Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 56 minutami je Shrek napisal:

Upam, da ni umrl... 

a od čakanja?

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je NevLado napisal:

samo bedaki bi plačali po novi ceni

če jaz naročim avto po konfiguratorju za 30k, in plačam 1k are, potem moram dobit tak avto kot sem naročil...s tako opremo, tako konfiguracijo in takim listkom na ceniku

ampak pri nas verjamem da je vse skupaj ena španska limonada, nismo ravno prednostni trg za kakršnakoli naročila

Ne mores odstopiti, lahko ampak adijo ara

Ja lahko bi cakal tocno narocen avto ampak nisem se hecal dobil bi ga letos enkrat zdajle, narocen sredi 2022

Vmes pa ze prodal 3x tarraco, tud to ni šala ker sem moral se opravičiti kupcem ker avta pač ni bilo....med prvo prodajo in tretjo prodajo je dobil še 40.000km na števec

pred 8 urami je godlike napisal:

Ampak res ista napaka.

Če je 1x airbbag, drugič bremze, tretjič sklopka. Ne šteje.

Jaz sem na tak način dobil novi mobitel pred leti. Ampak to gre samo na grdo. Ni prijaznosti tukaj. Sami ne bojo dali nič, ker jih to zelo boli.

Hrani sprejemna in izdajna potrdila. Ko se nabere 45 dni, njim in uvozniku dopis uradni. Če ni v pravem času odgovora, kar na tržno inšpekcijo.

Drugače pa sem član ZPS-ja. V skrajni sili prosim njih za pomoč. Odvetnikov še nisem rabil. So pa moji dopisi natančni, ker grem zakonodajo brat.

Se bolj natancno - res osta, da vedno airbag zaradi enake napake (isti senzor, isti vzrok) enkrat senzor enkrat sam airbag ni isto, ja tak zakon mamo

Popravljeno od jures

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.