Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 11 urami je sportman333 napisal:

Ali ima še kdo danes (trenutno od cca 21.30 dalje) težave z NEO telekom TV? (ne dela jim web, ni ogleda za nazaj, itd...)

Pri meni je vse delovalo, sicer bi podmladek hitro kaj potožil, hehe

• Všeč 2
  • Haha 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Me kliče hčerka: 

- "Jest mam pa en problem. Sem ugotovila, da sem zgrešila pot, pa sem obrnila nazaj, zdaj se pa avto ne premakne ne naprej ne nazaj..."

Ko pridem tja, me pa pričaka tale prizor:

IMG_20241103_142504223.jpg

• Haha 2
  • Začuden 5
  • Žalosten 2
Napisano

Ja, kaj neki bi bilo? Obračala je, šla preblizu roba, sprednji gumi sta šli čez in preden je pritisnila zavoro, je bila pod cesto. In na vsem lepem ni šlo več ne naprej ne nazaj...

Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Aja s tem se lahko prav po cesti voziš? :D

Pa sej ni na cesti. :nevem:

33112_1.png

Napisano

Sm kmet an s hribu doma an ne zastopm usega tega...

K rečm šefu, de bi mn poveču plačo, mn reče, de nej bom tih an nej delam, kr je vsakdo zamenjljiv in brez kateregakoli od nas lahko teče delo dalje - a ko pa hočem dan dopusta pa ni nikogar, ki bi me lahko zamenjal...

• Všeč 3
  • Žalosten 1
  • Ni všeč 1
Napisano

Zdej dobil na compu obvestilo, da bo Gates končal podporo za Okna 10:blink:

To pomeni kaj točno?

Ne da se brati nebuloz in sem iksal😁

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Ne bo več varnostnih popravkov.

Torej konec kakršnih koli posodobitev.

Že 2 leti (od oka) ni več nadgradenj.

Če se le da, idi na W11. Če imaš računalnik, ki jih podpira, potem ne vidim razloga, da ne bi.

Popravljeno od godlike
Napisano

Danes med vožnjo skozi Domžale naletel pred mano na avtošolo, kjer je pisalo nekaj v smislu "strah za volanom", če niste prepričani v svojo vožnjo in imate strah za volanom, pridite k nam.

No kako je izgledala ta vožnja "s strahom za volanom" raje ne opišem, ker sem po nekaj minutah se odločil da grem mimo v vsakem primeru, magari čez polno črto, ker takšni primerki enostavno niso za na cesto. Naj klinčev poligon toliko časa trenira, ali pa na kakšnem simulatorju vožnje, ne pa da povzroča gnečo sredi cestnega prometa.

P.S. očitno gre za nekakšno "tržno nišo", da bodo poskusili prestrašence dobiti v svojo avto šolo, ampak res čudna izkušnja je tole, matrwola, heh

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ja... 

Ni mi jasno, kak lahko določeni pacienti naredijo izpit. 

• Všeč 3
  • Žalosten 1
Napisano

Ni vsak za volan. Nekateri bolje, da hodijo peš ali samokolnico v roke...

N7rRRL1.jpg

Napisano

Preveč je nekih inštruktorjev, ki kar neki tiščijo na cesto človeka, pa se vid, da je ves mlahav in nesiguren, potem pa delajo kolone in nervirajo vse povprek, pa bog ne daj, da bi kdo kaj reku. Tud jst ne razumem te logike. Pejt na poligon in ga jahi tam dokler ne bo suveren za na cesto, pa pač ne bojo vsi šli na glavno vožnjo z minimalnim številom ur. 🙄

• Všeč 1
  • Hvala 1
Napisano

Problem je, ker se vsi vprašajo, koliko bo izpit koštal. 

Narobe!

Vprašat se je treba, a bo prinesel domov celo glavo, ko bo sam za volanom, brez inštruktorja...

Napisano
pred 5 urami je samSimon napisal:

Preveč je nekih inštruktorjev, ki kar neki tiščijo na cesto človeka, pa se vid, da je ves mlahav in nesiguren, potem pa delajo kolone in nervirajo vse povprek, pa bog ne daj, da bi kdo kaj reku. Tud jst ne razumem te logike. Pejt na poligon in ga jahi tam dokler ne bo suveren za na cesto, pa pač ne bojo vsi šli na glavno vožnjo z minimalnim številom ur. 🙄

Problem je, ker smo normalizirali to, da ima vsak izpit. Razen če si res res res res čuden. 

Drugače vsak naredi izpit, prej ali slej...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.