Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 15 urami je Z M A J napisal:

Centromerkur pa že leeep čas ne obstaja, tam je Galerija Emporium in to že precej časa, pomoje desetletje.

Kaj tocno rabis, mam naslov enega majstra v Spaniji, samo treba bit specificen, po moznosti slika

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

V soboto sm ključe od avta ponesreči zaklenil v pritljažnik in cel dan preživel v Avalona resortu na Pagu, medtem, ko so ostali SloRoadster člani pohajkovali po otoku.

Triglav v navezi z AMZSjem nista našla nobene rešitve, tako da sem šel sam na recepcijo, če imajo kakšne veze. Potem je le prišel profesionalni vlomilec 🤪 Cena vlamlanja, sitnica, kao.

Je bil pa fajn izlet, kljub vsemu 🙂

DSC00096.jpg

• Začuden 2
  • Žalosten 2

Podpis.png

Napisano
pred 6 minutami je g.Wankel napisal:

V soboto sm ključe od avta ponesreči zaklenil v pritljažnik

A prav iskal si kam sploh lahko zakleneš ključe v roadsterju?

33112_1.png

Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

A prav iskal si kam sploh lahko zakleneš ključe v roadsterju?

Avto je bil zaklenjen, prtljažnik pa odpreš z gumbom na ključu. Po tem sem ključ dal v bundo in jo dal v prtljažnik. Po kramlanju sem pa zaprl prtljažnik in v sekundi dojel, da so ključi not 😀

• Všeč 1
  • Žalosten 1
  • Ni všeč 1

Podpis.png

Napisano
pred 9 urami je g.Wankel napisal:

Avto je bil zaklenjen, prtljažnik pa odpreš z gumbom na ključu. Po tem sem ključ dal v bundo in jo dal v prtljažnik. Po kramlanju sem pa zaprl prtljažnik in v sekundi dojel, da so ključi not 😀

Verjetno nisi prvi in ne zadnji.... :nevem:

Pri novejšem modelu se to ne dogaja več... 🤗

Napisano
pred 16 minutami je Bini napisal:

Verjetno nisi prvi in ne zadnji.... :nevem:

Novejšem modelu vozila ali novejšem modelu voznika?

Samo vprašam, no...

• Všeč 1
  • Haha 3
Napisano
pred 37 minutami je Slivka napisal:

Novejšem modelu vozila ali novejšem modelu voznika?

Samo vprašam, no...

Bi rekel, da kar oboje 😂

• Všeč 1
  • Haha 2

Podpis.png

Napisano

A ne odpirajo ponavadi to tudi gasilci?, ko spustijo pritisk v ključavnico, da se odpre....vsaj tako mi je nazadnje razlagal en kolega (ima opla).....

Napisano
pred 14 urami je g.Wankel napisal:

Hvala bogu za brezžične ključe.

Že naša M2 2010 ni pustila zaklenit prtljažnika s ključi v prtljažniku.

Ford mislim, da celo zahupa.

Zakleneš lahko na Fordu ključ samo z drugim ključem v roki. Pa še te onemogoči notranjega.

Nazadnje, kake pol leta nazaj, sem sam vlamljal tak kolegu, ki so mu iz žepa padli....

Upam, da se je rešli brez vidne škode.

Napisano

Brez skrbi da lahko zakleneš tudi nove ključe notri, pa naj bodo še tako pametni, ravno zaradi pameti, virtualnih pedalov in nevm česa vse je to mogoče. Jaz na primer imam v avtu vedno skrit rezervni ključ, ker Toyota omogoča tudi zaklepanje na daljavo prek telefona. Veliiiiiiikokrat me je rešil, logistično in podobno. Če ga zgubim, če mi ukradejo bundo, ruzak....mi 1000e kilometrov ne pomag noben amzs ali asistenca. Enostavno odprem avto s telefonom, vzamem ključ in grem :)

enako za logistiko, če kje obtičim, če se plani spremenijo, drugmu odprem avto vzame ključ in gre

Zanašati se na to da se ne da....

Je pa enak old school primer na Coupeju, vrata posebej, lahko zakleneš prej, ključavnica fizična na prtljaznih odklenes, pa ce pozabis kljuc not pa zapreš....ta daaaaa

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 1 uro je jures napisal:

Jaz na primer imam v avtu vedno skrit rezervni ključ, ker Toyota omogoča tudi zaklepanje na daljavo prek telefona. Veliiiiiiikokrat me je rešil, logistično in podobno. Če ga zgubim, če mi ukradejo bundo, ruzak....mi 1000e kilometrov ne pomag noben amzs ali asistenca. Enostavno odprem avto s telefonom, vzamem ključ in grem :)

Preverim.

Ker ko Forda zakleneš, se skriti ključ deaktivira. Lahko špipo zlomiš, pa imaš ključ v roki, odzival pa se ne bo.

Bom probal kaj se zgodi, če s telefonom odkleneš, če se ključ aktivira nazaj.

Na dopuste greta vedno 2 ključa.

Imeti skriti ključ v avtu je lahko tudi dvorezno. Ti kdo vlomi. Si poišče ključ....

Napisano (urejeno)
pred 44 minutami je godlike napisal:

Preverim.

Ker ko Forda zakleneš, se skriti ključ deaktivira. Lahko špipo zlomiš, pa imaš ključ v roki, odzival pa se ne bo.

Bom probal kaj se zgodi, če s telefonom odkleneš, če se ključ aktivira nazaj.

Na dopuste greta vedno 2 ključa.

Imeti skriti ključ v avtu je lahko tudi dvorezno. Ti kdo vlomi. Si poišče ključ....

Ce ti kdo vlomi ali ma namen ukrast avto ne rabi kljuca za to danes. Meni danes na primer 1100km od doma rez kljuc nic ne pomaga doma oz izgubljen. 

Ta sistem uporabljam zgolj ker lahko odprem avto s telefonom, brez ne bi šlo (razen da v krizi razbijem sajbo). Ce te ukradejo, al pa zgubis stvari je velka verjetnost da gre tud rezervni kljuc po gobe.

Ce ne ve kje je res dobro skrit ga ne bo nasel

Ce bos dal kljuc samo v avto bo tvoj test uspesen, ce bos pa slucajno ga mel v kakem ruzaku ob telefonu, ob kaki alu vrecki. Ali v cepu kake bunde, imel kljuc slabo baterijo....predvsem ta zadnja ko je kljuc dlje od transponderja. Al pa vbkakem soncnem segretem avtu.

V 99% vse dela

Popravljeno od jures

Napisano
pred 11 urami je sportman333 napisal:

A ne odpirajo ponavadi to tudi gasilci?, ko spustijo pritisk v ključavnico, da se odpre....vsaj tako mi je nazadnje razlagal en kolega (ima opla).....

Gasilci niso mel časa, so polnili bazene 😈

Aminess Avalona Glamping Villas & Holiday Homes, Povljana (posodobljene  cene za leto 2025)

Podpis.png

Napisano
pred 30 minutami je jures napisal:

Ce bos dal kljuc samo v avto bo tvoj test uspesen, ce bos pa slucajno ga mel v kakem ruzaku ob telefonu, ob kaki alu vrecki. Ali v cepu kake bunde, imel kljuc slabo baterijo....predvsem ta zadnja ko je kljuc dlje od transponderja. Al pa vbkakem soncnem segretem avtu.

Nisi razumel.

Test bi bil, da ve avto da je ključ noter in ga deaktivira.

Če se potem aktivira nazaj, ko odklenem s telefonom in ne z drugim ključem.

Drugače pa jaz imam ključ pogosto v nahrbtniku, v bundi,... in ga vržem v prtljažnik. Avto vseeno normalno vžge. Torej ga spozna.

Samo Mazdin ključ je pešal na slabi bateriji. Ford In Hyundai javita pravi čas.

Napisano (urejeno)

Spet se ne razumeva....lep pozdrav in uspešen ford test :)

Popravljeno od jures

Napisano

Saj se marsikaj strinjam, kar si zgoraj napisal. Za to sem samo dele citiral, ki jih vidim drugače.

Hvala. Bom poročal, kaj ugotovim.

Imaš prav, ne bova mlela naprej 👍

Napisano
pred 14 urami je Bini napisal:

@Wankel Bini ti je hotel povedat da imaš star avto. 

Keyless meni še ni uspelo zaklenit v avto. 

Je pa bila neprecenljiva izkušnja, ko sem v Suzukija, pred mnogimi leti, januarja, pri slapu Peričnik pri - 15°C ob 2h ponoči ključe zaklenil v avto. Pomemben detail: takrat mobiteli še niso obstajali.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 11 minutami je Mraušk Mčk napisal:

@Wankel Bini ti je hotel povedat da imaš star avto. 

Sej veš, tudi vas lahko žene zamenjajo za mlajši model, k bo vedno v pripravljenosti, da se ''odklene'' 😁

• Všeč 2
  • Haha 1

Podpis.png

Napisano
dne 14. 4. 2025 ob 21:33 je g.Wankel napisal:

Potem je le prišel profesionalni vlomilec 🤪 Cena vlamlanja, sitnica, kao.

A si bil zraven in gledal, ko je "profi" odklenil avto?

Ponavadi ne pustijo bit zraven...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.