YavarYe X6V6 Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 A tako si ti mravlje? Samo on jim je klimo ugasnu in so dehidrirale ni pocrkale. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Samo on jim je klimo ugasnu in so dehidrirale ni pocrkale. ja to?no to.... sicer sem ?vical kot konj ampak mravle so pa vseen pocrkale. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 ja to?no to.... sicer sem ?vical kot konj ampak mravle so pa vseen pocrkale. Ma mravle so odpadle ?e na istarskem ipsilonu - kljub 6im al 8mim nogami se ne morejo drzati ob takem navoru........ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 danes bil od nog do vratu v dreku....ravno izpod tu?a Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 danes bil od nog do vratu v dreku....ravno izpod tu?a hehe... mal razlo? kaj si po?el Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 ?akam enga strica d Kurilca dostav, pa mam cesto ful slab splu?eno, upam dbo uzpev do hi?ke pridt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 hehe... mal razlo? kaj si po?el greznico pucal............. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Prov sovra?m srede, zmer kaka ?tala lih na ta dan; jasno un Cisternar ni uspel po rahlo pomrznjenem terenu gor, tko da nismo dolil olja, naslednji poskus ju3, nekak mi ne vliva preve? optimizma, proklete cestne slu?be, ki ne vzdr?ujejo nekega normalnega stanja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Prov sovra?m srede, zmer kaka ?tala lih na ta dan; jasno un Cisternar ni uspel po rahlo pomrznjenem terenu gor, tko da nismo dolil olja, naslednji poskus ju3, nekak mi ne vliva preve? optimizma, proklete cestne slu?be, ki ne vzdr?ujejo nekega normalnega stanja! Sej no?em pametovat sam sol za posipanje se da tud kupit pa sam malo posuj na kriti?nih mestih. Jeba pa? - jaz sem to moral na dolenjskem po?et, ?e sem hotu vodo dobit do bajte Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 ''zamudu'' 10 minut na ?iht (isku parkplc v gara?ni hi?i za zaposlene) in me ?efica nadere da kaj se grem itd. pol me pa pra?a kje je sodelavc (pa ka sm mu tajnca al varu?ka bemu..(valda je tut on isku parklpc u isti gara?ni hi?i)) pol smo pa s5 mal mi?ke prekladal da bodo lep? stale, in temu je sledilo prekladanje monitorjev, da bodo enaki skupaj.. you get the picture Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mokster Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Kme?ka zadruga medvode ma tega v 20 in 50 kg pakungah full Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Dans kupm 2 ?aklja, pa jih stresem, pa ?e s krampom se lohk lotim ledu (z besom bo hitro preteklost ta led)! Ko sem klical de?urno cestno slu?bo, so mi rekli, da bojo samo s peskom posuli, da kao makadam se ne soli, pa zdej ne vem al je to res al ne dr?i, skratka jz se bom zadeve lotu konkretno! Mate ?e kak drug predlog, kaj uporabit, da spravim pol cisterno do hi?e! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Lajtngo od cisterne podal?aj pa ne rabi? cisterne pred bajto. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Ja, na?alost niti s 40 m njegove cevi, ki smo jo zvlekl od cisterne prot bivali??u, smo bli ?e zmer nekih 15 m prekratki! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Ja, na?alost niti s 40 m njegove cevi, ki smo jo zvlekl od cisterne prot bivali??u, smo bli ?e zmer nekih 15 m prekratki! Podalj?ek ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 To sm mu tut takoj reku, ampak baje je teh 40m vse s ?ime razpolaga (nakonc je ?e pi?tola za to?it)! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Clio meet pa vsi trije nimajo tolk konjev k ta japonski jajc spredaj. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Symon - kak je se?tevk va?ih konjev (vseh treh)? Jzt pravm nekje med 332 in 347KM, kok sem kej zadel? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 okoli 310 KM?? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Ubistvu glavna uganka, mi je tamodri Klijo, za kerga domnevam da je dizl, ki pa ne vem al ma 80 al 90 KM? Za tarde?ga sm zihr al je 1.2 (60) al pa 1.4 (75KM), Simonov pa bi jih moral imet natanko 182! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Ubistvu glavna uganka, mi je tamodri Klijo, za kerga domnevam da je dizl, ki pa ne vem al ma 80 al 90 KM? Za tarde?ga sm zihr al je 1.2 (60) al pa 1.4 (75KM), Simonov pa bi jih moral imet natanko 182! Narobe Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Zgleda mi obstaja ?ansa, da niti dans ne bo ni? z oljem, zima pa misli ?e mal poja?at! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Zgleda mi obstaja ?ansa, da niti dans ne bo ni? z oljem, zima pa misli ?e mal poja?at! ?e ma? te?ave z ogrevanjem doma?ih pokli?i, ti lahko tamalo lepo zavije? da je ne bo zeblo, za tvojo bomo pa ?e na?li prostovoljca Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 ?e jih imam 180 je veliko ker teh francoskih 182 je v resnici manj. Moder je 1.4 16V (100), za rde?ega pa tudi jaz nisem zih a je 60 ali 75. Se pravi v najbolj?em primeru 355 kar ?e ni 380+... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 ''zamudu'' 10 minut na ?iht (isku parkplc v gara?ni hi?i za zaposlene) in me ?efica nadere da kaj se grem itd. pol me pa pra?a kje je sodelavc (pa ka sm mu tajnca al varu?ka bemu..(valda je tut on isku parklpc u isti gara?ni hi?i)) pol smo pa s5 mal mi?ke prekladal da bodo lep? stale, in temu je sledilo prekladanje monitorjev, da bodo enaki skupaj.. you get the picture Pri nas se pa regali podirajo in mormo zarad izrednih razmer bit ?e ob 18.00 u no?ni Clio meet pa vsi trije nimajo tolk konjev k ta japonski jajc spredaj. fajna ?verca je tole Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.