SpEkTr Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december A obstaja še kaka pametna alternativa Nissan Note-u , pa recimo Honda Jazz, za drugi avto , za fjakat kak kilometer dva sem in tja, sem in tja mogoče 10km. Moram ženinega bavarca prodat, ker nima več smisla z dizlom.. Citiraj
FuManchu Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december pred 22 minutami je SpEkTr napisal: A obstaja še kaka pametna alternativa Nissan Note-u , pa recimo Honda Jazz, za drugi avto , za fjakat kak kilometer dva sem in tja, sem in tja mogoče 10km. Moram ženinega bavarca prodat, ker nima več smisla z dizlom.. Hondo Jazz vzemi. Majhna poraba, uporaben in zanesljiv. 3 Citiraj
Janez007 Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december Jaz bi pri rabljenem velik poudarek dal na nekaramboliranosti/ohranjenosti/prevožene km. Podobno sem iskal Jazz, Mazdo 2, ... in po naključju naletel na Cliota storia 11 let starega s 15.700 km. Super nakup. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december Jaz bi takoj cliota, sam neče Renoja 😕 2 1 Citiraj
Janez007 Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december pred 2 minutama je SpEkTr napisal: Jaz bi takoj cliota, sam neče Renoja 😕 Poznam to "meni je čisto vseeno za avto ampak Škode ne bi ..." 2 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december pred 51 minutami je SpEkTr napisal: A obstaja še kaka pametna alternativa Nissan Note-u , pa recimo Honda Jazz, za drugi avto , za fjakat kak kilometer dva sem in tja, sem in tja mogoče 10km. Moram ženinega bavarca prodat, ker nima več smisla z dizlom.. Lahko ti zrihtam Škodo Favorit iz leta 1993 - 1400€ in 14.000 prevoženih kilometrov. Avto je večino časa stal v garaži, ker je bilo nekaj v zvezi z zapuščinsko obravnavo. Ampak podrobnosti samo, če te zanima avto... 1 3 1 Citiraj
Boss Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december haha 32 let stara Favoritka za 1400€ - mene bo zvilo od smeha. 🤣 Citiraj
FuManchu Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december pred 13 minutami je Boss napisal: haha 32 let stara Favoritka za 1400€ - mene bo zvilo od smeha. 🤣 To se smatra kot naložbeni avto. Tud nič ne veš😁 2 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december Avto pravzaprav nov. Sicer pa, ni sile s prodajo. Če je toliko časa stal v garaži, bo pa še malo. Počasi otroci delajo vozniške... 1 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december pred 32 minutami je Slivka napisal: Avto pravzaprav nov. Pravzaprav ni. 1 Citiraj
jures Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december pred 4 urami je SpEkTr napisal: A obstaja še kaka pametna alternativa Nissan Note-u , pa recimo Honda Jazz, za drugi avto , za fjakat kak kilometer dva sem in tja, sem in tja mogoče 10km. Moram ženinega bavarca prodat, ker nima več smisla z dizlom.. Micra, ibiza, ignis, swift, aygo/yaris al res rabis zadnji del visji za otroke pa gonge? 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december pred 3 urami je Slivka napisal: Počasi otroci delajo vozniške... Pa dej no, sej maš rad otroke. To je skret od varnosti. Motor pa žejen za popizdit... ma bom kr nehal, ker lahko roman napišem. Je imel prijatelj dve taki pa že takrat niso ble neki, danes pa ne vem kaj naj rečem. To še za oldtimerja ni primerno. Če je res lepa jo ponudi Škodi, da jo dajo v muzej. 1 Citiraj
godlike Napisano 4. december Prijavi Napisano 4. december pred 4 urami je AmpeR napisal: Ma fak no. Pozitiven sem🤔 Saj je lepo bit optimist 😉 Če pa je koronca, bi pa vprašal, komu na čast se testiraš? 😎 1 1 Citiraj
Jaka32 Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december A to je še aktualno? BTW v ZDA so uradno potrdili "našo teorijo zarote", ko smo ves čas trobili, da je virus (zanalašč) izpuščen iz laboratorija.... 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december pred 11 urami je godlike napisal: ... ... ... ... ... Če pa je koronca, bi pa vprašal, komu na čast se testiraš? 😎 Samo res, zdaj je Svoboda in ti nihče ne more omejevati, kje boš trosil viruse in koliko jih boš okužil. Komu na čast se testiraš? 1 2 Citiraj
godlike Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december Če si bolan, si doma! Meni je to isto, kot če imam prebavne težave, pa se prosim zdravnika za test ali je rota virus, noro virus ali salmonela. Še vedno bom na školjki in še vedno doma, do ozdravitve. 1 Citiraj
Bini Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december Je pa vseen boljš, če veš... 🤔 So zdravila, ki ti pomagajo malo manj... 🥴😉 2 Citiraj
godlike Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december Za korono? Nikoli nič nisem dobil. Pa če prav vem, zdravila dobijo težki primeri v bolnici. Tam pa si seveda testiran. Pa če se vrnem k trenušnim, tudi tam te ob hospitalizaciji stestirajo na vrsto 😉 Citiraj
Bini Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december pred 19 minutami je godlike napisal: Za korono? Nikoli nič nisem dobil. Pa če prav vem, zdravila dobijo težki primeri v bolnici. Tam pa si seveda testiran. Pa če se vrnem k trenušnim, tudi tam te ob hospitalizaciji stestirajo na vrsto 😉 Za ono na školjki😂 Ni fajn, da dehidriraš... 😉 1 Citiraj
FuManchu Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december Vzgojiteljica od naše tamale v vrtcu je tudi imela korono 14 dni nazaj.... Citiraj
Jest Napisano 5. december Prijavi Napisano 5. december Jest mam tud dve Koroni ...... v hladilniku 2 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.