Z M A J Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Na tale premik urinih kazalcev se nikakor ne morem navadit, mi manjka tista ura, prej sem se zbujal pred budilko, zdaj vsako jutro doživim budilniški šok, heeh 2 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 32 minutami je Z M A J napisal: Na tale premik urinih kazalcev se nikakor ne morem navadit, mi manjka tista ura, prej sem se zbujal pred budilko, zdaj vsako jutro doživim budilniški šok, heeh Tudi jaz.... Not. 😄 1 3 Citiraj
Z M A J Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 24 minutami je Alex napisal: Tudi jaz.... Not. 😄 Navihani DeSUS mladenič :))) 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Jaz sem pa šele zdaj prišel nazaj v svoj normalni ritem. 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 6 minutami je Slivka napisal: Jaz sem pa šele zdaj prišel nazaj v svoj normalni ritem. Da ne boš od navdušenja obril svojega zaščitnega znaka; BRKOV? :))) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Aha, ja, pa lopato vrgel v koruzo... Brez skrbi, toliko navdušenja pa spet ni. Ker jeseni mi bodo spet "uničili sistem"... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.