Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 urami je jures napisal:

AygoX drugo leto redni servis brez kakrsnega koli dodatka 340€.....

1.5 ure je bil avto notri vidim premik z lokacijo v aplikaciji

toyota nikoli ni bila poznana po nizkih servisih :), ka pa si zbral tako znamko, bi vzel VW :)

p.s. tnx za pojasnilo glede RAV4 teže, nisem vedel....

Napisano
pred 1 uro je sportman333 napisal:

toyota nikoli ni bila poznana po nizkih servisih :), ka pa si zbral tako znamko, bi vzel VW :)

Ja sem sel z vaga dol, pa mi je zal (ne sam zarad dnarja)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal:

česa takega na mazda forumu ni primerno izjavit

Jebat ga 100 ljudi 100 čudi, 100 žena 200 sisa...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal:

česa takega na mazda forumu ni primerno izjavit

Hja, ko pa možakar menja vozilo še preden navozi 100.000 km, potem pa ne loči vozila od avta... Do 100.000 km bi še Tata mobil lepo delal. Ma kaj Tata mobil, še Kitajci se lepo peljejo do 100.000 km...

Če bi pa poskušal s katerim od njih prevoziti kakšnih 350.000, bi pa spremenil vero...

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Kaj dobiš, če križaš najsodobnejši dizel motor in žmigavc?

Forda (dela, ne dela, dela, ne dela, ... ... ...)

In to ravno pred prazniki, ko servis udari kolektivni dopust in bo naš FucksWagen čakal do sredine januarja...

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Žalosten 2
  • Jezen 1
Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je Slivka napisal:

In to ravno pred prazniki, ko servis udari kolektivni dopust in bo naš FucksWagen čakal do sredine januarja...

Pa kaj spet? Se ponavlja ista zadeva, ali je vedno kaj novega? Znanec ima tak kombi in nobenih težav ...

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 16 urami je sportman333 napisal:

kar je dobro pri toyoti je to, da imaš na spletni strani cenike za 10 let vnaprej točno veš kaj se bo menjalo 

torej ko kupuješ avto lahko izračunaš predvidene stroške

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 22 urami je jures napisal:

AygoX drugo leto redni servis brez kakrsnega koli dodatka 340€.....

1.5 ure je bil avto notri vidim premik z lokacijo v aplikaciji

Ne Focus, ne Passat ne i20n nista cenejša.

S tem da Focus gre sedaj na "moje" servisiranje.

i20n ima bolano drag servis. Kot da bi na Fordu še menjal svečke in zavorno....

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Kaj si ti ja nor, še jaz bi znoro, če bi me tak j.. o.... :wub:

Za tebe je boljš varjanta, da imaš rentacar... :nevem:

Napisano
pred 7 urami je Bini napisal:

Kaj si ti ja nor, še jaz bi znoro, če bi me tak j.. o.... :wub:

Za tebe je boljš varjanta, da imaš rentacar... :nevem:

Ali pa TAXI (DonFelipe) bi ga kar nekaj časa taksiral okrog za ta denar, investiran v Fookovca. :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 13 urami je Slivka napisal:

Hja, ko pa možakar menja vozilo še preden navozi 100.000 km, potem pa ne loči vozila od avta... Do 100.000 km bi še Tata mobil lepo delal. Ma kaj Tata mobil, še Kitajci se lepo peljejo do 100.000 km...

Če bi pa poskušal s katerim od njih prevoziti kakšnih 350.000, bi pa spremenil vero...

Moje ocene so vse pri 6 mestnih cifrah:)

Jotica ma ze 40k se prav da bo julija 2025 pri drugi svečki mela vsaj 60k....

pred 9 urami je NevLado napisal:

kar je dobro pri toyoti je to, da imaš na spletni strani cenike za 10 let vnaprej točno veš kaj se bo menjalo 

torej ko kupuješ avto lahko izračunaš predvidene stroške

No ja med tem ko sem 1,5 leta cakal na avto so se 2x podrazili :). Tako avti kot za storitve.

Res pa da so na avtu potem drzali obljubljeno ceno ko sem dal aro maja 2022, avto pa julija 2023 ko je po ceniku bil ze 2k več

Res je pa da tudi nisem dobil avta ki sem ga naročil (brez panorame pa z drugo opremo, s panoramo bi ga dobil zdajle enkrat :) )

Vse skupaj ena esmeralda

Napisano (urejeno)

Nauk zgodbe, sam se počasi vračam nazaj na rabljene avte, kljub potrebi lastne firme, kljub temu da se davki lahko oprostijo pa se kilometrina povrne.

Vse skupaj je precenjeno krivi smo pa mi ker kupujemo :) tako kot telefoni in podobno.

Pa se pohvala:

AygoX pa je odlicen mali avto res, vsestranski, agilen, udoben, (ni bil) predrag za razmere na trgu in kar nudi (avtomatik, radarski....), ga ni elektrike al hibrida ki bi ga zamenjal

340€ za menjavo 3L olja je pa pač pretiravanje :)

Popravljeno od jures

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.