Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ja, vozila se je na sovoznikovem sedežu pred letom, ko so mi na Avtotehni dali dizelskega na kratko testno vožnjo... Pač človek upa, da se bo navadila na večji avto, saj je pred leti štartala na Kii Pride in Yarisu in je do danes "zrastla" do Qashqai-ja. CX-60 je dejansko velik avto, jaz sem rabil kar ene 2-3 tedne, da sem se navadil. Za prvi avto doma in neke izvenmestne ture je super, za po mestu in javne parkinge pa verjetno kaj manjšega bolj sede... Ne, nobenih težav nima. Pač privoščil sem si avto po svojem okusu, ker sem večinoma vozil službene avte vsaj 1-2 razreda nižje in upal, da bo ostal doma ženi, ko bom spet na službenem. Saj ni rečeno da bo na koncu šel od hiše, ampak zaenkrat pač tako kaže, jaz pa uživam dokler gre 😀
-
Cool Blue Intense in Night Breaker niso iste žarnice 😉 Po sliki sodeč, si imel Cool Blue.
-
Danes odlična cena za mali servis No, še filter olja pa je A se olje ki je zapakirano v 1 letu kaj postara?
-
Danes me je Gelipter poklical, da je ena gospodična ptišla v mazda salon v KP, dala keš na mizo in se odpeljala z edino cx 30 z novim dinozavrom. Brez da bi gasploh preizkusila voziti. Sedaj z Gelipterjem čakava, da ga čez kak dan pripelje in ga vrne v salon. Potem bova lahko šla na testno vožnjo. 😊
-
Kot sem že zapisal, sam gledam dpma Philipsov OLED že od 2019.Verjetno ni potrebno poudarjati, kakšna je bila takrat cena zanj. Tako, da vem, kako mora izgledati dobra slika. Sem pa vprašal le za mnenje, če je kdo slučajno že nabavil to Sony bravia 9. Ker v nobeni trgovini tu na obali je nimajo in ne more# v živo videti kvaliteto slike. Še v Lj. jih je bore malo.
-