselila tega koncerta, no zdaj pa odpade, razlog pa ... Osumljenec priznal načrtovanje napada na Dunaju, našli tudi navodila za izdelavo bomb | 24ur.com WWW.24UR.COM 19-letnik, ki so ga v sredo aretirali v Avstriji, je priznal, da je načrtoval napad na koncertu pevke Taylor Swift na Dunaju. Med hišno preiskavo... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 13. avgust Prijavi Napisano 13. avgust Sekundo preden sem slikal, je kazal še 37 ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 13. avgust Prijavi Napisano 13. avgust Vročina? Resno? Jaz pa na biciklu. Prav prijetno je bilo - ok je ob pol enih sem zaključil in takrat verjetno kej več kot 31 ni bilo. 1 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust dne 13. 8. 2024 ob 19:33 je Boss napisal: Vročina? Resno? Jaz pa na biciklu. Prav prijetno je bilo - ok je ob pol enih sem zaključil in takrat verjetno kej več kot 31 ni bilo. go go pogi team ob 13:00 z oprijetimi hlačkami na žgočem soncu po sredini ceste, aaah 2 Citiraj
Boss Napisano 17. avgust Prijavi Napisano 17. avgust Sem šel tud mimo njih - sej to so tam nekje v Vikrčah v bljižini policijske akademije (Mahoney, Tackelberry, Hightower, Callahan, Harris, Lassard 🤪) 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 22. avgust Prijavi Napisano 22. avgust Zgleda, kot da je hotel pod nekaj zapeljat 🙂 Citiraj
Bini Napisano 22. avgust Prijavi Napisano 22. avgust Moj prejšnji avto je to, sedaj hčerin. Zapeljala je enemu kombiju-kamionetu v zadnji del avta.... Dobro, da ima kasko.... 😁 Baje je na meji dotalke, bomo videli kaj bomo, mogoče se bo celo taka prodala..... 1 Citiraj
Shrek Napisano 22. avgust Prijavi Napisano 22. avgust Če je hčera bla na telefonu, ko se je prlimala... 1 Citiraj
Bini Napisano 22. avgust Prijavi Napisano 22. avgust pred 2 urama je Shrek napisal: Če je hčera bla na telefonu, ko se je prlimala... 🫣😂Sem mislil, da te drože zanimajo..... 😉 Ne ni bla, ženske pa to.... Citiraj
MazdaBoy Napisano 22. avgust Prijavi Napisano 22. avgust pred 6 urami je Bini napisal: Moj prejšnji avto je to, sedaj hčerin. Zapeljala je enemu kombiju-kamionetu v zadnji del avta.... Dobro, da ima kasko.... 😁 Baje je na meji dotalke, bomo videli kaj bomo, mogoče se bo celo taka prodala..... Sam da je vse ok, pleh se bo že zrihtu. 3 1 Citiraj
Justus Napisano 22. avgust Prijavi Napisano 22. avgust pred 11 urami je Bini napisal: Moj prejšnji avto je to, sedaj hčerin. Zapeljala je enemu kombiju-kamionetu v zadnji del avta.... Dobro, da ima kasko.... 😁 Baje je na meji dotalke, bomo videli kaj bomo, mogoče se bo celo taka prodala..... Samo da je s hčerko vse v redu, vse drugo se da nadomestiti ... 3 1 Citiraj
Bini Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Razen, da si v prvo predrag in kupec kupi cenej varjanto od tvoje, tak kupec je odšel in ga ni nazaj, ko ceno spustiš🥴Malo moraš bit realn.... Te oglede za trojko je naredila hčera, jaz in še kak cenilec, ki določa vrednost za razbito trojko... 1 3 Citiraj
NevLado Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 16 minutami je Bini napisal: Razen, da si v prvo predrag in kupec kupi cenej varjanto od tvoje, tak kupec je odšel in ga ni nazaj, ko ceno spustiš🥴Malo moraš bit realn.... Te oglede za trojko je naredila hčera, jaz in še kak cenilec, ki določa vrednost za razbito trojko... To bi se dalo popravit, škoda je tega avta, motor se je pa tudi komaj ulaufou Če boš pa po delih prodajal, pomoje interesa za motorčke špeglov bo precej 4 Citiraj
Bini Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 15 minutami je NevLado napisal: To bi se dalo popravit, škoda je tega avta, motor se je pa tudi komaj ulaufou Če boš pa po delih prodajal, pomoje interesa za motorčke špeglov bo precej Bomo videli, odvisno od zavarovalnice.... 🤔 Km ima pa res malo.... 🤗😉 1 Citiraj
Agerg Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust Pred eno uro je Bini napisal: Razen, da si v prvo predrag in kupec kupi cenej varjanto od tvoje, tak kupec je odšel in ga ni nazaj, ko ceno spustiš🥴Malo moraš bit realn.... Mogoče pri Mazdi, se strinjam. Ker je kupcev pri nas bolj malo. Pri znamkah, kjer je kupcev več, je to najbolj trotlzihr način, da boš čimveč iztržil. Kdor gre stran pač gre. Pride nov mimo. 2 Citiraj
godlike Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 1 uro je Bini napisal: Razen, da si v prvo predrag in kupec kupi cenej varjanto od tvoje, tak kupec je odšel in ga ni nazaj, ko ceno spustiš🥴Malo moraš bit realn.... Te oglede za trojko je naredila hčera, jaz in še kak cenilec, ki določa vrednost za razbito trojko... Pri Hočah. Hah 1 Citiraj
Janez007 Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust pred 2 urama je Bini napisal: Razen, da si v prvo predrag in kupec kupi cenej varjanto od tvoje, tak kupec je odšel in ga ni nazaj, ko ceno spustiš🥴Malo moraš bit realn.... Te oglede za trojko je naredila hčera, jaz in še kak cenilec, ki določa vrednost za razbito trojko... Tale voznica je bila pa med vožnjo z glavo nekje drugje, mogoče na FB ... Citiraj
sportman333 Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust kot je videti so airbag-i zunaj, to ti bodo dali totalko, odvisno tudi koliko je fasal motor.....jaz osebno bi to prodal kot celoto, vsekakor pa boš na (bo hčerka na) izgubi. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.