Z M A J Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april Na tale premik urinih kazalcev se nikakor ne morem navadit, mi manjka tista ura, prej sem se zbujal pred budilko, zdaj vsako jutro doživim budilniški šok, heeh 3 2 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april pred 32 minutami je Z M A J napisal: Na tale premik urinih kazalcev se nikakor ne morem navadit, mi manjka tista ura, prej sem se zbujal pred budilko, zdaj vsako jutro doživim budilniški šok, heeh Tudi jaz.... Not. 😄 1 4 Citiraj
Z M A J Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april pred 24 minutami je Alex napisal: Tudi jaz.... Not. 😄 Navihani DeSUS mladenič :))) 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april Jaz sem pa šele zdaj prišel nazaj v svoj normalni ritem. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april pred 6 minutami je Slivka napisal: Jaz sem pa šele zdaj prišel nazaj v svoj normalni ritem. Da ne boš od navdušenja obril svojega zaščitnega znaka; BRKOV? :))) 1 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april Aha, ja, pa lopato vrgel v koruzo... Brez skrbi, toliko navdušenja pa spet ni. Ker jeseni mi bodo spet "uničili sistem"... 3 Citiraj
Slivka Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april Nekatere stvari so enostavno "narejene na petek, 13."... 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april pred 30 minutami je Slivka napisal: Nekatere stvari so enostavno "narejene na petek, 13."... Pa še to verjetno popoldanska izmena 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april 6.3. je sovaščan padel z lestve. 7.3. je "praznoval" rojstni dan - 66 let. danes, 7.4., smo ga pokopali... 1 6 Citiraj
FuManchu Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april pred 41 minutami je Slivka napisal: 6.3. je sovaščan padel z lestve. 7.3. je "praznoval" rojstni dan - 66 let. danes, 7.4., smo ga pokopali... Sožalje Citiraj
Slivka Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 10 urami je FuManchu napisal: Sožalje Hvala. Citiraj
Jest Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Ravnokar me kliče ena gospa iz številke 070 742 208 ... in v angleščini pove, da kliče iz Microsofta, da imam nek problem z računalnikom. Ker poznam te fore (SCAM) ... sem ji rekel, da sploh nimam računalnika ... pa pravi, če nimam nobenega prenosnika?, Sem rekel da ne... pa vpraša, če nihče okoli mene nima prenosnika... Sem rekel, da ne, da živim sam v gozdu v bivaku, kjer ni elektrike in ničesar... pa je dokaj razočarana rekla OOOOO 😂... in se poslovila... Sem pa pozabil omenit lopato ali kaj podobnega ... 1 10 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 3 minutami je Jest napisal: Ravnokar me kliče ena gospa iz številke 070 742 208 ... in v angleščini pove, da kliče iz Microsofta, da imam nek problem z računalnikom. Ker poznam te fore (SCAM) ... sem ji rekel, da sploh nimam računalnika ... pa pravi, če nimam nobenega prenosnika?, Sem rekel da ne... pa vpraša, če nihče okoli mene nima prenosnika... Sem rekel, da ne, da živim sam v gozdu v bivaku, kjer ni elektrike in ničesar... pa je dokaj razočarana rekla OOOOO 😂... in se poslovila... Sem pa pozabil omenit lopato ali kaj podobnega ... 1 5 Citiraj
Jest Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 1 minuto je Slivka napisal: Sej vem... bi moral najprej tebe vprašat za dovoljenje, da omenim lopato ... 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 19 minutami je Slivka napisal: sori, prvi pride, prvi melje 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Prvi prideš, prvi si tepen... In ti si blizu mene, imaš res vse možnosti, da si prvi na vrsti... 2 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 1 uro je Slivka napisal: Prvi prideš, prvi si tepen... In ti si blizu mene, imaš res vse možnosti, da si prvi na vrsti... Danes spakiram in grem nazaj k staršem 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Ta teden ni moj dan... Pridem domov iz službe in ugotovim, da nam je krepala stenska ura na nihalo. Mehanska, ne digitalna. Dobil sem jo za darilo pred dvajsetimi leti. Preklical vse urarje na Goriškem in nihče se več ne ukvarja s takimi urami. Kličem Centromerkur v Ljubljani na Trubarjevi 3, pa se samo faks oglaša. Ne vem, če sploh še delajo... 1 Citiraj
Jest Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 31 minutami je Slivka napisal: Ta teden ni moj dan... Pridem domov iz službe in ugotovim, da nam je krepala stenska ura na nihalo. Mehanska, ne digitalna. Dobil sem jo za darilo pred dvajsetimi leti. Preklical vse urarje na Goriškem in nihče se več ne ukvarja s takimi urami. Kličem Centromerkur v Ljubljani na Trubarjevi 3, pa se samo faks oglaša. Ne vem, če sploh še delajo... Vprašaj tukaj >> https://urarstvogrobelnik.si Včasih vem, da je bil en mojster, ki je še stare popravljal… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Pred eno uro je Slivka napisal: Ta teden ni moj dan... Pridem domov iz službe in ugotovim, da nam je krepala stenska ura na nihalo. Mehanska, ne digitalna. Dobil sem jo za darilo pred dvajsetimi leti. Preklical vse urarje na Goriškem in nihče se več ne ukvarja s takimi urami. Kličem Centromerkur v Ljubljani na Trubarjevi 3, pa se samo faks oglaša. Ne vem, če sploh še delajo... Centromerkur pa že leeep čas ne obstaja, tam je Galerija Emporium in to že precej časa, pomoje desetletje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april (urejeno) pred 15 urami je Slivka napisal: Ta teden ni moj dan... Pridem domov iz službe in ugotovim, da nam je krepala stenska ura na nihalo. Mehanska, ne digitalna. Dobil sem jo za darilo pred dvajsetimi leti. Preklical vse urarje na Goriškem in nihče se več ne ukvarja s takimi urami. Kličem Centromerkur v Ljubljani na Trubarjevi 3, pa se samo faks oglaša. Ne vem, če sploh še delajo... Imaš enega v MB na Gosposki je Urar Jože Vidovič, ki dela čudeže. NA 40 let stari stenski uri je menjaval zobnike, ležajne osi brusil..... Popravljeno 9. april od godlike Citiraj
Slivka Napisano 9. april Prijavi Napisano 9. april (urejeno) pred 15 urami je Z M A J napisal: Centromerkur pa že leeep čas ne obstaja, tam je Galerija Emporium in to že precej časa, pomoje desetletje. Na Google Zemljevidi še obstaja... pred 40 minutami je godlike napisal: Imaš enega v MB na Gosposki je Urar Jože Vidovič, ki dela čudeže. NA 40 let stari stenski uri je menjaval zobnike, ležajne osi brusil..... Zdaj je tast našel nekega upokojenega urarja na Jesencama, pa bomo tja nesli. Popravljeno 9. april od Slivka 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.