Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Odvisno kje je poškodba. Če je v vidnem polju direkt pred tabo pol menjat če pa je kje bolj nemoteče pa bo tu popravilo OK.

33112_1.png

Napisano

Je na sopotnikovi strani, tako da ni moteče za vožnjo....če zalijejo vem da bo pika, ne menja se mi trenutno zdaj cele šipe :), to še vedno lahko naredim kdaj kasneje, no razen če je preveč globoko in mi bo počila v vsakem primeru.....sem se zdaj naročil na carglass pa da vidim kaj bodo mojsti povedali (na spletu ko oddaš obrazec, menijo, da če je manjša razpoka kot eur kovanec potem naj bi to lahko popravili), no bom videl ko bom tam opravil pregled....če bo potrebna menjava bom zahteval original šipo (vem da ste nekateri že pisali o tem), kako je mnenje je bolje iti k ličarju/kleparju, kjer se s tem tudi profi ukvarjajo ali carglass?

Napisano

Meni nebi na pamet padlo, da bi peljal k carglass šalabajzerjem menjat šipe.

Na Mazdi sem peljal lokalnem avtoličarju. Res, da v svoji režiji.

Sem že čez carglass toliko slišal, da enostavno niso rešitev zame.

Glede popravil pa verjetno obstaja še kdo drug.

• Všeč 1
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Dobr, pa sej tam tut doktorji niso glih med bolj sposobnimi 😈

Napisano
dne 23. 6. 2022 ob 10:04 je AmpeR napisal:

A mi lahko kdo to razloži, kako je to možno?

Dva dni nazaj sem bil službeno na xy lokaciji, kjer sem opravljal svoje delo. Tam pa so imeli še prodajalno očal (optika). Lastnika sem vprašal, če imajo kaka športna očala za na MTB in sledila je debata o teh očal.... 

Danes pa mi FB ponuja oz. vsiljuje reklame za točno taka očala raznih ponudnikov?!?!?! Pa nisem prav nič guglav glede tega na spletu.

Kako je možno? FB trgovska Udba vse prisluškuje? 

Očitno bo nekaj na tem...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Morda ste tudi sami opazili, da so se na vaših mobilnih telefonih kmalu potem, ko ste z...

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Očitno bo nekaj na tem...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Morda ste tudi sami opazili, da so se na vaših mobilnih telefonih kmalu potem, ko ste z...

No, lepo vas prosim, ne bit covid experti ... jasno je, da stvari ki jih ljudje ne razumemo začnemo formulirat kot teorija zarote

Dejmo rečt, da živiš na hribu, kjer imaš svoj wifi...in po spletu brskaš sončna očala

Tvoj sosed živi na drugem hribu, ki ima tudi svoj wifi...in po spletu brska mazde

Avtomatsko, ko se bosta s sosedom obiskala, bo en drugemu "podelil" ta info in se bo začela formulacija oglasov za tvojo persono

Zdej lahko se odločiš in "opt outaš" iz teh personaliziranih reklam in boš pač dobival naključne reklame..

---

Če se pa dotaknemo še obdelavo zvoka in prisluškovanje...

Na vašo veliko žalost vas moram razočarat, da je obdelava vsega zvoka, ki ga tvoj telefon zazna potencialno tako zahteven proces, da bi moral telefon šibat gigabajte podatkov in porabljat nenormalne količine energije, da bi vse skupaj ustrezno sprocesiral

Vendar pa obstajajo finte, kjer določene besede tvorijo unikaten spekter frekvenc - tako lahko naprimer vaš telefon na mizi oživi ob besedah "hey siri al pa hey google" - ker telefon posluša tej kombinaciji frekvence

Dejmo pod črto rečt, da po mojem predvidevanju dopuščamo možnost, da obstaja nabor besed, ki povzročijo markacijo določenih lastnosti v aplikacijah, ampak resnično bi bilo nemogoče obdelovat vse zvoke

Pa da ne bom označen kot covid expert bi sam še dodal da sem po izobrazbi mag. inž. računalništva in informatike in z veseljem odgovorim še na kakšno takšno vprašanje

• Všeč 5
  • Hvala 1
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

No, lepo vas prosim, ne bit covid experti ... jasno je, da stvari ki jih ljudje ne razumemo začnemo formulirat kot teorija zarote

Dejmo rečt, da živiš na hribu, kjer imaš svoj wifi...in po spletu brskaš sončna očala

Tvoj sosed živi na drugem hribu, ki ima tudi svoj wifi...in po spletu brska mazde

Avtomatsko, ko se bosta s sosedom obiskala, bo en drugemu "podelil" ta info in se bo začela formulacija oglasov za tvojo persono

Zdej lahko se odločiš in "opt outaš" iz teh personaliziranih reklam in boš pač dobival naključne reklame..

---

Če se pa dotaknemo še obdelavo zvoka in prisluškovanje...

Na vašo veliko žalost vas moram razočarat, da je obdelava vsega zvoka, ki ga tvoj telefon zazna potencialno tako zahteven proces, da bi moral telefon šibat gigabajte podatkov in porabljat nenormalne količine energije, da bi vse skupaj ustrezno sprocesiral

Vendar pa obstajajo finte, kjer določene besede tvorijo unikaten spekter frekvenc - tako lahko naprimer vaš telefon na mizi oživi ob besedah "hey siri al pa hey google" - ker telefon posluša tej kombinaciji frekvence

Dejmo pod črto rečt, da po mojem predvidevanju dopuščamo možnost, da obstaja nabor besed, ki povzročijo markacijo določenih lastnosti v aplikacijah, ampak resnično bi bilo nemogoče obdelovat vse zvoke

Pa da ne bom označen kot covid expert bi sam še dodal da sem po izobrazbi mag. inž. računalništva in informatike in z veseljem odgovorim še na kakšno takšno vprašanje

Ljudem se dozdeva da jih telefon poslusa, ker npr. imas na facebook prjatla ki nonstop online isce lopate, in bo logicno on na fb dobivov reklame za lopate, ampak ker si pa ti preko messengerja redno v kontaktu s tem prijateljem, bo tudi tebi fb znov predlagat kaksno lopato, ker ce sta prijatelja imata mogoce podobne interese. Ti pa lahko mislis da tvoj telefon prisluskuje, ker se s tem prijateljem o lopatah pogovarjata samo v zivo, in dobis obcutek da telefon poslusa, ne da dobiva info iz drugih virov

Napisano

LMAO.

Seveda vas telefon posluša, proizvajalec telefona ali pa kar operacijskega sistema pa te podatke proda oglaševalcem.

Poskusite se z zgolj eno osebo pogovarjati eno povsem novo stvar ...

Napisano

Za test lahko vsak večer začnete odpirat Lisca spletno stran, pa garantiram da bo ženi tudi popnal kot oglas na Fb prej ali slej, mogoče boste pa imeli kaj od tega :lol:

Napisano
pred 48 minutami je dvorjan napisal:

LMAO.

Seveda vas telefon posluša, proizvajalec telefona ali pa kar operacijskega sistema pa te podatke proda oglaševalcem.

Poskusite se z zgolj eno osebo pogovarjati eno povsem novo stvar ...

Ja sej, kako sem pa pol dobil reklamo za penis enlarger? Kaj mi v gate gleda al kaj? 😜

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če primerjam ceno avta in TV je tudi kakovosten OLED relativno poceni. Sam več časa preživim pred TV kot v avtu. Leta 2020 sem plačal za LG C3 55" dobrih 1.200 € ... in po 4-ih letih lahko rečem, da je vreden vsakega centa. To pa veliko težje rečem za 4 gume Michelin Pilot 4, ki so koštale 950 €.   Zadnjič so na hitro za taščo kupili manjšega navadnega LED, za 300€,  .... jih je škoda, ker je slika neprimerno slabša. 
    • Ja ja to sem mislil, vzporedno-spredaj, ne da je biu za ceu avto pred tabo, tudi preden je prišel na pospeševalnega, si ga že videl na desni spredaj tak, da se je dalo predvidevat kaj bo hotel od tebe In v takem primeru, lih pravim, da če vem, da ima on pospeševalnega in nima druga kot se za vključit pač spustiš. Ne vem pa kaj se je dogajalo pred posnetkom. Lahko da se ti takole vključuje ta isti kombi že trikrat prej v tednu, potem pa razumem, da imaš že dosti. Gledam že 20. posnetek, tole je še ena možnost, mrtvi kot. Ko je prišel na pospešvalnega si mu ti v mrtvem kotu, tk da je čist možno, da te do blendanja sploh registriru ni o.O
    • Jaz tudi... se je cool OLED, ampak, ker imam v povprečju verjetno manj kot pol ure prižgan TV se tudi sam nisem odločil za OLED. 
    • mogoče malo nenavadno za KR, to je nekaj čisto normalnega za LJ :), itak očitno ni iz KR ker bi lahko že preje zavil desno in ne na semaforju....
    • Ja sej, kako sem pa pol dobil reklamo za penis enlarger? Kaj mi v gate gleda al kaj? 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.