Brane Napisano sobota ob 16:27 Prijavi Napisano sobota ob 16:27 Po moje boš potreboval novo šipo Citiraj
godlike Napisano sobota ob 16:31 Prijavi Napisano sobota ob 16:31 Zalito se vidi. Vsaj tisti, ki smo bolj pikolovski. Citiraj
Boss Napisano sobota ob 17:28 Prijavi Napisano sobota ob 17:28 Odvisno kje je poškodba. Če je v vidnem polju direkt pred tabo pol menjat če pa je kje bolj nemoteče pa bo tu popravilo OK. 3 Citiraj
sportman333 Napisano sobota ob 19:02 Prijavi Napisano sobota ob 19:02 Je na sopotnikovi strani, tako da ni moteče za vožnjo....če zalijejo vem da bo pika, ne menja se mi trenutno zdaj cele šipe :), to še vedno lahko naredim kdaj kasneje, no razen če je preveč globoko in mi bo počila v vsakem primeru.....sem se zdaj naročil na carglass pa da vidim kaj bodo mojsti povedali (na spletu ko oddaš obrazec, menijo, da če je manjša razpoka kot eur kovanec potem naj bi to lahko popravili), no bom videl ko bom tam opravil pregled....če bo potrebna menjava bom zahteval original šipo (vem da ste nekateri že pisali o tem), kako je mnenje je bolje iti k ličarju/kleparju, kjer se s tem tudi profi ukvarjajo ali carglass? Citiraj
FuManchu Napisano sobota ob 20:12 Prijavi Napisano sobota ob 20:12 Meni nebi na pamet padlo, da bi peljal k carglass šalabajzerjem menjat šipe. Na Mazdi sem peljal lokalnem avtoličarju. Res, da v svoji režiji. Sem že čez carglass toliko slišal, da enostavno niso rešitev zame. Glede popravil pa verjetno obstaja še kdo drug. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Nočem se hvaliti, ampak v naši firmi sem edini, ki zna zamenjati prazno rolico WC papirja... 3 1 Citiraj
samSimon Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Dobr, pa sej tam tut doktorji niso glih med bolj sposobnimi 😈 Citiraj
Slivka Napisano pred 47 minutami Prijavi Napisano pred 47 minutami Nimam sreče, nimam sreče. Še, ko jamram, se ljudje zabavajo in jim je smešno... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.