Z M A J Napisano petek ob 17:23 Prijavi Napisano petek ob 17:23 Na tale premik urinih kazalcev se nikakor ne morem navadit, mi manjka tista ura, prej sem se zbujal pred budilko, zdaj vsako jutro doživim budilniški šok, heeh 3 2 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano petek ob 17:56 Prijavi Napisano petek ob 17:56 pred 32 minutami je Z M A J napisal: Na tale premik urinih kazalcev se nikakor ne morem navadit, mi manjka tista ura, prej sem se zbujal pred budilko, zdaj vsako jutro doživim budilniški šok, heeh Tudi jaz.... Not. 😄 1 4 Citiraj
Z M A J Napisano petek ob 18:20 Prijavi Napisano petek ob 18:20 pred 24 minutami je Alex napisal: Tudi jaz.... Not. 😄 Navihani DeSUS mladenič :))) 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano petek ob 19:06 Prijavi Napisano petek ob 19:06 Jaz sem pa šele zdaj prišel nazaj v svoj normalni ritem. 2 Citiraj
Z M A J Napisano petek ob 19:13 Prijavi Napisano petek ob 19:13 pred 6 minutami je Slivka napisal: Jaz sem pa šele zdaj prišel nazaj v svoj normalni ritem. Da ne boš od navdušenja obril svojega zaščitnega znaka; BRKOV? :))) 1 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano petek ob 20:11 Prijavi Napisano petek ob 20:11 Aha, ja, pa lopato vrgel v koruzo... Brez skrbi, toliko navdušenja pa spet ni. Ker jeseni mi bodo spet "uničili sistem"... 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Nekatere stvari so enostavno "narejene na petek, 13."... Citiraj
FuManchu Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 30 minutami je Slivka napisal: Nekatere stvari so enostavno "narejene na petek, 13."... Pa še to verjetno popoldanska izmena Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami 6.3. je sovaščan padel z lestve. 7.3. je "praznoval" rojstni dan - 66 let. danes, 7.4., smo ga pokopali... 2 Citiraj
FuManchu Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 41 minutami je Slivka napisal: 6.3. je sovaščan padel z lestve. 7.3. je "praznoval" rojstni dan - 66 let. danes, 7.4., smo ga pokopali... Sožalje Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.