Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Zanimivo iskren je podroben opis prodajalca spodaj :), torej RAV le ni tako hudo dober avto kot ga prodajajo v marketingu https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20449925&display=Toyota RAV4 -
cene so tko zmešane. pred 5 leti sem dal za Strix x570 e 300€ dan danes je taka plata 500+€ (strix X870) . sej če bo bolj kot ne stacionaren laptop pol se splača dock nabavit, monitor (24 ali 27''), tipkovnico in miško.
-
Moram razložiti,za kaj tukaj gre-vrata so narejena večplastno z t.i. termo-členom med notranjo in zunanjo ALU-plastjo. Že dolgo ni ALU stavbno pohištvo takšno,kot je bilo še za časa socializma v "Jugi", kjer so bila alu okna in vrata brez tega...in stroški ogrevanja niso bili tako važni. Moram še pripomniti neverjetno togost konstrukcije okvirja in krila ...pei nas redko počasi zapremo-skoraj zmeraj malce "zaloputnemo"...in po cca 3-4 letih,od kar jih imamo,nič zračnosti ipd...res noro dobro narejeno... Sem lih kar ženo vprašal,če bi spet kupovala...edaj,ko ve,kakšna vrata Inotherm so..če bi sploh gledala tudi kaj drugega...npr. Pirnar ipd... Pravi..."ni šanse"...😄
-
Ja za E oz. nasplosno za B550 pa ne mislim dajati +200€ . Sicer pa tudi nisem zasledil, da bi E imeli kje na zalogi. Za F sem dal 130€.
-
A ni tako, koliko denarja, toliko muzike, pri avtih, računalnikih, itd.. Jaz bi malo pogooglal, pogledal kaj je od tega za ta denar na voljo v SLO (zaradi SLO tipkovnice ... želel bi tovarniško slovensko), potem si pa pred nakupom nujno ogledal, prijel, malo tipkal ... Če bo "stacionaren" laptop, potem bi vzel z velikim zaslonom (17"), če se bo prenašal zaslon max. 14" in pod 1,3 kg. V obeh primerih je zame pomembna kakovost tipkovnice. Recimo meni je top tipkovnica Lenovo X ali T serije.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.