Z M A J Napisano 3. avgust, 2010 Prijavi Napisano 3. avgust, 2010 Samo tole je pa ?isto res. Ponavadi je bilo okoli 1:1 zdaj se cifra z ??? ful hitreje vrti kot litri. Bo treba na LPG ?altat, tam se ?e zmer cagar ? bistveno po?asnej obra?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
enej_46 Napisano 8. avgust, 2010 Prijavi Napisano 8. avgust, 2010 so mi spizdli desni ?migavec na blatniku od mazde! prasci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
jures Napisano 8. avgust, 2010 Prijavi Napisano 8. avgust, 2010 so mi spizdli desni ?migavec na blatniku od mazde! prasci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Banda...itro poglej malo oglase kdo je to iskal ce je na avto net Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
enej_46 Napisano 8. avgust, 2010 Prijavi Napisano 8. avgust, 2010 sem ?e pogledal,ma ni ni? ah, sj sem naro?il nove iz anglije tako da jih pri?akujem ta teden. pizda najgr?i ?migavci na svetu in lih meni ga grejo spizdit!! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Z M A J Napisano 9. avgust, 2010 Prijavi Napisano 9. avgust, 2010 Zakaj se ni ta tati? oglasil, jz mam ?e dvoje (grde oran?ne) doma, z veseljem bi jih po?enkal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
enej_46 Napisano 9. avgust, 2010 Prijavi Napisano 9. avgust, 2010 Zakaj se ni ta tati? oglasil, jz mam ?e dvoje (grde oran?ne) doma, z veseljem bi jih po?enkal! eh si mogu prej re?t! bi ti dal za 2 pive, raje kot da jih ?akam zdej en teden z luknjo v blatniku Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Z M A J Napisano 9. avgust, 2010 Prijavi Napisano 9. avgust, 2010 Vrjetn jh ma sicer zdj Drago, ampak niti on jih ne nuca ve?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Prosim administratorje za bruh smajlija, videl sem namre? Renault Wind na cesti....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Ja halo, to je vendar Reno, kaj si pa druzga pr?akvav? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Prosim administratorje za bruh smajlija, videl sem namre? Renault Wind na cesti....... Zadnji? sem ga videl parkiranega na Celov?ki, pa sej ni tok hudo. Sanjgjong ?e zmeraj nima konkurence.... Citiraj
Z M A J Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Al pa Multiplo 1. generacijo Multiple, to ti je estetika! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
enej_46 Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Al pa Multiplo 1. generacijo Multiple, to ti je estetika! da te ?uje moj stari hahah Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Z M A J Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Za soboto se trudmo nek ?portn piknik organizirat, vreme pa o?itno ne misl sodelovat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 Matr kak vreme, to je noro Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 meni pa vreme ?isto sede .......vsaj la?je bom le?al v bolnici Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 meni pa vreme ?isto sede .......vsaj la?je bom le?al v bolnici kaj ti pa je? :ne vem: Citiraj
uklopko Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 ?e ve? kot 1 mesec se podajajo me. ?reva me j.... sumijo na kronovo bolezen ampak ni? ?e ni dore?enega upam na najbol in da to opcijo sklju?im. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 hmmm, pa kaj ima? driske al kaj? ?e se ne motim je to vnetje ?revesja? Pa si to kdaj ?e imel, ker kolikor vem je to kroni?no, ?e seveda sploh je to to. Citiraj
Z M A J Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 Kako izgleda rde?a R Laguna II Grandtour v primerjavi s ?rno, to mi totalka morala pade, ve? pa presodite sami! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 hmmm, pa kaj ima? driske al kaj? ?e se ne motim je to vnetje ?revesja? Pa si to kdaj ?e imel, ker kolikor vem je to kroni?no, ?e seveda sploh je to to. Ufff preve? je za povedat na 1x . bom ti povedal v ?ivo ?e te bo zanimalo(druga?e pa nikoli imel tega prej) Kako izgleda rde?a R Laguna II Grandtour v primerjavi s ?rno, to mi totalka morala pade, ve? pa presodite sami! Jo?a dejmo govort raje o avtih rede?a je meni lep?a. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 ?e ve? kot 1 mesec se podajajo me. ?reva me j.... sumijo na kronovo bolezen ampak ni? ?e ni dore?enega upam na najbol in da to opcijo sklju?im. Dobr pa ?imprej se pocajti Ljubljan?an!!! Citiraj
uklopko Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 Dobr pa ?imprej se pocajti Ljubljan?an!!! sj to je itak podtaknena lj-bolezen hvala Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 13. avgust, 2010 Prijavi Napisano 13. avgust, 2010 sj to je itak podtaknena lj-bolezen hvala ouchhh nizka Citiraj
Deeyan Napisano 14. avgust, 2010 Prijavi Napisano 14. avgust, 2010 Uklopko, ?imprej se pocajti A GTA-jka pa zdej po?iva? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 14. avgust, 2010 Prijavi Napisano 14. avgust, 2010 Odpovedal smo piknik! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.