Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
S starostjo avta v splošnem lahko popravila postanejo nesorazmerno draga. Z novim avtom tega ranga bi v enem letu na ceni izgubil 5.000 € ... torej stroški tega popravila niso nekaj groznega. Kolega ima Hondo CRV l. 2010 dizel MT s 300.000 km ... malo cvika, da bo kmalu treba zamenjati sklopko, stalo bo okoli 2.200 € ... 1/3 tržne vrednosti avta. Sam bi jo sigurno zamenjal, ker se s tem avtom še vedno pelje bolje kot z večino novih za 30.000 €. Od večjih popravil je pri dobrih 200.000 km zamenjal injektorje ... strošek okoli 1.500 €.
-
Verjetno je tako v pravilih. Po mojem je prav, da se jih (vsi) držijo. Sigurno pa vsi lovijo neke meje, ampak to itak vsi vidijo in je v naslednjem obdobju tudi pri drugih tista novotarija. Če jo seveda tvoj opremljevalec zna narediti. Če je ne zna/zmore/ni_denarja, potem si pač na slabšem. Ampak tako je čisto povsod, v vseh športih. Delaš najbolje s tistim, kar imaš.
-
Javni uslužbenec sedi v kuhinji pije kavo in bere časopis. Žena vsa zgrožena vpraša: - "Kaj danes ne greš v službo?" Mož ves prestrašen: - "Jebemti, sem mislil, da sem že..."
-
Vem, da se je sosed odpravljal na Silvestrovanje v Bosno. Pa ga vprašam, kako je bilo. Mi odgovori, da ni šel. Ga še malo sprašujem in mi pokaže zaslon svojega mobitela, kako je zgledalo dogovarjanje:
-
Me sinoči obišče sosed in vošči "abrahama". Sem ga kar hitro ustavil. Sicer jih imam 50, ampak v mestni občini Nova Gorica smo toliko za cajtom, da bom abrahama slavil šele čez kakšnih 15 let...
-