Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ampak a veš @Alex da kr mal pljuvaš v lastno skledo. Ocena je za USA tržišče, kjer imajo samo dinota 2.5 ampak pri 191KM in kar je najbolj pomembno imajo turbota 2.5 z 250KM. Pri svoji teži okoli 1400 do 1500kg je to dejansko raketa. S tem razmerjem teže in moči ter, da gre za manjši SUV oz crossover, je logično da so take ocene. Takih motorjev pri nas ni, tako da za naše tržišče tale članek kaj dosti ne pove.
-
Te zgodbe nikoli ne prilezejo v uporabno realnost tako hitro kot so ti naslovi udarni. Sem že večkrat napisal, da Rimac še vedno čaka tiste napredke pri baterijah, ki jih znanstveniki v laboratorijih poštudirajo. Hudič samo, ko vse skupaj ni enostavno skalabilno in profitabilno. Drugače že skoraj vse znamo. Ko smo že pri Rimacu. Kdo ve kaj se kaj tam dogaja? Nekam tiho je vse skupaj postalo. Nevera vem, da se ni prodajala, pa čeprav je bila mišljena za hudo nišni trg. Vem pa, da so mu glavni biznis EV tehnologije, ki jih potem drugim prodaja. Malo sem firbčen, če je kdo kaj zasledil.
-
Pa nej dajo na 90 al pa raje na 80... napredek se vidi v zmanjševanju hitrosti pa naj bo človek pameten. Še avione naj omejijo na 300-400km/h, pa bo.
-
Naročam enako za 1995 letnik Sicer pa u činkveta lahko naliješ tud to, delal bo.....dokler ne razpade karoserija. Fotrov je palil v vseh razmerah, z vsemi tekočainami, dokler se ni polulal tank, ko je vse prerjavelo Rekla kazala, v familiji fiati ze odkar sem na svetu 1 x uno 3 x punto, 2 x panda, 2 x činkve, 1 x seicento, 1 x barchetta pa zdej moj coupe, selenia je pač olje tako kot drugo, nikoli problemi. So pa to mašine ki so bile še old school seveda.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.