sportman333 Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 4 urami je jures napisal: AygoX drugo leto redni servis brez kakrsnega koli dodatka 340€..... 1.5 ure je bil avto notri vidim premik z lokacijo v aplikaciji toyota nikoli ni bila poznana po nizkih servisih :), ka pa si zbral tako znamko, bi vzel VW p.s. tnx za pojasnilo glede RAV4 teže, nisem vedel.... Citiraj
jures Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 1 uro je sportman333 napisal: toyota nikoli ni bila poznana po nizkih servisih :), ka pa si zbral tako znamko, bi vzel VW p.s. tnx za pojasnilo glede RAV4 teže, nisem vedel.... Ja sem sel z vaga dol, pa mi je zal (ne sam zarad dnarja) 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 1 uro je jures napisal: Ja sem sel z vaga dol, pa mi je zal česa takega na mazda forumu ni primerno izjavit 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal: česa takega na mazda forumu ni primerno izjavit Jebat ga 100 ljudi 100 čudi, 100 žena 200 sisa... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal: česa takega na mazda forumu ni primerno izjavit Hja, ko pa možakar menja vozilo še preden navozi 100.000 km, potem pa ne loči vozila od avta... Do 100.000 km bi še Tata mobil lepo delal. Ma kaj Tata mobil, še Kitajci se lepo peljejo do 100.000 km... Če bi pa poskušal s katerim od njih prevoziti kakšnih 350.000, bi pa spremenil vero... 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.