Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Jaka32 napisal:

Se je meni zgodilo, podpisem tole.

Tip se je izgovarjal da je Mazda steklo mozno dobiti samo na Japonskem in ga prakticno ni v Evropi.

No, ko sva se skregala in ko je videl da je izpadel cepec, je original Mazda steklo prislo v Celje v treh dneh.

Da ne omenjam gospe na telefonu ki je obljubila da bom dobil original steklo... laznivka smrdljiva.

Si ze ob prvem pregledu/naročilu eksplicitno zahteval original z logotipom? (ali si najprej samo mislil, da bodo uredili kot si ti menil da bi morali....), to je bistvena razlika 🤣

Napisano

Kolikor se spomnil je že enkrat napisal, da se je vse prej dogovoril a je nekje prišlo do kratkega stika in so mu dali notri neoriginal.... :nevem:

Napisano
pred 11 urami je sportman333 napisal:

Si ze ob prvem pregledu/naročilu eksplicitno zahteval original z logotipom? (ali si najprej samo mislil, da bodo uredili kot si ti menil da bi morali....), to je bistvena razlika 🤣

Ja.

Saj pravim, da je zenska obljubila preko telefona original, ker sem zahteval original. Tudi na mail mi je potem dala datum in zahtevo za zeljen original. Crno na belem.

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Shrek napisal:

Ni prišlo do kratkega stika, ampak je to njihov način dela. 

To je tih kartelni dogovor.

Zavarovalnice priporočajo njih. Oni na vso silo dajejo neoriginal. In naslednjič ti zavarovalnica ne da original več.

Pa čeprav je menjaval pred njihov pogodben originalno steklo in menjal narobe. Kriv pa si sam, ker se nisi zbunil. Hvala lepa. Lepo na original servis. Pa čeprav sem za našo M2(2010) čakal steklo iz Japonske. Ker je imela senzorske brisalce in so redke v Evropi.

Popravljeno od godlike
Napisano

Mislim, da bo kmalo prišlo do tega, da bodo vse ne original zadostovale za vgradnjo, ker so tako ali tako homolo... in zadostujejo vgradnji.... :nevem:

Bo tako kot pri javnem razpisu, najceneje na trgu bo dobilo prednost.... :wub:

Napisano

Čaki čaki. Na busu imam v prvi šipi nitke in ogrevanje. Neoriginalno steklo tega nima. Zakaj bi dal neoriginalno steklo? 

Napisano
pred 6 minutami je Shrek napisal:

Čaki čaki. Na busu imam v prvi šipi nitke in ogrevanje. Neoriginalno steklo tega nima. Zakaj bi dal neoriginalno steklo? 

Seveda bo tudi neoriginal to imel, ko bo šlo tako daleč brez skrbi, saj mora imeti, če ima original tako... :nevem:

Napisano
pred 26 minutami je Shrek napisal:

Si ziher da nima?

Če je na Fordig sprednja z znakom Gord in Pilkington. Zakaj pol neoriginalni Pilkington, brez Ford znakca, tega ne bi imel?

pred 3 urami je Bini napisal:

Mislim, da bo kmalo prišlo do tega, da bodo vse ne original zadostovale za vgradnjo, ker so tako ali tako homolo... in zadostujejo vgradnji.... :nevem:

Bo tako kot pri javnem razpisu, najceneje na trgu bo dobilo prednost.... :wub:

Plačujem dražje zavarovanje, da vgradiji originalne dele. Pol pa te pošljejo k Carglassu. To me moti...

Seveda vse zadostuje homologaciji. Samo jaz plačam, da pride iz Ford/Hyundai škatle.

Napisano

Mogoče sem narobe napisal... 

Cenejše steklo tega nima... 

So ga hoteli vgradit... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.