FuManchu Napisano sreda ob 17:08 Prijavi Napisano sreda ob 17:08 Sej so platnene strehe. Nož ven pa mal zaštihaš v platno. Bolje kot okvir zvijati od vrat. Kolega je tako na R19 cabrio naredil. Citiraj
godlike Napisano sreda ob 17:24 Prijavi Napisano sreda ob 17:24 Kolega pa šipo razbiral. Je rekel, da ima šipe zavarovane. Sam ne vem kaj bi naredil. Trenutno odklenil avto s telefonom..... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano sreda ob 17:41 Prijavi Napisano sreda ob 17:41 (urejeno) pred 32 minutami je FuManchu napisal: Sej so platnene strehe. Nož ven pa mal zaštihaš v platno. Bolje kot okvir zvijati od vrat. Kolega je tako na R19 cabrio naredil. Roadsterji načeloma nimajo okvirja Pri kolegu je bila cena platna verjetno krepko nižja kot pri nas in OEM streha je zadnja stvar, ki bi jo uničeval pred 16 minutami je godlike napisal: Kolega pa šipo razbiral. Je rekel, da ima šipe zavarovane. Sam ne vem kaj bi naredil. Trenutno odklenil avto s telefonom..... Skor raje ja. Bi razbil tamajhni trikotnik - steklo v skrajnem primeru Popravljeno sreda ob 17:43 od g.Wankel 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.