Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz jo lahko držim z mojim poganjalčkom na žagnce tudi 23/25kmh je pa res da me hrib kar precej bolj zjebe kot pa če bi mel EV
-
V12 zverina, že skoraj starodobnik tale AM https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20369444&display=Aston Martin DB7
-
Ma ja. Vsak troši svoj denar zakaj če. Eni celo za električne avte. 😉 Če je nakup iracionalen, še ne pomeni, da ga ne sme naredit. Po drugi strani, kot lahko in ima pravico @Alex iracionalno zamenja pol novega kolesa, skoraj vse razen e-motorja. Imamo tudi drugi pravico rečt da je iracionalno. Tak pač je pri svobodni potrošnji in svobodi govora. Bi z veseljem sprejel povabilo ampak sem žal zadnja leta v takem življenskem obdobju, da težko najdem čas za svojo urco miru na kolesu, kaj šele za kaj drugega. Bom si probal zapomnit. Še @scania sem dolžen pivo. Enkrat bo 🙃
-
Od sportman333 · Napisano
imam jaz, kot službeni, kaj naj rečem, telefon imam zaradi nuje, kakšno fotko naredim, za moje pojme dela dobre, če vprašaš iPhone in Samsung S frike so to seveda jajca....baterija mi zdaj nekako zdrži en (cel dan).....ni pa to telefon v rangu S serije (še pred leti sem imel S7 in serija A se ne more in niti ni namenjena primerjavi s S)....spodoben telefon za normalno rabo, ne smeš pričakovati preveč.... še dodatek: fotke dela velikosti med 3 in 5 MB in kar sem pogledal z 12MP (resolucija 3060*4080) -
Od sportman333 · Napisano
malo, in sicer ker je SLO, 1.lastnik in praktično nič kilometrov (šibedaha ne rabim, enako električno nastavljivih zicev.....usnje mi ni všeč, idealna je alcantara, ampak tega skoraj da ni več.....to sem imel v prejšnjem Accordu in to je top material, alcantara in ob strani usnje), za ceno je pa seveda na koncu stvar dogovora, a glede na to kar si objavil cenik je bila ta oprema cca.38k€ torej je seveda 30k oglaševana cena, in ......bom še malo počakal, zdaj so prazniki in se mi ne da s tem ukvarjati, bom videl kaj bom premislil v jan.2025 ....in na koncu sem seveda objavil oglas, ker sem mislil, da bo kdo še kaj pametnega povedal in ne samo "forumsko" jing-jang dopisovanje
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.