YavarYe X6V6 Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 To je pa thermo top E Pri na -12 suzuk kresne s prve in laufa z 2k rpm Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 To je pa thermo top E Pri na -12 suzuk kresne s prve in laufa z 2k rpm Nima to veze.....shladi se tudi iz 90C na 0 v 15 minutah jebemu, da ne omenim brez Webasta - vsaj 25 minut da se kazalec premakne z minimuma (50C) .....MX-5 v nedeljo se je segrel v nekaj min... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Nima to veze.....shladi se tudi iz 90C na 0 v 15 minutah jebemu, da ne omenim brez Webasta - vsaj 25 minut da se kazalec premakne z minimuma (50C) .....MX-5 v nedeljo se je segrel v nekaj min... Vem kako je to - mam tud jaz enga VAG-a, ki me ne ogreje pa da popizdi?, medtem, ko Mazda se pa azradi vgrajenega Webasta segreje prej kot bencinar :ne vem: Aja pa ker je to jamralnik bom pojamral: Dobu v?eraj nazaj Golfa iz uradnega servisa in ga peljem na obvoznico avto pa bobni kot bombnik B-29 - zjeban le?aj o?itno. Kli?em na servis pa dobim odgovor " ja vemo, da je le?aj fu? samo ga nismo imeli (saj res Golf je pa res tolk redek model avtomobila ). A besed, da bi mi to povedali pa tudi niso imeli, ne pa da me sparavijo v slabo voljo in da sem moral 200km poslu?at bobnenje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Kurilnga ola mje ?ist zmankal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Kurilnga ola mje ?ist zmankal! meni gre tudi h koncu....bo treba it tankat! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 meni gre tudi h koncu....bo treba it tankat! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Mav sm se zakalkuliru pr porabi, itak mam pa nek Predpotopn sistem, skor 20 let str! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Komi ?akam januar!!! Redn ?iht, honoraren ?iht pa ?e fu?,..?ist tu ma? sm si nakopala na glavo,..aja pa ?e 8 tednov stara yorkica, pa da ne omenjam ?iv?ne vojne na privat podro?ju,.. Vsaj dolg?as ni Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 a nimas ti neki biznis doma?pa si rekla da bos neki se odprla? Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 U ?etrtk in petk bo baje ?e bl mraz kokr danes zu3! K zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 a nimas ti neki biznis doma?pa si rekla da bos neki se odprla? Ne, pol sm si premisla, ker sm hotla it v NY ?e prej na izobra?evanje. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 sam v kranu se nisi prsla... ceprav sem te cakal...a tako pravis da si nehala s tem se ukvarjat.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Ne, ne pravim tega,..re?va da nabiram izku?nje in oprezam za pravo lokacijo in pravim ?asom In ja vem,..se posipam s pepelom zarad kavice in oblubm, da 1x pa res pridem, ?eprav ne bom n? rekla kdaj Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 v tem casu je ful tezko karkoli odpirat..nikoli ne ves kaj se lahko zgodi..dobit tapravo lokacijo je pa res kot loto.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 To?no tko,..zdj se u?im bit potrpe?ljiva Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 -16 pa je 1.2 16V bencinc gresnil v prvo... samo malo je jermen zacvilil Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Sm ?u raj? kar na vlak, k pr Renoju nikol ne ve?, kaj se ti lohk zgodi na cest (neki mi centralni comp nagaja)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 -16 pa je 1.2 16V bencinc gresnil v prvo... samo malo je jermen zacvilil tako mala masina kresne u prvo tudi z 9V baterijo.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 tako mala masina kresne u prvo tudi z 9V baterijo.. Cviljenje jermena pa je sammo potrditev da nekaj dela. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 oz. da cvili zaradi mraza kot majhen pesi?ek Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Cviljenje jermena pa je sammo potrditev da nekaj dela. Jermen najprej zajamra da ne more premakniti take nepremi?nine pol pa mu nekak rata... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 En ?ri?ek se je nekje v armarturki prebudil zjutraj :ne vem: ...malo sumim da tam nekje okoli kabinskega ventilatorja po?ri?ka Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 En ?ri?ek se je nekje v armarturki prebudil zjutraj :ne vem: ...malo sumim da tam nekje okoli kabinskega ventilatorja po?ri?ka ugasn ogrevanje pa naj hudi? crkne od mraza Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 ugasn ogrevanje pa naj hudi? crkne od mraza Jzt bi raj? uporabu Bio kill! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 ugasn ogrevanje pa naj hudi? crkne od mraza A tako si ti mravlje? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.